Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
molacika91
tag
Úgy látszik sikerült hozni a formám, mint eddig minden telefonommal. Az alsó kameralencsét sikerült megkarcolnom valamivel, kicsi pontszerű karc. Szerencsére a képminőségen még nem veszem észre.
-
rhonin
senior tag
Nekem nillkin van amit feljebb szidtak. Szemből nézve ha pontosan rakod fel akkor nálam takarja a látható részt , de oldalról necces. Az 1-1mm elkélne még oldalra, de akkor meg lehet, hogy elválna oldalt.
Felül takarja a kamerát de hogy ront-e a minőségen az jó kérdés.
Ettől függetlenül jó a tapintása csak kicsit drága itthon. -
zoleeno1
veterán
válasz
spanyoll #7489 üzenetére
Akkor azt kepzeld el, hogy a par100 ft-os kinai uvegek meg kisebbek, mint a nillkin :D Ami teljes kijelzot takar, az a Mofi, itt is sokszor volt linkelve. Vagy allirol linkelt itt valaki olyan uveget, amihez mellekelnek ilyen kis olajat, az is kier a szeleig allitolag, video is van hozza, hogyan kell felrakni. Telorol vagyok, en most nem keresgelek, de mind a 2-t megtalaljatok itt is.
-
válasz
Keccs26 #7494 üzenetére
A telefonokkal nincs gond - ezt a hivatalos szerviz is kimondta -, annál inkább a Telenor 4G hálózatával, olvass vissza, tálaltak már annyi eltérő verziót Telenor illetékesek, hogy rossz olvasni...
A Telenor által hibásnak titulált készülékekbe beletesz bárki más szolgáltatós SIM kártyát és szintén 4G hálózaton, de még a Telenoréval azonos frekvenciákon/csatornákon sincs gond, továbbá Telenoros 4G hálózaton sem mindenhol az országban, valamint Telenoros előfizetéssel külföldi hálózatokon roamingolva sem, ennyit arról, hogy a telefonokkal mi a helyzet. -
apezka
aktív tag
Sziasztok!
Nem kifejezetten telefon, mint inkább telefon kiegészítő téma:
Használja, próbálta már valaki a telefont DJI Osmo Mobile 2 vagy Zhiyun Smooth Q stabilizátorral? Esetleg mind a kettővel?
Egyéb telefonos tapasztalat is érdekelne a két stabilizátorral...
Előre is köszi! -
hacki87
senior tag
-
spanyoll
addikt
Bekaphatja a Nilkin... Megjött a hiperszuper 2.5D üveg, nagyon örültem, odarakom a kijelző fölé... hát kurvanagy hézag marad mind a két oldalon. Ez így egy kabaré konkrétan. Rendesen a kijelző felületéből kimarad 1-1mm (magából a tapizós részből, tehát nem is csak a front üvegből a vékony kávánál, mert azt leszarnám). Abba már bele se megyek, hogy azon a részén van a lehúzható fólia, amin nem kéne... ergo ha felrakom, akkor takarni fogja a front lencsét, ami amúgy sem túl acélos szegény; de majd még teszek elé egy rohadt üveget.
Marad a gyári fólia amíg találok valami jobbat.Úgyhogy valaki tud javasolni egy JÓ, EGÉSZ kijelzőt lefedő üveget? Ha UK-ből jön vagy valami eu raktárból és itt van mondjuk 10 munkanap alatt az nem hátrány.
Már azon filózok, hogy bemegyek valami gsm-be vagy a T-be, hogy ott rakjanak rá egy üveget horror áron, de legalább akkor le van tudva rendesen. -
Behalhatott a fülhallgató akár, érdemes lenne másikkal kipróbálni, de előtte egy alapos tisztítást a füles csatlakozójának és a telefon aljzatának is, hátha csak kosz, idegen test miatt van, bár ha használat közben áll le, akkor annak kicsi az esélye.
Én sem használom a gyári fülest - átalakítóval hallgatok zenét sajáttal -, így sok tapasztalatom nincs azzal. -
gusthy
veterán
válasz
Tailorzsolt #7481 üzenetére
Van itt több volt iphone-os is, esetleg érdemes kikérdezni őket is. Ha jól vettem észre, egyelőre elégedettek.
-
mouzrr
őstag
Ma buszozás közben hallgattam zenét a gyári fülessel, majd random megállt a zene. Azt hittem nincs adatkapcsolat, mert Spotifyt hallgattam, de nem ez volt a gond...
Kihúztam, majd visszadugtam a fülest, és rányomtam a lejátszásra, viszont a zene a telefon hangszóróján indult el. Megint kihúztam s vissza, megint hangszóró. Nem is jelzi az ikont az értesítési sávon. Újraindítás nem segített. Vajon mi lehet a gond? Vihetem szervizbe? 😕 -
Tailorzsolt
tag
Köszi szépen a választ. Ez így rendben van, mert nem akarom elmulasztani a céges hívásokat miközben a sajáton beszélek. Most tervezek én is venni egy Mate 10 Prot, mert a páromnak most vettünk egyet egy hónapja és teljesen megfertőzött... 😁 iphone 7-ről fogok váltani és már előre tudom hogy nem fogom megbánni... 😁
-
gusthy
veterán
válasz
Tailorzsolt #7479 üzenetére
Ilyenkor valójában mindkét beszélgetés azon a sim kártyán zajlik, amelyiken eredetileg beszéltél, úgyhogy minden pont úgy van, mintha egy sim lenne és azon hívnának.
-
Tailorzsolt
tag
Sziasztok. Ehhez kapcsolódóan az lenne a kérdésem, hogy nekem mindket kártyám Telekomos és ha be van kapcsolva a hívásátirányítás simek között, akkor ha az egyiken beszélek akkor hívásvárakoztatással beérkezik a másik hívás is és közben azt is felvehetem ha lerakom azt amelyikkel vonalban vagyok. És közben nem jelzi azt a hívó félnek, hogy foglalt vagyok? Huh, nem tudom hogy így érthető e...😕
-
Megy adat mind a kettőn párhuzamosan, hiszen a VoLTE/4G hanghívás is adatforgalom útján történik, pont ezért is van a dual 4G a dual VoLTE miatt - alább írom majd a gyakorlati részét -, de a szó szorosabb értelmében vett mobilinternetezésnél a kettő párhuzamosan nem, azért is kell kiválasztani az alap mobiladatot.
Az működik, hogy az egyik SIM kártyán 4G-n telefonálok a Telekomos előfizetésemmel (VoLTE), a másikon meg párhuzamosan 4G-n mobilnetezek (Vodafone), de fordítva nem, mivel csak a Telekomnál van jelenleg VoLTE. -
gusthy
veterán
Akkor most én kérdeznék.
"Be- és kikapcsolható a kétkártyás 4G, tehát vagy mind a két SIM párhuzamosan 4G hálózaton lóg, vagy csak az egyik, a másik 3G/2G hálózaton."
Ugye ez nem azt jelenti, hogy egyszerre mindkettőn adat is megy? Azt nem igazán tudom elképzelni, akkor két IP címe lenne a telefonnak. És akkor valóban apponként kéne megmondani, hogy melyik melyiket használja, de ilyenről még nem hallottam (és nem is ettem).
-
Szia,
Található a neten dual standby és dual active leírás, de egyik sem igazán illik ide, mert ez a telefon bár dual styndby, de az első dual 4G és dual VoLTE képes típus.
Utóbbi azt jelenti, hogy mind a két SIM kártya párhuzamosan 4G hálózatra csatlakozik és mind a kettőre beérkezik és kezelhető külön a VoLTE hívás.
A telefonon mind a két SIM kártyát tudod külön be- és kikapcsolni, kiválasztható, hogy melyiken legyen az alapértelmezett mobiladat, illetve az alapértelmezett hívó SIM, de utóbbit ha nem teszed meg, akkor minden hívásnál magad döntheted el, hogy melyik SIM kártyáról telefonálsz.
Van lehetőség hívások átirányítására a SIM kártyák között, úgy pedig ha az egyiken beszélsz, a másikra érkező hívás jelez és kezelhető.
Be- és kikapcsolható a kétkártyás 4G, tehát vagy mind a két SIM párhuzamosan 4G hálózaton lóg, vagy csak az egyik, a másik 3G/2G hálózaton.
Bár 4G-n telefonálás közben is mehet a mobilinternet is, de van erre külön kapcsoló is, ami a második SIM kártya esetén is lehetővé teszi, hogy internetelérés legyen hívások közben.
Mind a két SIM kártyánál külön kiválasztható a preferált hálózat.
A Messenger és társaival nem vagyok képben a gyakorlatban, mert nem használom, de úgy olvastam, hogy az alkalmazásban több fiók is beállítható, dupla telepítésről még nem hallottam, de ebben biztos kisegítenek majd olyanok, akik használják.
A Ne zavarj módban kiügyeskedhető akár időszabály alapján is, hogy mikor mi jelezzen és mi nem. -
gusthy
veterán
Nem kell elnézést kérned, ahogy mondani szokás, nincs rossz kérdés, csak türelmetlen válasz
Nos, amiket kérdezel, az többnyire rendszerfüggetlen, minden Dual SIM telefonra igaz. A mobil net egyszerre az egyik kártyán aktív, tehát azt nem tudod megcsinálni, hogy apponként állítod. A SIM-eket le tudod kapcsolni egyesével, ezzel eléred, hogy csak az egyiken lehessen téged elérni. De a céges mailek ettől függetlenül azon a csatornán jönnek be, ami épp van (sim1, sim2, wifi).
A Whatsappot és a messengert valóban tudod klónozni, ez Oreo funkció. Az Outlookot nem kell klónozni, annyi email-fiókot állítasz be, ahányat akarsz. Speciel a Mate 10 pro-n kétféle levelező kliens is van, az egyik a GMail, a másik a Huawei, én cégesre az utóbbit használom, mert elforgatva tud tablet módot, ami nagyon kényelmes, de van, aki nem kedveli.
Azt be tudod állítani, hogy egy adott postafiókot mettől meddig szinkronizáljon automatikusan, tehát hogy pl este a cégeset ne.
A SIM-ek ütemezett lekapcsolását nem tudom, ahhoz valaki olyan kell, akinek dual sim telefonja van.
Amúgy a dual sim kényelmes kezelésre vannak appok, pl: [link], ezek viszont egy adott készüléken vagy mennek, vagy nem, ki kell őket próbálni. -
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Először is köszönöm a legutóbbi válaszokat az ajánlott boltokkal és a garival kapcsolatban. Még mindig csak a nézelődés fázis van.
Tud valaki olyan összefoglalóról, amiben esetleg arról lehetne tájékozódni,hogy az android milyen lehetőségeket nyújt a dual sim kezelésére?
Felmerült bennem néhány kérdés, annak kapcsán,hogy a céges és a privát számom egy készülékbe kerüljön. Jelenleg ha nagyon nem akarom,hogy utolérjenek az e-mailek / hívások céges oldalról, akkor szimplán otthon hagyom a cégest, vagy lenémítom és ignorálom. Viszont ha egy készülékben lesz mindkettő, akkor ez nem lesz fizikálisan kivitelezhető. Van arra lehetőség,hogy csak az egyik SIM-et "némítsam"? Esetleg azt is be lehet állítani,hogy melyik appok melyik SIM adatkapcsolatán keresztül kommunikáljanak? Lehet,hogy ez az én hülyeségem, és túlpörgöm a kérdést, de szeretem olyan szempontból szétválasztani az adatforgalmamat,hogy a cégesen nem nézegetek privát messenger üzeneteket stb, és vice versa.
Valami olyasmit olvastam,hogy az új androidban van arra lehetőség,hogy ugyanolyan appból, pl messenger, whatsapp, outlook kettő legyen fennt, amiket akár külön lehet konfigurálni. Ez tényleg valid infó? Megoldható mondjuk,hogy két whatsappot telepítek, és az egyik az egyik számra, másik a másik számra van beállítva?
Lehet esetleg olyat beállítani,hogy este 6 után a céges sim ne csörögjön ki, ne csipogjon, ne csörömpöljön az outlook, de a privát marad normál állapotban?Elnézést, ha túl laikus, és nevetséges kérdéseket teszek fel, de sosem használtam még dual sim-es telefon, és mielőtt kiadok 200.000 Ft-ot, szeretném körüljárni a kérdést,hogy biztosan úgy fogom tudni használni ahogy az nekem megfelelő, és nem fogom 2 hét után a pokolba kívánni, mert nem azt nyújta amire én számítok.
Nem szeretném telespammelni a topikot, mert ez inkább a rendszert érintő kérdések, nem pedig magát a telefont, így akár privátban is szívesen fogadnám a segítséget, ha van valakinek ideje/türelme válaszolni.
Előre is köszönöm!
-
-
gusthy
veterán
A modem ebben az esetben a Kirin 970-es chipben van, úgyhogy nem lehet "butítani" hardveresen. Nehezen tudom elképzelni, hogy a magyar Telenor max párezer telefonja kedvéért átterveznék azt a processzort, amit azzal marketingeltek, hogy a világ első cat18-as modeme van benne
arról nem is beszélve, hogy ennek költsége végtelenszer nagyobb lenne, mint a Telenor által eladott készülékek ára.
-
thebeegee
tag
Voda 4G
Most valentin napkor csinált egy olyan akciót a Voda - és ez február végéig igénybe is vehető, hogy a MyVodafone appban be tudsz aktiválni 90GB!!! ingyenes adatforgalmat, de csak másnap éjfélig él!!!, tehát én első körben erre gyanakodnék - pláne így az akció indulása után egy nappal. Kicsit hülyén gondolták ezt, lehetett volna rá egy hónapot is adni, de gondolom tesztelik a hálózatukat, hogy mennyit bír - szerintem erre már a válasz is megvan.A másik pedig, hogy a Mate 10 Pro nekem is csinált egyszer ilyet, amikor két hetes volt - és akkor a készülékem még sima egysimes volt: bementem a Vodához, kicseréltettem a SIM-et és azóta semmi gond a mobilnettel, persze azon kívül, hogy azóta dual simben a Telenort is használom korlátlan adatsimmel a 2-es slotban és szinte mindenhol 2-3x gyorsabb. Valahogy ez a készülék érzékeny a sim kártyák állapotára, verziójára.
-
Nyilván lassulhat valamennyit csúcsidőkben, mert sokan vannak kis helyen, de annyira nem, mint ő is írta, hogy a néhány MB méretű melléklet 10 perc alatt sem töltött le Vodafone 4G hálózaton, holott a Telekomos előfizetéssel rendelkező üzletfél másodpercek alatt átküldte neki a telefonjáról.
Azért is tűnt fel neki, mert gyakran beszélnek meg ott (Leroy) és nagyobb állományokkal sem volt soha gondja korábban.
Én is gyakran mobilnetezek ott (a Telekomos előfizetésemmel), sosem lassult még be annyira, hogy kínlódás legyen használni.
Ilyen szinten a Vodafonra sem jellemző a probléma, szerintem csak valami ideiglenes hibáról van szó.
Jó a 3CA, de sok régebbi telefon nem kezeli, bár az is elosztaná valamennyire a terhelést, ha a 3CA képesek kihasználnák. -
Szoftveresen nehéz túlzottan butítani, mert bizonyos funkciók alapban is adottak, például az LTE nagy sebességű mód kikapcsolásával nincs Cat16/18 mód, ilyen tekintetben tehát az előd típusok szintjére butítható bármelyik a felhasználók által is, de ha csináltak is valamit, csak olyat tudtak, ami bármelyik példányom megvalósítható.
Hardveresen nem hiszem, hogy hozzányúlt és butított a gyártó akár a szolgáltató kérésére - pláne ilyen gyorsan -, abból olyan cikkezés lenne a világ sok országában, hogy nem lenne benne köszönet, mert ilyenekre harapnak... (Meg elég ciki is a Telenorra nézve, hogy azért kell hozzányúlni egy telefonhoz, mert az ő 4G hálózatukon adott gond van azzal, de a többi hazai és külföldi szolgáltatóén nincs.)
Mindegy, csak kiderül majd idővel, már ha valóban újra forgalmazzák és azokkal tényleg okés a 4G hálózatuk, kíváncsi vagyok én is, még ha direktben nem is érint a dolog. -
M_Toni
csendes tag
Én azt a másságot tudom elképzelni a régi és az újabb telenoros Mate 10 pro telefonok között, hogy kissé vissza lettek butítva, hogy minden hállozati elemük úgy tudjon működni ,mint ahogyan a huawei régebben kiadott más készüléktípusai is kifogástalanul tudnak működni a telenor hállózaton.
-
M_Toni
csendes tag
válasz
bollizolee #7428 üzenetére
A részleteket olvasva arra a következtetésre jutottam, hogy nem hállózatkarbantartás lesz hanem az online renszert fogják alakítgatni.
A következő funkciókat ebben az időszakban nem lehet elérni sem személyes, vagy online csatornán, sem a Telefonos Ügyfélszolgálaton:
egyenlegfeltöltés és lekérdezés
adatjegy megrendelés
telefonszámla befizetés
új szerződéskötés
készülékvásárlás
SIM kártya csere
tarifacsomag váltás
feltöltőkártyás adategyeztetés
Expressz kártya regisztráció
szolgáltatás megrendelés
MyTelenor applikáció
online vásárlás -
válasz
zozzzzzzzzzz #7456 üzenetére
Közben még egy srác válaszolt, de nekem/nekünk ő legfontosabb, mert az egyik telefonja Vodafone-os Mate 10 Pro (a másik S8+), a WestEndben nem tudta ma letölteni üzleti ebéd közben az e-mail mellékleteket egyik telefonnal sem, annyira lassú volt a sebesség, 2 órával később Szentendrén meg már hasított a mobilnet.
Csak ma tapasztalt problémát Vodafone-os hálózaton, pedig az elmúlt napokban is mozgott a városban, illetve a megyében.
Olyan is visszaírt, aki nem tapasztalt problémát Vodafone-os hálózaton, Óbudán lakik, többnyire ott mozgott az elmúlt napokban.csifkin: Szia, Nincs csak 4G lehetőség az alapbeállításokban.
-
csifkin
csendes tag
Sziasztok. Nem tudom volt e? Hogy lehet elérni, hogy csak 4G-t használjon a teló? Egy switcher program sem működik.
-
válasz
zozzzzzzzzzz #7451 üzenetére
Lehet benne valami, nem hagyott nyugodni a dolog és körbeírtam kapcsolódó kérdést néhány ismerősnek, akikről tudom, hogy Vodafone előfizetők és sokat mobilneteznek, ketten gyorsan válaszoltak, tegnap és ma is többször belassult a net jelentősen, az egyik a Belvárosban, a másik pedig Angyalföldön dolgozik - utóbbi mozgott napközben a városban és máshol is tapasztalta, de pontos helyszíneket nem írt -, a telefonjuk is különböző, Note 8 és iPhone 8 Plus.
Átkapcsoltam most a telefonomban a mobilnetet a Vodafone-os SIM kártyámra - még jó, hogy van bőven az ajándék keretből, mert amúgy csak telefonálásra szántan eredetileg, a Telekomoson van korlátlan mobilnet -, illetve kipróbáltam a feleségem cégesével is, Újpesten nincs gond.mouzrr: Ja, bocs, én a Google alkalmazásokra gondoltam, fogalmazhattam volna aszerint, mert a gyártói valóban utalhat inkább a Huawei félékre.
-
mano 61
csendes tag
sziasztok! egy hónapja használom,1 simes,vodafonos......minden szuper!
-
válasz
zozzzzzzzzzz #7451 üzenetére
Na végre valami reménykeltő.Kezdtem nagyon megijedni
-
zozzzzzzzzzz
tag
-
golyós
addikt
Most ott tartok, hogy csak 1 kártyával használva megy szépen a mobilnet bármelyik slotba rakom, csak akkor hülyül meg ha 2 kártya van benne, ergo dual simmes készülék single simként funkcionál.
Írtam a Huaweinek, a levél vége a mai eseményekkel:
Mai ( 2018 02 15) friss tapasztalat: csak a 2. simen van mobilnet, a 4G kritikán aluli, index.hu oldalbetöltés 1perc !!! Átkapcsoltam 3G-re ott hasít, gyakorlatilag 1-2 másodperc alatt betöltötte az oldalakat.
Este hazaérve az új meglepetés: a készüléket újraindítva már egyik sim foglalatba sincs mobilnet, se 2-3-4G, semmi!!
Kikapcsoltam, 1 Vodafone sim berakva az 1.sim foglalatba, bekapcs és van net, pedig ebben a foglalatban eddig nem volt!
Beraktam a 2, foglalatba a Telekom kártyát és megmarad a net az 1. kártyán.Újraindítottam a készüléket és ismét nincs mobilnet!
2es sim letilt, újraindít, van mobilnet!
Kikapcsoltam, 2es Telekom kártya kivesz, ergo 1 simmel használva: újraindít , van net az 1. sim foglalatban.Wifi be-ki a mobilnet egyből visszakapcsol, hibátlanul teszi a dolgát.
Ismét kikapcs-újraindít és hibátlan 1 simmel használva az 1. foglalatban.Holnap teszt 1 simmel aztán meglátjuk.ha oké akkor marad a telefon, várok választ vagy megoldást.
Visszakérni a pénzt nem akarom mert nem tudok használható alternatívát jelenleg. Iphone nem játszik, Samu S8 és Note 8 nem szimpi a kicsi aksi miatt.Xiaomiért meg nem adok ennyi pénzt hiába csúcstelójuk bármelyik. -
Pörög rendesen a Play, csak gyári alkalmazás 10 frissült tegnap és ma.
-
nylacika
aktív tag
Ma nálam a T csinálta azt, hogy beszélgetés megszakad, térerő nulla, pár másodperc után térerőt mutat, de nem lehet hívást indítani vagy fogadni. csak restart után... Pécsett, igencsak lefedett helyen, otthonomban történt. De nem első eset, már máshol is tapasztaltam, szintén a város közepén...
-
Emilchen
tag
Hello, van lehetőség arra, hogy a galéria egyes képei jelszóval zárolhatók legyenek?
-
válasz
bandigyerek #7437 üzenetére
Semmi problémát nem tapasztaltam még!
-
válasz
bandigyerek #7437 üzenetére
Én használok Vodafone-os SIM kártyát is a Telekomos mellett és egyikkel sem volt még problémám.
A mobilinternet bármitől belassulhat, pláne B20 800 MHz-en, ahol nagy területet fed le egy torony és sokan kapcsolódhatnak rá. -
bandigyerek
senior tag
Ha jól értem a Vodafone hálózatán is gond van a 4G-vel? Vagy ez csak egyedi? A telenorról tudtam, de a Vodafonról nem. Most készülök venni egyet és gyűjtöm az információkat.
-
válasz
Nem tudom, hogy ez mennyire érinti a hálózatukat, mert a telefonálás és a mobilnetezés kapcsán nem jeleztek karbantartást, kiesést vagy leállást.
-
golyós
addikt
válasz
beyruth82 #7424 üzenetére
Ezt ma én is tapasztaltam, egymás mellett áltunk a kollégámmal, ő egy 50e Oukitel telefonnal én ezzel. 4g-n sorba nyitottuk meg ugyan azokat az oldalakat és rommá alázott. Neki 1-2 másodperc egy oldal betöltés, nekem 1- 1,5 perc!!
Kiváncsiságból lekapcsoltam a 4G-t és csak a 3G-t engedtem, hát hasított a net mint a kollégának a 4G-n. B20 van ott is, ez nem lehetett gond, ő is Vodás, elvileg ez sem lehet gond.
Valami nagyon nem kerek ezzel a telefonnal. -
válasz
gilimbgalamb #7432 üzenetére
Papíron lehetne arra hivatkozni a gyártó(i szerviz) irányába, amit a Telenor állít, már ha igaz és írásban is adják, hogy a régiekkel van csak náluk gond, az újonnan forgalmazottal nincs, de szerintem a gyakorlatban nem fog garantáltan működni a dolog, mert a hivatalos szerviz már kimondta, hogy nem a készülékkel van probléma, beleteszik más szolgáltatók SIM kártyáját és azoknál azonos frekvenciákon sem jelentkezik a 4G hívásos hiba.
Vádaskodni nem akarok persze a Telenor irányába, de nagyon kíváncsi lennék, hogy miben más az az "új" készülék, amit mostantól forgalmaznak, mert hardveresen biztos nem tér el, viszont ha csak szoftveresen nyúltak bele, akkor azt a régieken is kivitelezhetik, ha meg a 4G hálózatukat kezdték el átkonfigolni - mert ilyen infó is terjeng -, akkor meg nincs miről beszélni,,,
Mivel eddig több, egymással ellentétes infó is napvilágot látott a Telenor illetékesei által, így csak azzal lehetne kezdeni valamit, ha valaki írásban megkapná valamelyiket, azt lehetne a gyártó irányába felterjeszteni, de félek - illetve tapasztalatom is van ilyen téren, bár más féllel -, a gyártó és a forgalmazó valamilyen szinten védi egymást, ameddig csak lehet, nem teregetik ki egymás szennyeseit az ügyfelek előtt, ezért megy inkább a terelés rendesen... -
Ti^Em
aktív tag
válasz
gilimbgalamb #7432 üzenetére
na mondjuk ez egy fogós kérdés... ott előadod talán hogy te nem tudsz semmit erről a hibáról beletetted a kártyádat és szar nem érnek el, ha ujraindítod 1 hívásig működik, nem tudod mi a gond, de adjanak egy másikat, mert ez fos... rosszabbik esetben elküldik szervizbe, szinte biztos hogy a TMX hez megy, onnan vissza küldik, hogy a telefon jó, a viszonteladó meg vakarja a fejét...
hiszen látta ő is hogy nem jó..
-
Szerintem csak az időt húzzák, nem hiszem, hogy bármit is csináltak az "új" készülékekkel a régiekhez képest.
Kérheted amúgy a kicserélést, legfeljebb azt mondják, hogy aránytalan többletköltséggel jár a kijavításhoz képest és javítva lesz, de ez persze csak akkor működik, ha a kijavítás valóban eredményre vezet, ellenkező esetben a harmadik sikertelen kijavítási kísérlet után határozottabban kell kérni a kicserélést és nem elfogadni az újabb kijavítási ajánlatot, hiszen azonos hiba esetén a korábbiak nem oldották meg a problémát. -
Inarus
addikt
válasz
Nah, akkor talán ezért van újra listán a teló . Remek, mert erős befutó nálam is.
-
Ti^Em
aktív tag
A telefont újra értékesíti a telenor de a hiba továbbra is fennáll a régi készülékeken, állítólag az újnál már nem... a telenor ügyfél-szolgálata szerint újra küldjem szervizbe a telefont... nem találtam ilyen részt a szerződésben, de kérhetjük a készülék cserét arra amelyiknél állításuk szerint nem áll már fenn a hiba? elvégre ez garancia nem?
-
-
Nekem is kezd szarakodni a mobilnetem.1 simes vodafone kátyával.Tegnap óta csinalja hogy baromi lassan tölt be mindent mobilneten.Perceket kell várni mindenre.Remélem csak a szolgaltatással van a baj és nem a telefonnal.Nagyon ideges vagyok emiatt most.Eddig semmi bajom nem volt a hálózattal vagy a mobilnettel most meg nálam is elkezdődik.Ez is mire betöltött,hogy ezt le tudjam írni sok percbe tellett.Tegnap egy újraindítás után javult meg a dolog.Akkor mégis csak a telóval lesz a gond ugye?Mi lehet a baj?
-
-
válasz
zoltanbalazs #7421 üzenetére
Semmi baja nem lesz én avval töltöm a bt fülest a honor band 3-at meg mindent
-
zoltanbalazs
csendes tag
-
Megpróbálhatod a gusthy által írt módot, hátha kivitelezhető egy teszt erejéig.
Segítek szívesen, akár már ma is, 17 óra után ráérek, Újpesten lakom, de tudok mozogni a városban.
Nekem a Telekomos SIM kártya az elsődleges ugyan, az van folyamatosan használva, a Vodafone-os nem mindig aktív, csak meghatározott intervallumokban, de annak itt nincs jelentősége szerintem, mert elég sokat megy együtt a kettő.gusthy: A garit nem bukja, azért írtam, hogy azt kipróbálhatja.
-
golyós
addikt
Persze a garit nem buknám, csak próbálkozok, mert azt nem tudom beadni a Vodának, hogy az alig 4 napos kártyában van a hiba.
Valahogy rá kéne jönni a "titokra" mert ez így nem az igazi."sokan használják probléma nélkül az új firmware verzióval a kétkártyás telefont, köztük én is."
Igen de igaz az ellentétje is, többen írták már, hogy gond van és mindig ugyan az a hiba, ez sem lehet véletlen, ezért kell minden lehetséges hibát kipróbálni.Ha Bp-i vagy kipróbálhatjuk a te két kártyáddal, lévén te is a Voda-Telekom párost használod.
Mi az az FF?
-
spanyoll
addikt
Ahogy látom az legtöbb helyen 5K HUF-nál kezdődik...
Az ilyesmiben gondolom nem érdemes megbízni akkor ezek szerint? -
Inarus
addikt
Újra fent van árlistában a Mate 10 Pro a Telenornál. Ezek szerint megoldódni látszik a probléma? Kapott valaki visszajelzést?
-
spanyoll
addikt
Pontosan mik azok a paraméterek, amikre figyelni kell kábelvásárlás során, hogy ugyanúgy tudjon superchargeot, mint a gyári?
Type C vég egyik oldalon, másikon talán usb 3.0 (vagy 3.1, ha van olyan?!), azon kívül ahogy láttam a kábelen 5A.
Valami más?
(esetleg link kínai shophoz sem jön rosszul)
-
-
golyós
addikt
Arra nincs mód, hogy visszaálljak a 125-ős frissítésre? Egy próbát megérne, hátha szoftveres hiba az 1.sim mobilnet hiány.
-
válasz
marco0007 #7399 üzenetére
Szia,
A válasz minden kérdésedre; igen!
Drag77: Szia, A kétkártyás BLA-L29 típusra van 129-es firmware, az egykártyás BLA-L09-re szolgáltató függvényében 128-as vagy 125-ös (Vodafone-nál előbbi, Telekomnál és Telenornál utóbbi), az összefoglalóban követheted a változásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alkoholista nevelde
- Nintendo Switch 2
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- Borderlands 4 - Így harcol Rafa
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest