- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
petati94
tag
Bréking!!
A P10 Lite-ra várható az Android Pie.
A cikk szerint a Huawei új stratégiára vált és igyekszik két főverziót frissítésként elérhetővé tenni a készülékeire.
(Németesek előnyben.)
-
petati94
tag
Sziasztok!
Véget ért a P10 Lite korszakom.
A Huawei csereutalványt ajánlott a töltési anomália kapcsán és így lett egy P20 Lite a dologból. -
petati94
tag
válasz
szaboi6512 #3933 üzenetére
A HWFF mappa csak akkor jön létre, ha a Huawei Firmware Finderrel töltesz le egy ROM-ot.
-
petati94
tag
Sziasztok!
Elküldtem a telefonom a szervízbe és vissza is kaptam. De! A telefon ugyanúgy nem tölt fel. Okozhat ilyet a szoftver?
-
petati94
tag
Sziasztok!
Valakinek van tudomása arról, hogy a TMX szervíznél mennyibe kerül egy akkumulátor csere?
Köszi
-
petati94
tag
Sziasztok!
Ti mire tippelnétek, ha a telefon nem tölt tovább 55%-nál?
-
petati94
tag
válasz
DrDobos #3621 üzenetére
Én még nem találtam benne bugot. Gyorsabb lett a rendszer, nem csúszik a hang BT fülessel, jobbak a grafikai képességek, tetszik a PIP képesség is, végre voda rom-ban is benne van a hálózati sebesség megjelenítő, jobb a háttér alkalmazások kezelése is, visszatért az inditás kezelés is (6.0-ig PM plus kellett hozzá), továbbá jobbnak látom az akkuidőt is. Ami nem tetszik, hogy a Google SmartLock még mindig nem használható rendesen.
Aki szokott játszani, annak a Game Suite is tetszeni fog.
Ami jó dolog még az a gesztus vezérlés és az elrejthető navi sáv.
-
petati94
tag
Közérdekű közlemény!
Akik FF-el frissítettek a 8.0-ra, azok nem fognak tudni visszaállni a 7-ese. Sem a rendszerből, sem pedig az eRecoveryből. Tulajdonképpen egyik megoldás sem működik a 8-as droidtól kezdve.
Továbbá a HCU klienssel történő esetleg módosítás is csődöt mond a 8-as androidtól kezdve.
A DC Phoenix-et még nem próbáltam
-
petati94
tag
Sziasztok!
Frissítettem az eRecovery-ről szóló bejegyzésemet.
Hozzáigazítva az Új Firmware Finder-hez.Bubus66 kérésére pedig a leírtam a DNS szerver módosításának pontos menetét képekkel (TP-LINK routerhez)
(#3583) pch
Nekem C02-vel a WAS-LX1C02B363-at sikerült feltennem.
-
petati94
tag
Sziasztok!
Van még valaki, akinek nem frissült a telefonja B185-ről?
-
petati94
tag
válasz
#77081088 #3452 üzenetére
Jelenleg a 209-es az egy SIM-es. A 210-es két simes.
A szolgáltatói esetben a számozás teljesen eltér. Nem követi a javítások számát, úgy mint független esetében. Pl a C02B141 (voda) megfelel a C432B210/209-nek.(független, eu)Ha biztosra akarsz menni, hogy melyik mire való.
Ha az FF adott firmware esetében a fájl listában WAS-L01-et emleget, akkor az egy simes. Ha WAS-L21-et, akkor két SIM-es.
-
petati94
tag
Jött frissítés a Play-ben a rendszerfrissítő apphoz.
Ezeket javítja:1. Fixes an issue where some updates could not be detected.
2. Remove the switch of 'Auto-check for updates'. Updates will always be detected automaticallyAz az, elvileg javították azt a hibát, hogy nem talál frissítést. És innentől kezdve nem lehet kikapcsolni az auto-update funkciót.
Továbbá a keresés egy része SSL-en keresztül megy végbe, úgyhogy valószínűleg az FF nem lesz használható.
-
petati94
tag
válasz
W. A. Lacky #3382 üzenetére
Kozben nem kapcsoltad be az energiatakarékos módot?
-
petati94
tag
Sziasztok!
Vodásra jött a B140 és b141 frissítés. Egyszerre jött a kettő, ezért a legfrisebb teljes csomagot tettem fel. A biztonsági frissítések május 1-jeiek. Valami még történhetett a frissítéssel, mert a telefon gyorsabb lett. + egy kicsit vacakolt a frissítéssel.
-
petati94
tag
Sziasztok!
Egy új anomáliába kezdett a telefonom:
Bekapcsol a WiFi, de nem jelez hálózatot és kikapcsolni sem tudom a Wifit.
Továbbá a szokott módon újraindítani sem tudom, mert mindig csak görgeti a kék pöttyöket.
ROM WAS-LX1C02B139Tapasztalt valaki hasonlót?
-
petati94
tag
válasz
Gyula196906 #3212 üzenetére
Vodásra jött tegnap
-
petati94
tag
A Vodás készülékekre jött B139 Emui 5.1.1
-
petati94
tag
válasz
st3v3np3t3r #3145 üzenetére
Nem hiszem, hogy náluk lenne gyártói garancia.
-
petati94
tag
válasz
st3v3np3t3r #3143 üzenetére
Pontosan hol vetted?
-
petati94
tag
válasz
bubus66 #3130 üzenetére
Sajnos én is ezt tudom megerősíteni.
A hecc kedvéért rákérdeztem a Huawei Supportnál, hogy WAS-L01-re (P10 Lite, SS) mi a legfrissebb update.
IMEI alapján WAS-LX1C432B185 hivatalosan kiadott.
Azaz, nem számít, hogy a FF approved-nek írja.Tehát ha, visszatenném a B19x-et, akkor ugrana a garim, pedig az FF szerint approved.
-
petati94
tag
válasz
kakuk.tamas #3122 üzenetére
Nem fogod tudni telepíteni, mivel a ROM még nincs jóváhagyva. Letöltés sikerülni fog, de hitelesítési hibát fog adni.
-
petati94
tag
válasz
esbii22 #3061 üzenetére
Most okosabb lettem
Más:
Mivel a múltkor az egyik fórumtársnak eltűnt a Rendszerfrissítés menü a telefonból, így készítettem egy leírást, hogy hogyan lehet, úgy is FF-et használni,ha a készülék nem indul el, vagy a Rendszerfrissítés menü eltűnt.
Továbbá hasznos lehet, ha szolgáltatói ROM-ot szeretnél újra telepíteni, vagy a bootloadert szeretnéd nyom nélkül visszazárni, de nem tudsz szervíz ROM-ot használni.
A leírás itt érhető el:
-
petati94
tag
Sziasztok!
Feltettem a jelenleg elérhető szervíz ROM-okat az oldalamra. [link]
Ezzel lehetséges a bootloader "locked" állapotra zárása, települ a 3 gombos módszerrel is, ezért hibás szoftver esetén javításra is használható.
CSAK C432 (EU)-s telefonokkal használd, egyéb esetben test-key-es lesz a telefon.
-
petati94
tag
válasz
killzone1987 #3022 üzenetére
A 208-as nem fog felmenni. És ne is tedd fel, mert az Dual SIM-esre való.
-
petati94
tag
válasz
killzone1987 #3012 üzenetére
Szia!
innen letudod tölteni a teljes romot. Akár a b182-őt, vagy a b183-at. A két rom gyakorlatilag ugyanaz. Ezek a ROM-ok tartalmazzák a kiegészítő fájlt is szintén a dload mappában.
Csak ezek a ROM-ok mennek fel SD-kártyával. Ez után automatikusan jön a frissítés, de ha nem tudsz várni akkor Firmware Finderrel tudod tovább frissíteni.
Továbbá ez a rom csak C432-es készülékekhez jó. -
petati94
tag
Szia!
Pontosan mivel zárul a fastboot flash recovery twrp.img?
Gondolok ezalatt ilyenekre: Command not allowed vagy hasonló.(#2875) Pity02:
A P10 Lite-tal sajnos a régebbi 3 gombos frissítési módszer valóban nem működik függetlenül attól, hogy milyen ROM-od van.
Csak szervíz ROM-ok, vagy a Huawei által jóváhagyott ROM-ok telepíthetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged