Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen scannert vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybike81
őstag
Az minek van, ha fényképezek és az autofocusra bízom, akkor a képek bal oldala homályosabb ha bele nagyítok, de ha rábökök hogy nagyjából mi a lényeg akkor viszont jó. Samsung S7E-nél nem ilyen volt az nagyjából jól lőtte be a focust.
-
M10 proba is jöhetne a 960 fps a P20-ból. Amúgy nem egy nagy eresztés 900€-ért. A 3 kitüremkedő kamera nem lett túl szép és a notch is béna. Nem tudom miért kell ebben is az applet majmolni. Technikailag gondolom képes rá a kamera ill a kirin970 szóval max szoftveresen kell megoldani.
-
apezka
aktív tag
válasz
bandigyerek #9895 üzenetére
Csak $150-t emeltem a Mate 10 Porsche-hoz képest, szóval aki azt meg vette ezt is megfogja venni...
És aztán fél év múlva a Mate 10 utódjának Porsche változatát is! -
Jano_023
őstag
válasz
Pandimakaay #9893 üzenetére
Nyomj a képernyőre hosszan és ott a beállításokban van a Google feed. Kapcsold ki.
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, ha jobbra húzom a képernyőt van egy google felület azt hogy tudom eltüntetni? Köszönöm a válaszokat.
-
GEIL
addikt
-
Szia,
Gratula, használd egészséggel!
Van a rendszerben gyárilag tisztítás, az jó, külsős alkalmazással csak rontani lehet (szerintem) a rendszeren.neo-geo: Szia, Nem szabadba úgy működnie.
Külsős launcher vagy hasonló nem kavarhat be?
Gyári téma és megfelelő (Magazin) feloldás van beállítva?
SMS értesítés: Üzenetek -> Továbbiak -> Beállítások -> Csengőhang és rezgés
Hang: Beállítások -> Hang -> Csengőhang
LED: Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Értesítések és állapotsáv -> Villogó jelzőfény -
neo-geo
senior tag
Sziasztok!
Gyerekek az létezik, hogy ez a telefon nem jelzi az SMS üzenet érkezését se fénnyel, sem hangjelzéssel?
Nem akarom elhinni, biztos valami beállítási gond lehet, a telefon az Öcsémé! Csak akkor jelzi fénnyel, és hanggal ha nyélre van hangosítva
a hangerő. Ha egyet visszavesz a hangerőből, akkor már semmit nem jelez.
Viszont ha feléleszti a telót, akkor jönnek az értesítések mindenről, FB, Gmail? Üzenetek satöbbi.
Mi lehet a gond, vagy beállítási probléma? -
fl1973
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja én is valós tag lettem a csoportban a készülékkel.
Érdeklődnék, hogy melyek az alapvető beállítások (dual Sim esetén) melyeket célszerű elvégezni?
Valamint érdemes-e rendszer tisztító és RAM tisztító programit feltenni a telefonra?(Systweak Android Cleaner; cache cleaner Super )pl.
Köszönöm előre is a segítséget!
Ui: Gondolkodom a Root-oláson is a sok idegesítő reklám miatt.
Aki már rootolta a telefont, annak van-e valami tapasztalata ami negatív lenne ?
Esetleg privátban tudna segíteni a Root-olásban? -
thebeegee
tag
P20 Pro nagyon elveri DxOMarknál a mezőnyt: [link]
-
gusthy
veterán
Hát ez érdekes.
A FF-ben kutakodtam, és azt találtam, hogy a C432-re van ugye egy FullOTA 131-es firmware, és két későbbi OTA (nem full). Meglepő módon ezeket is hagyja telepíteni. Van közte meg két olyan, hogy 131SP1, azokat nem engedi felrakni.
Feltettem a legfrissebb csomagot, és egyelőre annyit látok, hogy két nappal későbbi a kernel, ami benne van.
Kíváncsi leszek, hogy van - e különbség. -
spanyoll
addikt
Akkor csak egy év múlva szarják le a frissítések kiadását huaweiék ?
Amúgy komolyan kérdezem, fogalmam sincs, hogy működik a droidos ex flagshipek frissítése, ha nem gyári cucc van rajta. A pixelek pl gondolom még bőven megkapnak két főverziót legalább, de hát az a gyári motyójuk, nem huawei. -
spanyoll
addikt
válasz
ivatti10 #9854 üzenetére
De mivel itt mindenkinek pro van, ezért sokra nem megyünk vele, ha nem jön meg a miénkre is
Amúgy meg meglássuk mi lesz, engem az is érdekel, hogy most a p20 miatt mi lesz a telefonnal. Persze, nemrég kiadott flagship, attól nem félek, hogy rögtön lefossák, de most, hogy a p20 húzza a szekeret majd, azért vannak kétségeim, hogy mondjuk fél év múlva amikor már a mate10pro csak a harmadik lesz a sorban mondjuk, akkor mennyire lelkesen fejlesztenek rá.
Bár nem akarok hangulatot kelteni, ezt tényleg nem tudom, anno almánál erre nem volt gond, de hát más tészta (vagy gyümölcs)
amúgy nekem nem kéne a p20 ahogy most nézem, ergo megnyugodtam. Notch a tököm, az...
-
Tybike81
őstag
Kíváncsi vagyok a Mate 10 Pro mit kap meg a P20 pro új kamera funkciók közül, vagy az új AI galériát esetleg...
-
válasz
Emilchen #9858 üzenetére
Szia,
Itt ellenőrizd az adatkapcsolati engedélyeket:
Beállítások -> Vezeték nélküli és egyéb hálózatok -> Mobiladat -> Hálózati alkalmazások -> Quizlet: Mobiladat/Wifi, illetve fent ha lenyitod a fület, akkor Fejlett hálózati beállítások, ha háttéradat, netán roaming is kell.
Az adatmegtakarító ha aktív (Beállítások -> Vezeték nélküli és egyéb hálózatok -> Mobiladat -> Adatmegtakarító), akkor ott is ellenőrizd és legyen bekapcsolva adott alkalmazásra a korlátlanság. -
Emilchen
tag
Sziasztok, van egy nyelvtanuló alkalmazás a telómon, bizonyos Quizlet nevű. Többször előfordul, hogy amikor használni akarom, a teló kiírja, hogy No internet connection, és az alkalmazás nem működik, pedig a Wifi is megy meg az előfizetésem is működik, origo, hvg.hu, minden bejön. Mi lehet a gond?
-
zoleeno1
veterán
Ha valakit erdekel, mar mennek az interjuk, a show szerintem 3kor kezdodik: P20 élő bemutató
-
mouzrr
őstag
A huawei egészség app jól számolja a lépéseimet, viszont ha a heti nézetre váltok, a mai lépéseimet a tegnapi napnál számolja, mára meg semmit nem jelez. Ez mitől lehet?
-
wrrs
tag
Sziasztok M10P fotósok!
Aki minőségi és tartós, később akár könnyen el is adható állványokban gondolkozik, azoknak ajánlom:
[link]Én mindhárommal rendelkezem és azt kell mondjam nem igaz amit pl. az Action állványról mondanak. WD40 mindent simává tesz, de nem is értem, hogy gondolják, hogy kenés nélkül egy gömbfej simán fog futni...
Ajánlom még:
[link]Illetve ezekhez:
[link]Persze a honi piacon is fellelhetők, de kintről talán spórolni is lehet.
Bocs a piros és a szürke kombóért, van feketében is, de miután megjött a PIXI rájöttem, hogy ez tényleg nagyon jó színválasztás. Kivéve ha el akartok rejtőzni a vadfotózáskor...Hamarosan én is csatlakozom pár megosztott fotóval, kicsit más stílusban.
-
Wilika
aktív tag
válasz
kosmoo81 #8990 üzenetére
Én a cseh MiBand tools app-pal használom, de nekem is idegesítően sokszor szakad le.
Az előző, már-már fogyatékossá hülyüló Z1c-mmel nem fordult elő sokszor, de ezzel szinte naponta.Néha nagyon odavagyok, hogy miket tud ez a telefon, de sokszor visszalépésnek érzem. Idegesít, hogy a google timeline-om azóta nem jegyződik, mióta átköltöztem ebbe a telefonba (hiába van minden megengedve a maps-nek), a Mi Band-emet csomószor lerúgja, barátnőm meg haragos, mert azt hiszi leszarom az üzeneteit (
), közben csak cseszik jelezni, az értesítő LED kicsi, és zölddel jelöl mindent ami érdekes, míg az Xperia kb. az összes apphoz tudott külön színt, a bluetooth cahce-ét ki kellett többször üríteni (eddig nem is tudtam, hogy van ilyen), mert nem volt hajlandó a BT kihangosítók bizonyos parancsait elfogadni (én meg szétszedtem a headsetem, mert azt hittem, hogy megmukorodott benne a play-gomb), a hívásokat sem rögzítem mióta megvan, mert egyszerűen nem megy rajta...
De legalább drága volt mintállat.De amúgy szeretem, csak kicsit most hüppögök, mint a lány a ki kurvának ment és megbaszták, mert persze, tudtam, hogy nem gyári Androidot kapok, de hogy ilyen szinten szét lehet verni egy amúgy használható rendszert, azt nem gondoltam.
-
spanyoll
addikt
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
spanyoll #9848 üzenetére
Elég ránézned és felold a kocsiban, a többire pedig ott van Siri. Beállítom vele a navit, megadom a célt stb... ha kell hívást indítok vele... üzenetet ír... nyilván angolul. Én nem érzem hiányát az ujjlenyomatnak egy X nél. nem hordok tükrös szemüveget, a napszemüvegemen pedig átlát. Én nem bánnám ha ez működne a m10p-ben. Mindenki maga választja ki mit akar használni mit nem, ha a lehetőség adott, de nem adott.
-
spanyoll
addikt
Az arcfelismergetőt meg az év felében, amikor pont olyan napszemüveged van, ami pl tükrös és nem lát át rajta a cuccos.
Nem meggyőzni akarlak, hogy az szar, mert nem az. Simán csak annak is megvan a helye, meg az ujjlenyomat tapinak is. Kocsiba pl ahogy írtad tök jó lenne az arcos történet, bár abba ne menjünk bele, hogy vezetés közben egyrészt ne telefonozzon senki, másrészt ha pirosnál áll akkor meg külön élvezet lehet behajolgatni a telefonnal szembe
Ha lenne mindkettő az lenne a tuti, de ahhoz alma nagyképű fasz, a többi gyártó meg nem elég ügyes ezen a téren még ahogy írtad. -
Ti^Em
aktív tag
Azért az Iphone X ben nem arcfelismerés és retina scann van, mint a samsungban, az a FaceID tényleg gyors, és tényleg nem vered át 1 fotóval
az S9+ nál ez a funkció gyenge utánzatnak tűnik, eléggé érezhető, hogy a technológia messze van még az Almáétól. És a m10p ujjlenyomat olvasójától is messze elmarad az S9+-é.
-
-
Schweini
tag
Láttam én is a videót, viszont arra kíváncsi lennék, hogy nem auto módban, a körülményekhez legideálisabb beállításokat használva mi lenne a különbség.
De ahogy mondta is a videó végén, ha az iphone valamivel szebb képeket csinál, akkor sem biztos hogy annyival többet ér. -
GEIL
addikt
Mate10 Pro kameráján hardveresen nincs mit csiszolni.....szerintem kapna a szoftver része egy auto hdr-t és pici módosításokat akkor nyerő volna mindenben....ahogy a videoban is volt észrevétel: talán a P20-nál ezt meglépi a Huawei.
-
válasz
beyruth82 #9837 üzenetére
Nagyjából egy szint szerintem, látatlanban is ezt gondolnám, mivel a DxOMark is azonos pontszámot adott a két készüléknek kamera tekintetében, illetve más tesztelős oldalak is azt hozták ki, amit a linkelt tesztben is, hogy összességében nincs nagy különbség, módokban és környezeti tényezők függvényében van, úgy hol az egyik jobb, hol pedig a másik.
A jobb kamerásnak kikiáltott csúcstelefonok között nincs összességében komoly különbség. -
Én igazából csak annyi különbséget látok laikusként hogy az iphone x képei világosabbak valamivel.Olyan mintha auto hdr lenne rajta és világosítana a képeken(mate 10 proban meg ugye nincs auto hdr).Izlés dolga hogy a világosított vagy sötétebb tonusú képek a jobbak viszont zajmentesebb a mate 10 pro egyértelműen ami nekem fontos nagyon.Akkor te egy szintűnek tartod a két teló kameráját kb?
-
válasz
beyruth82 #9834 üzenetére
Tegnap néztem meg a videót - linkelték az iPhone OFF topikban -, nagyjából ez a helyzet - más, jó kamerásnak mondott csúcstelefonokkal összevetve is -, egyik módban az egyik jobb, másikban a másik.
Mivel több iPhone-om is volt már, csak annyit teszek hozzá, hogy ott a kamera szoftvere nagyon alap, ráadásul a külsős alkalmazások sem férnek hozzá rendesen, illetve teljesen.lecso56: Szia, Üdv a csapatban, gratula és használd egészséggel!
-
GEIL
addikt
válasz
beyruth82 #9834 üzenetére
Este néztem meg én is....teljesen egyetértek vele...bár picit elfogult vagyok és engem nem zavar ha inkább "fehérít" a Mate10 pro....a sárgás se mindig jó......bár a színhűség esetén néha jól jön de ettől függetlenül nem cserélném el a 2 telót 1 az 1 ben még akkor sem ha még kerek 50.000-et rádobna az IphoneX-re. Ez van..."Máté" az enyém és marad is zsebben.
-
Sly189
senior tag
Akit érdekel korrekt autós tartó annak ezt tudom ajánlani. Minőségi, stabil, nem feltűnő.
-
D4ni
őstag
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
törölt tag
-
Milo629
aktív tag
Sziasztok, a Porsche Design témát szeretném kibuherálni egy gyári ROM-ból, addig eljutottam, hogy leszedtem a BLA-L29 full-ota firmware-t, kitömörítettem, visszafejtettem az update.app-ot, utána átkonvertáltam ext4-re a system.img-t, de nem találtam meg benne, se a vendor.img, se a product.img-ben. A fonts mappában benne van a "PorscheDesignFont.ttf" de a témát nem sikerült megtalálni, se "hwt" se "porsche", semmilyen keresőszóra sem a fájlok között. Melyik részében lehet a ROM-nak?
-
D4ni
őstag
Én is kérdeznék: a gyári szilikon tokot, melyet alapból adnak a telefonhoz lehet kapni külön valahol? Vadásztam egy ideig,de nem jártam sikerrel.
-
törölt tag
válasz
lecso56 #9814 üzenetére
Hali.
Üdv a klubban.
Kolléga által linkelt tokok megfelelőek, minőség is rendben van náluk.Kijelzőre üvegfólia...hát sokan Nillkint istenítik, nekem nem jön be. Régebben mintha minőségibb lettek volna a termékeik. Próbáltam 2500 és párszáz Ft-os fóliát is. Egyiktől sem voltam elragadtatva. Valaki nemrég megcsináltatta Mobile Outfitters-el az üveget előre, és azt írta tökéletes méretig. Viszont az 6500 pénz, ha jól rémlik.
-
lecso56
csendes tag
Sziasztok
Üdv minden tulajnak!Csatlakozom a csapathoz 3 napja vagyok gazdája ennek a remek készüléknek.
Eddig a személyre szabás és ismerkedés az oreo és Emui 8-al volt.
Android 7.0-ról váltottam a készülék profi főleg a 6gb ram
Érdekelne hogy a gyári tok mellett milyen típusú bevált tok ajánlott?
A kijelző védelmére melyik típusú glass a megfelelő méretpontosságú?Tapasztalataitokat előre is
-
válasz
zoleeno1 #9810 üzenetére
Jah igen most nezem es valoban ez volt nalam is a problema hogy alapbol a de 9 ora van beallitva. Gondolom akkor reggel pontban 9kor latszik az ertesitesi savban csak onnan egy ido utan eltunik...
Valoban akkor az a megoldas hogy egy időintervallumot kell megadni...
KOSZI igy mar vilagos. -
zoleeno1
veterán
Igen, huaweinel ez eleg hulyen van megoldva, nekem is fura volt. Mert csak azt az opciot lehet valasztani, hogy aznap reggel 9-kor (vagy 1 nappal elotte, héttel elotte stb) emlekeztessen, ha egesz naposra allitod. LG-nel pl ugy volt, hogy egesz nap ott viritott, ameddig ki nem nyomtam. En úgy szoktam, hogy nem egesz naposra allitom, hanem konkret idopontra, az emlekeztetest pedig 1 oraval korabbra.
-
dinostaRR
tag
sziasztok! Szeretném hicare-ben a személyes adataim megadni de egyszerűen nem kapok kódot sokadik próbálkozásra sem. Valaki találkozott már ilyennel?
-
Egyszer beállítom és úgy is marad, amíg nem módosítom.
Szerintem a Telefon naptárnál is kellene jeleznie, de úgy nem próbáltam, egyszerűbb a Google fiókot használnom, hogy a laptopon...stb. is oda és vissza szinkronizálódjon minden azonnal, vigyek fel vagy módosítsak bármelyik eszközön valamit. -
Aha hat igen a tovabbi lehetosegeknel ott van hogy fiok az nekem alapbol a telefon-ra volt allitva. eleg 1x ha beallitom a gmail fiokomat vagy majd mindig be kell neki. De amugy nem ertem mi koze van hozza hogy gmail fiok van ott megadva vagy a telefon, mint fiok. Attol meg meg kellene jelennie. Nem ?
-
A gyari naptarba egy esemeny ami egesznaposra van allitva, miert nem jelenhet meg az ertesitesi savon ? Ha nem jutott volna eszembe kb. fogalmam se lenne hogy volt programom...
-
deryck123
újonc
Újraindítottam az egyik SIM inaktívan hagyásával és így a Vodafone-os SIM-en van 4G
Ezt követően viszont, amikor aktiváltam a 2. SIM-et akkor ismét ledobott a hálózat. Egyelőre ez így megfelelő állapot nekem, a 2. SIM-et amúgy sem kell túl gyakran használnom (céges, amiről csak ritkán kezdeményezek hívásokat).
Egyébként NFC-s a SIM. -
Toobee
veterán
Nekem hétvégén odáig működött a dolog, hogy egy kártya esetén volt netem. Ahogy engedélyeztem a 2. SIM-et, pár oldalt még betöltött és dobta a kapcsolatot. Nem is foglalkoztam vele tovább, átmentem másik városba, ott már jó volt. Reggel meg Budapesten neteztem az ágyból, 4G-n, egyszercsak mindkét SIM térerőnél x fogadott. Pár perc után megjavult magától. Érdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Path of Exile (ARPG)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest