Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drag77
senior tag
Sziasztok!
Sok év WP után lettem Android user:-), így még küzdük mint malac a jégen a rendszerrel:-).
Kérdésem lenne ami konkrétan a telóhoz kapcsolódik.
Lehetséges, hogy nem lehet 16:9 arányú képeket készíteni? Vagy csak én nézem be?
Vissza olvasv alátom, hogy a 129 a legrisseb szoftver. Nekem 125 van rajta és azt mondja nincs frissebb.
Telekomos a teló, várjak azt maj degszer csak megjön?Köszönöm Drag
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Úgy érzem, ha hamarosan nem oldódik meg a Telenoros gond akkor lehet a dual simesítés mellett teszem le a voksomat. Úgy működik a dolog ha esetleg egy Telekomos kártyára átirányítom a hívásokat és csak netre használom a Telenorosat? Illetve ha át van irányítva attól még hívást tudok róla kezdeményezni, nem?
-
golyós
addikt
Nem jövök rá.hogy sikerült eltüntetnem az elöző telón a google ajánlót ha jobbra húzom a kezdőképernyőt.
Nem tudjátok, -
Ti^Em
aktív tag
Mint már korábban írtam, a telenoros üzletkötőm azt mondta ez régió és torony függő hiba, ugyan az a készülék másik tornyon, vagy régióban lehet hogy nem produkálja a hibát, és még ők sem tudják pontosan miért nem, keresik, hogy ugyan az a készülék más más tornyokon miért viselkedik másképp, miben térnek el... előfordulhat hogy az ország másik végén 1 másik tornyon tökéletes lesz a készülék... majd átutazol másik régióba és a hiba fennáll... ennyit tudnak ők is, de nem egyszerű 4g hálózati hiba, mert bizonyos tornyokon megy... de semmiféle sim kártya nem oldja meg szerintük a problémát.Én hiszek neki, mert én is ezt tapasztalom, és a leírástok alapján ti is... dolgoznak az ügyön, de lássuk be ez valóban nem egy egyszerű hiba
-
thebeegee
tag
Nekem Voda plusz Telenor két SIM tökéletesen muzsikál, de úgy van beállítva, hogy a Telenoron megy az adat csak. Ha az egyesbe ha a kettesben rakom ugyanúgy van. Próbáld a két kártyás 4G-t kikapcsolni, lehet hogy mindkét szolgáltatód ugyanazt a frekit használja. Vagy próbáld meg úgy is külön-külön, hogy csak az 1. Simbe teszel kártyát...
-
p2pp
őstag
-
válasz
zoleeno1 #7384 üzenetére
Néha még a SIM kártya cseréje sem segít, mert az ahhoz tartozó előfizető profillal van gond, bár ez viszonylag ritka és rávenni is elég nehéz a szolgáltatót, hogy foglalkozzon vele, pláne ha nem minden készüléknél jelentkezik a hiba.
Lehet persze gond a telefonnal is, de ha más SIM kártyákkal megfelelően működik, akkor más a helyzet és itt két fórumtárs is megbizonyosodott már erről, akiknek az én SIM kártyá(i)mmal, vagy az ők és az én SIM kombinációival rendesen működött a telefonja. -
zoleeno1
veterán
Vagy, csak kifogtál egy hibás darabot?- ja, hogy ez már a 2. ugyanazzal a hibával, ott valami más gond lesz...Ez minden gyártónál előfordul, persze ezt nehéz lenyelni, ha pont kifogja valaki.
Szerintem pont annak örüljünk, hogy egyenlőre nem jött elő semmi típushiba... Ami elég ritka... (a telenor dolgot most ne vegyük ide, az nem a teló gondja). -
golyós
addikt
Semmi változás, nincs az 1. Simen mobilnet se Telekom se Voda kártyával.
Holnap viszem vissza, majd visszatérünk a Huaweihez ha tud telefont gyártani.Ez így kritikán aluli. -
D4ni
őstag
Üdv mindenki! Csupán néhány napja van meg a teló,de máris feltennék egy kérdést: miért van így megoldva a sztereó hangszórók működtetése? Alaphelyzetben minimálisan szól a felső (beszedhangszóró), az alsó pedig ugyan olyan jellegzetesen mint mikor elforgatom a telefon 90 fokkal. Ugyebár elforgatás után jóval hangosabban szól a beszedhangszóró, de lezárt kijelzőnél illetve álló helyzetben szinte alig. Olvastam,hogy néhány ember már ezt leírta de magára az okra, illetve logikára nem jöttem rá . Valakinek van ötlete?
-
deka10
senior tag
Akit érdekel, korlátlan mobilnet 4 napig telkomnál [link]
-
golyós
addikt
Kicserélték, volt még 1 a boltban.
Lefrissítettem a 129-re és egyből eltünt az 1. Simről a mobilnet
Visszaállok a 127re kiváncsi vagyok -
válasz
Preko00 #7372 üzenetére
Nálunk a családban mind a 3 telefon van(s8,s8+ es mate 10 pro).Az s8-at nem ajanlom semmiképp mert kicsinek tűnik a kijelzője es keskenynek hiaba 5,8 colos.Az s8+ es mate 10 prot sok szempontból volt így alkalmam összehasonlítani.Sokszori teszt után elmondható,hogy gyorsaságra kb ugyan olyanok van amit az egyik van mit a másik nyit meg gyorsabban max 1 másodperc eltérések tapasztalhatók.Multitaskingnál nem jött elő a plusz 2 giga ram sem legalábbis az én tesztjelm során bár nem nyitottam meg 5 játékot egszerre mondjuk csak a leggyakrabban használt appokat.Fénnképet is grammra ugyan olyanokat csinálnak asztali gépen is megnéztem, meg belenagyítva telón is.Aksi időben jobb a mate 10 pro és gyorsabban is feltölt ha mindkettőt a saját gyári töltőjével töltjük.Mindkét telefonnál(meg az s8-nál is tapasztaltam)előfordulnak laggolasok főleg bizonyos alkalmazasok használatakor(pl messenger).Alkalmazás összeomlás is volt már mindkettőn. Az új samsung felület elég testreszabható ez meglepett mert a régi touchwizzt ismertem csak és az nagyon szar volt.Ez az új nagyon tetszik de a huawei emuija is testreszabható úgyhogy ebben is egyenlőek teljesen.A kameranál több extrát és ficsört fedeztem fel a samsungnál bár ezek értelme vagy szükségessége megkérdőjelezhető.Kicsivel nagyobb az s8+ kijelzője ez látszik is egyértelműen ha kezedbe veszed de fhd+ beállításon nincs különbség a két kijelző minősége között.Nem láttam szebbnek az s8+ kijelzőjét,gyönyörű mindkettő.A két teló egy szinten van abszolúte mindenben nekem az a véleményem.Ami a mate 10 pro javára szól a jobb aksi és gyorsabb töltés maximum.
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
gilimbgalamb #7370 üzenetére
Ezt irtam... Mondta a telenoros uzletkotom hogy a problema regio fuggo... Ugyan az a telefon egy mas tornyon az orszag masik vegeben nem produkalja a hibat... Ezert a sim csere sem old meg semmit.
-
Preko00
újonc
Sziasztok!
Lassan 3. éve Iphone 6ot használok, amivel alapjában véve nem lenne sok gondom, de a céges telefonnal annál inkább. Főleg azért, mert alapból nem szeretek két telefonnal mászkálni. Ebből az apropóból gondoltam, hogy kellene nekem egy dual sim-es telefon. Samsung s8 dual, esetleg s8+ dual, és a mate 10 pro közt vacilálok. A privát telenor, a céges vodafonos sim kártya. Olvasva a hozzászólásaitokat, kicsit aggodalmas a telenor problémája, bár nekem alapból csak 3G van a telefonomon, lehet ezért nálam nem jelentkezne probléma. A kérdésem a következő lenne, hisz itt az emberek általában nem csak a saját telefonjukkal kapcsolatos tudnivalókban propik. A 3 telefon közül melyiket ajánlanátok a legjobb szívvel? Nem játszom rajta, inkább csak a közösségi alkalmazások, fotózás számít, illetve hogy remélhetőleg újabb 3 évig ne kelljen telefont cserélnem. Köszi!
-
gilimbgalamb
tag
Jelenleg Nyíregyházán vagyok és itt 4G mellett folyamatosan el tudnak érni telefonon is... Na ez miért van?!
P2PP: kifejezetten ezzel a hibával kérted a simet?
-
Megmondhatod, hogy nem elállni akarsz, hanem kicserélést kérsz, ha nincs készleten, akkor kivárod a beszerzést, nem vagy köteles elfogadni a vételár visszatérítését.
ForRedGlory: Jó, hogy egy nyilvánvaló baromság, itt a kétkártyás telefonom, a Telekomos és a Vodafone-os SIM kártyákkal hibátlanul működik, Telenoros SIM kártyával pedig egyből jelentkezik a 4G probléma, kétszer is kipróbáltuk már.
Hétvégére tudok szerezni elvileg Telenoros NFC-s SIM kártyát, kíváncsian várom, hogy azzal mi lesz a helyzet. -
ForRedGlory
félisten
Egy kis Telenor, ha már megint téma.
Előferdülhet ugye olyan szitu is, hogy valaki a Telekomnál veszi a telefont és Telenor kártyával akarja használni. Ilyen esetben a Telenor azt mondja, hogy a Telekomnál vett telefon a hibás és cseréltek már ki két SIM kártyásra ilyen telefont (azt mondjuk nem tudom hogy...), ami megoldotta a gondot eddig mindenkinél. Ez egy nyilvánvaló baromság.
Gondoltam megírom, hogy ilyen hülyeségeket elsőre ne nyaljon be senki. Persze ez egy Telenor ügyfél elmondása, nem hivatalos, és nyilván nem is tudok utána menni, hogy ennek mennyi a valóságalapja, de kiindulva ebből a topicból és a Telenor "álláspontjából", simán elhiszem, hogy így akarnak hárítani.
-
golyós
addikt
Alakul a szivatás: mától visszaemelték a telefon árát 255re. Viszem vissza a telefont de tuti nem lesz raktáron tehát visszaadják a pénzt, újat vehetnék másik Mediában de én 215ért vettem az akcióban.
Lehet, hogy nem lesz hosszúéletű ez a házasság. -
thebeegee
tag
válasz
Gyugyu1987 #7361 üzenetére
Az az LG megoldása...
-
Gyugyu1987
tag
Skacok, megint lenne egy hülye kérdésem! A kameránál nem lehet választani, hogy széleslátószögű legyen vagy sima? Vagy csak én vagyok megint balf@sz??
-
gilimbgalamb
tag
A kerek történet részeként felhivtam a Telenort is...
Azt mondták hogy mivel nem náluk vásároltam ezért nem tudnak segíteni, hívjam a Huaweit...
Megy a pingpong! -
spanyoll
addikt
válasz
Huawei HUN #7353 üzenetére
Ha 5 évvel fiatalabb lennék akkor kapnék az alkalmon, tök jó lenne. Ha 5 évvel idősebb lennék akkor belekötnék, hogy hol a frissítés a telenorosoknak, inkább rúgdosni kéne a szolgáltatót és, hogy legközelebb ne a szelfi kamerával csináljatok reklámképet ilyenhez, mert akkor nem lesz túl acélos a minőség mint láthatjuk.
Mekkora mázli, hogy akkor születtem, amikor -
kano
nagyúr
válasz
gilimbgalamb #7356 üzenetére
Ez flotta csoportban tesztelték az NFC-s Telenor kártyával és jól működött állítólag (közzé is tették, hogy ezzel a kártyával ok). Nincs valakinek ilyen kártyája?
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
gilimbgalamb #7356 üzenetére
sejtettem, én abban bíztam még, hogy majd ha jön a frissítés jön vele egy szolgáltatói is és hátha, ezzel vigasztalom magam, hogy mi még ezért nem kaptuk meg
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
gilimbgalamb #7354 üzenetére
Szólj ha pozitívumot tapasztalsz
-
gilimbgalamb
tag
Pusztán hobbiból hívtam most a Huawei ügyfélszolgálatot...
Azt a választ kaptam, hogy a múlt héten kapott egy frissítést a Telenor hálózat és ezzel megoldódott a problémánk... Na most én fixen 3gn vagyok hetek óta így nem vettem észre semmit...
Újrainditast javasoltak, ha az nem akkor HRt... Létezne? Mindenesetre elkezdem magam hivogatni xd -
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
Huawei HUN #7348 üzenetére
Új kollégákat keres a Huawei. Ha szereted a mobilokat és imádsz beszélni róluk, jelentkezz te is a Huawei Promóter csapatába! Légy része te is egy laza, de eltökélt közösségnek! A jelentkezéshez nincs más dolgod, mint elküldeni magyar nyelvű önéletrajzod és motivációs leveled a promoter@huawei.com címre!
-
kano
nagyúr
válasz
gilimbgalamb #7343 üzenetére
Tehát akkor mégis a 4G-vel van a gond... (vagy inkább a szolgáltató kártyájával)
Mindegy, hidegen hagy igazából csak gondoltam segítek, ha valaki vevő rá.
Ha nem, akkor nem... -
gusthy
veterán
válasz
Huawei HUN #7348 üzenetére
?
-
Huawei HUN
Hivatalos
Csatlakozz hozzánk!
-
spanyoll
addikt
Jajaj aszonta azefbíáj meg minden más is, hogy nem szabad huaweit használni. A picsába, mi?!
-
kano
nagyúr
Akinek esetleg van gondja a Telenor 4G-vel:
Telenor NFC-s simmel kiválóan működik a telefonon a 4G. Tesztelt, nem saját info. -
Gabesz87
veterán
Gondoltam, kikérem a véleményeteket. Május környékén tervezem majd lecserélni a Honor 7-esemet. Megszerettem a márkát, úgyhogy inkább a Huawei/Honor vonalon maradnék (eddig még szemeztem a OnePlus 5T-vel). A kérdés már csak az, hogy Mate 10 pro, vagy Honor V10....ami kicsit visszatart a Huaweinél, az ára....nem szívesen költök telefonra ennyit, nálam úgy 130 körül van a lélektani határ. Igaz, nem is cserélgetem havonta a telefonomat, hanem úgy 2 évente kb. Szóval szerintetek megéri a plusz ár?
-
maci25
aktív tag
válasz
Sebibalu #7334 üzenetére
Nekem ugyan ez volt a t-mobil nál vásárólt sonyi xperia p telefonommal kb 4-5 évvel ezelőtt.
Szerintem szakadnak a röhögéstől ezek rajtatok.Amig komoly pénzbe nem kerül nekik addig nem lesz megoldás az tuti.
thebeegee : sok sok hasonló emberkét a szolgáltatok hátsójába.
Akkor levontam a tanulságot és azóta nincs szerződésem egyik szolgáltatóval sem. És persze telefont sem veszek azóta szolgáltatótól. Ezen esetleg nálam csak a digi tud majd változtatni.
-
thebeegee
tag
válasz
Sebibalu #7330 üzenetére
Kilépni kötbér fizetése nélkül csak akkor tudsz, ha ők ajánlják fel, önkényesen én nem tenném. Én megjátszanám első körben a hibajegyet majd a kötbérigényemet, utána pedig már nekik sem biztos hogy fontos lesz, hogy kitöltsd a szerződésed, mivel a havidíjad négyszeresét kellene fizetniük neked. Első körben lehet elküldenek a francba - minden szolgáltató így kezdi - utána pedig lehet nekik válaszolni ÁSZF részletek belinkelésével illetve a másik kedvencem amikor - szegény - telefonos ügyintézővel beolvastatom a telefonba az ÁSZF ide vonatkozó részét, megkérem hogy értelmezze, utána pedig elkérem a hangfelvételt. Érdekes mód mindig pénzt kapok és nem a hangfelvételt és a kérdéseimre a választ. De hangsúlyozom, hogy a legegyszerűbb az az eset, ha az előfizetést és vele együtt a telefont is a Telenortól vetted, mert így felajánlanak egy másik készüléket, amit nem vagy köteles elfogadni, mert a hiba nem a készülékben van. És így vagy fizetik tovább a kötbért vagy megengedik hogy kilépj.
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
Sebibalu #7325 üzenetére
Ehhez a telefonhoz kötöttél külön előfizetést hogy megvásárolhasd?
Az szokott lenni a menetrend, hogy felkínálnak egy másik készüléket, többnyire S8 és ha elfogadod újra papírozás, előbb visszafizetik a pénzed, majd az új papírok alapján az új választott készüléknek az árát kifizeted és megy minden tovább, vagy ha ragaszkodsz a készülékhez illetve nem kell másik készülék tőlük akkor elállhatsz a vásárlástól a megadott időponton belül, de ettől még az elitfőzetésed él, csak a készülék vásárlásától állhatsz el.. vagy ha egyik verzió sem tetszik akkor megvárod míg a hibát javítják, mivel a készüléket nem cserélhetik ki, mivel már nem forgalmazzák a hiba javításáig. Szóval ha csak most kötöttél előfizetést velük csak ehhez a telefon vásárláshoz akkor talán van esélyed felmondani az előfizetést velük, hiszen a telefon amiért kötötted nem kifogástalan ( nem a telefon hibájából ) -
M_Toni
csendes tag
Itt olvasható a [Telenor hirdetnénye] az NFC-s kártyáról.
ebben a cikkben letölthető az a pdf fájl is amiben részletesen le vannak írva a feltételek.
Esetleg értékesít más NFC vel rendelkező simet is a telenor? -
golyós
addikt
Eddig tartott a boldogság, vihetem vissza a telefont, pont benne vagyok a 3 napba.
Az 1.simen ma reggelre eltünt a mobilnet.Telefon a vodának, minden oké náluk.
Elkértem kolléga telefonját, beraktam a simet, egyből volt 4G. Vissza az enyémbe és semmi.
Átraktam a 2. Simbe a voda kártyát és megy rendesen. Hívtam a Medimarkt-ot, ha van készülék akkor cserélik, ha nincs akkor pénz vissza. Fasza -
Másnál is szarakszik a fényerő? mármint hiába kapcsolom ki az auto fénybeállítást mégis úgy érzem, hogy az appok között váltogatva állítgatja a fényerőt.
-
M_Toni
csendes tag
válasz
thebeegee #7316 üzenetére
Ma ismét hívtam a telenort. Más ügyfeles...
Pesten lehet pár nagy üzletben cseréltetni. Mammut kampona stb. 3 hónapig ingyenes, utána havi 400 Ft a díjja. Nem engednek egy cseppet sem. Biztos megvan az ok, hogy miért nincs még Pesten sem minden üzletükben. Nekem messze van Pestre ezért felutazni. Ezért mellőzöm az ilyenre cserélést, és a kipróbálást. -
thebeegee
tag
Egyébként szerencséjük, hogy engem nem érint ez a probléma, mert én ilyenkor minden esetben keményen ki szoktam kötbérezni a szolgáltatót - jelen esetben a havi számlám négyszeresére, amíg a problémát el nem hárítják -, és szoktak is fizetni, mint a katonatiszt. (Digi, Invitel, Vodafone, Telekom és az Aegon is tudna erről mesélni). Pár részlet a Telenor ÁSZF-ből:
7.4.1. Hálózati hiba esetén fizetendő kötbér
A Telenor köteles minden, az adott helyzetben tőle elvárhatót megtenni, valamint kellő
gondossággal eljárni annak érdekében, hogy a Szolgáltatás minősége a lefedettségi
területen mindenkor megfelelő legyen.A Telenornak hálózati hiba miatti minőségi panasz kapcsán kötbérfizetési
kötelezettsége keletkezik az alábbi esetekben:b) A mobil rádiótelefon-hálózat hibája következtében az Alapszolgáltatás korlátozottan
használható, vagy az igénybevehetősége a hálózat működésképtelensége miatt –
akár hívóként, akár hívottként – lehetetlen, ideértve azt az esetet is, ha ez az
Előfizetőhöz tartozó központi adatok és az Előfizetői Szerződésben rögzített adatok
eltérésének következménye és az ezzel kapcsolatban bejelentett hibákat a vállalt
határidőre nem hárítja el; vagy az előfizetői hálózat vagy a rádió-összeköttetés
hibája, illetve az átviteli sebesség korlátozottsága esetén bejelentett hibákat a vállalt
határidőre nem hárítja el.
Ha a hiba következtében az előfizetői szolgáltatást
- csak az előfizetői szerződés szerinti minőség romlásával, vagy mennyiség
csökkenésével lehetett igénybe venni, a hibás teljesítésért járó kötbér mértéke a
hiba elhárításáig: (a hibabejelentés hónapjára vonatkozó, EESZ szerinti havi
előfizetési díj + az előző havi forgalmi díj) / 30 * 4 * megkezdett késedelmes
napok száma.A menet: bejelenteni hibára, és onnan ketyeg náluk a wekker, mert a hibát kötelesek elhárítani 72 órán belül, és az, hogy a készüléket váltsd le 3G-re és úgy jó lesz, az nem hibaelhárítás, legalábbis nem vagy köteles elfogadni, ugyanis ez így csökkentett szolgáltatás lenne, a havidíjadban és a reklámjaikban arról van ugyanis szó, hogy te gyors 4G kapcsolatot kapsz a lefedettségi területükön, te emiatt lettél az előfizetőjük. Itt szerencsére nem arról van szó, hogy 4G-n nincs adatelérés, mert arra 0/0kbit/s-et garantálnak, és mindenki bukná is a kötbérigényt, hanem nincs bejövő hívás, ami igencsak az Alapszolgáltatás része. Duplán jó,és egyszerűbb a helyzet azoknak, akik a készüléket is kifejezetten a Telenortól vették, de nem lehetetlen az egyéb eset sem, a szervízzel kell kiállítatni egy papírt, hogy a készülék hibátlan, még jobb, ha még azt is ráírja a szervíz, hogy tudomásuk szerint csak Telenor hálózaton jelenkezik ilyen hiba.. Ha Telenor hiba kivizsgálására adott azon válaszát elfogadod, hogy leváltod 3G-re, akkor nem élhetsz kötbér igénnyel később. Ragaszkodni kell hozzá, hogy a hiba nincs javítva, tehát a hibajegy mindenképpen aktív maradjon. Ezt mindenáron le akarják zárni a másik oldalon, a készüléket szervízbe akarják majd küldeni, stb, de teljességgel ragaszkodni kell hozzá, hogy a hibajegy lezárásához nem járulsz hozzá, mivel az nincs kijavítva, egyértelműen ismert, a Telenor által is megerősített hálózati probléma áll fenn. Ha ennek ellenére is le akarják zárni a hibajegyet, akkor mondani, hogy a hangfelvételt kikéred, amelyben egyértelműen benne van, hogy nem ismered el a hiba javítását és nem járulsz hozzá a hibajegy lezárásához, ugyanis a hiba nincs elhárítva, a kötbérigényt már lehet is bejelenteni, a bejelentésről szóló jegyzőkönyvet a telefonba beolvastatni, szükség esetén javíttatni vagy hozzáíratni mondatokat. Az ilyen hozzáállás vezet mindig eredményre. Ilyenkor nem 30 napos kivizsgálás van, hanem elő-előfordul olyan is, hogy egy péntek esti bejelentés kapcsán szombat reggel 9-kor már hív a szolgáltató sűrű elnézést kérések közepette. Csak keményen!
-
Ti^Em
aktív tag
Felhívtam a telenoros üzletkötőnket, azt mondta igényelhetek, elintézni szívesen, de NFC kártyával rendelkező ügyfelei is jelezték felé a telenoros hibát. Ő azt mondta készülék és régió függő, van ahol ugyan az a gyártási idejű telefon más régióban nem produkál hibát, más régióiban pedig igen. Szerinte sem fog ez megoldást jelenteni, mivel nálam a hiba alapból jelentkezik. De állítsa szerint a legtöbb készülék vidéken produkálja a hibát. Annyit tud, hogy vizsgálják a hálózatot és a tornyokat, de semmi konkrétat nem közölnek velük sem a hibáról, csak az ügyfeleik visszajelzései alapján tudja ezt mondani.
-
thebeegee
tag
-
thebeegee
tag
Mivel fizetni IS lehet vele, de te nem akarsz, így nem írsz alá semmilyen banki szerződést, csak simán használni szeretnéd a hálózatukat, és mivel jelenleg nem tudnak NFC nélküli sim kártyát biztosítani a RENDELTETÉSSZERŰ használathoz, így teljesen egyértelmű, hogy banki szerződés nélkül INGYENESEN kell biztosítaniuk a cserét!!! Fontos, hogy az ügyfél nem az NFC-s simhez ragaszkodik, hanem a megfelelő hálózati kommunikációt várja el, amit a Telenor - jelenleg - csak NFC-s simmel tud biztosítani. Így teljesen biztos vagyok benne, hogy nem kötelezhetnek senkit sem banki szerződés aláírására illetve díjat sem kérhetnek érte - ez nagyon elhasalna a fogyasztóvédelemnél. Mivel adott egy készülék, amit ők is forgalmaztak, és minden egyéb hálózaton tökéletesen működik, csak a Telenorén nem, így a csere csupán a hálózati hibájuk javítását szolgálja, aminek a javítása az ő felelősségük, nem az ügyfélé...
-
M_Toni
csendes tag
Nem tudtam várni és érdeklődtem most éjszaka a telenornál. ezt a tájékoztatást kaptam: Ez az NFC-s sim kártya csak budapesten elérhető. vidéki üzletek nem adnak ki ilyet. A kártya csere 2 évenként ingyenes, ezen belül 3800 Ft (ha jól emlékszem). Viszont mivel az NFC-s kártyával fizetni is lehet, alá kell írni egy szerződést is a Budapeat Bankkal. Ugyanis ők biztosítják a fizetési hátteret. Ezeknek a banki dolgoknak a részleteibe már nem mentem bele, mert Ha még ezért a banki szolgáltatásért is fizetni kell már nem éri meg nekem. Meg aztán még nem is garantált a siker. A hölgy aki tájékoztatott azt mondta, hogy ez sem oldaná meg a telenorosok problémáját, mivel a sim kártya az ugyan úgy csatlakozik a hállózatra mint a hagyományos. Aki esetlég még is bele vág ebbe a próbába, várom/ várjuk a részleteket.
-
M_Toni
csendes tag
Erreén is kíváncsi vagyok.
-
válasz
thebeegee #7306 üzenetére
Privátban is kaptam én is az infót - ezúton is köszi -, hogy az NFC-s SIM kártya megoldást jelenthet a Telenoros 4G problémára, frankó lenne, azzal valóban okés!
Akinek van lehetősége megfelelőre cseréltetni a Telenoros SIM kártyáját, jelezze már majd itt is, hogy mi a helyzet, amiért előre is köszi! -
thebeegee
tag
válasz
marco0007 #7309 üzenetére
Rajta van az NFC jel. Egyébként külön kell kérni, ugyanis ezeket nem osztogatják ingyen - nyilván drágább nekik is. Jó lenne ha valaki kicseréltetné és tesztelné, mert ha két irányból is lenne megerősítés, akkor az már több mint biztató lenne...
Ha lehet hinni ennek a képnek, akkor a chip hosszúkásabb rajta.
UPDATE! Megnéztem most az enyémet, a vodásom NFC-s és nem a hosszúkásabb chip a lényeg, hanem a mintázata. Az NFC-s SIM-em mintázata pont olyan mint itt a képen!
-
thebeegee
tag
Engem nem értint a Telenor probléma, mert a beszéd simem Vodás, az adat sim Telenor csak, viszont most olvastam egy Facebook csoportban hogy NFC-s Telenor simmel tesztelve lett a és azzal működik...
-
válasz
defloektor88 #7301 üzenetére
Nem volt olyan, pedig ha valaki, akkor én azok közé sorolom magam, aki szerette és örömmel használta az aktuális iPhone-okat is.
Akkor neked sem lesz gondod a mentésekkel sem. -
defloektor88
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Battlefield 6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest