- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
válasz
Agartner #3737 üzenetére
Itthon sajtos ez a megoldás gyorsan zátonyra futna. Tudni illik itthon a mobilnetet arany árban mérik, nálatok "ingyen" van, az általad említett szolgáltatás viszont mobilnet alapú. Gyorsan eltűnne a keretünk. Bár az is dühítő, hogy a T havi 8600 Huf mellé ad 750mb-os keretet. Ennyi forintból éljen havonta az ötletgazda a T-nél.
(#3738) sipy888
Fontos dolog a kompenzáció
. Állítólag a magyaroknak két kezes pisztolyuk van, akkor fizessenek a szolgáltatásért, vagy mi?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Agartner #3724 üzenetére
azért ezt nem mondanám, hogy nem használom ki.
minden nap, szinte minden előnyét használom, e-mail, fénykép, videó, navigáció, hírek, egyéb böngészés, netes keresés, zene hallgatás, játék és természetesen telefonálás, sms.
nyilván ezeket a dolgokat egy olcsó - akár 15-20 e forintos - mobil is tudja, de kíváncsi lennék, hogy ki az, aki nem kényszer miatt "visszaváltana".
azért dolgozunk, keresünk pénzt, hogy legyen mire elkölteni azt, ami egyben boldoggá tesz bennünket.
van akit a póker, van akit a kocsmai "borbaráttársaság", és akik itt vannak ebben a fórumban, azokat egyebek mellett a telefonjuk.
ha tehetem, akkor ezt minél jobb minőségben ( és itt nem csak a külsőségekre gondolok ) szeretném élvezni.
s III tulajdonosként azért érzem, hogy mindenben jobbak az új modellek, igaz, hogy nem sokkal, de azért jobbak.
a döntés nálam már arról szól, hogy az új modellek közül melyik az ami NEKEM jobban tettszik, és jobban érzem magam a "társaságában".
az LTE-re meg azt mondanám, hogy ilyen elven még mindig a betárcsázós netet kellene használnunk..... -
ptya
tag
válasz
Agartner #3702 üzenetére
Nem úgy állok hozzá, hogy szétvágnám a telefont
Eddig is vigyáztam mindenemre. Nyár lévén nem engedhetem meg magamnak a hirtelen 200 minuszt.. A részlet pont ezért lenne jó. Na meg így kevesebbe is kerül a telefon, tehát ha nem tetszik eleinte és eladnám, akkor konkrétan még nyernék is vele
(Ilyet ám nem csináltam, szal ha van vmi szuper jogszabály miszerint nem adhatom el a törlesztés alatt álló telefont, akkor így jártam)
Az meg, ha tönkremegy és még mindig fizetem, tulképp ugyan az a történet mintha egyből fizetném és tönkremenne, csak hosszabb távon elnyújtva és mégis több lehetőségem van "talpra állni".
De ez mind egyén függőÉn most nagyon nem tudok dönteni, hogy mi tévő legyek.. Úgy voltam vele, hogy biztos 64GB-t vennék, hogy jobban tudjam majd eladni.. jelenleg SGS-emmel a külső SD kártyámat sem használom egy bájtra sem, így nem tudom, hogy ezzel a készülékkel rápörögnék-e a dologra, hogy ne lenne elég a 32GB
-
TheProb
veterán
válasz
Agartner #3672 üzenetére
Azért 1-2 pontot 99% szerintem csak megmosolyogja... (köztük én is), pl a hűtőbe tételt vagy az esti kikapcsolást. Ezzel véletlen sem téged bántalak csak pl. el nem tudom képzelni h én a telefonomat a hűtbe rakosgassam... , este meg nem fogom kikapcsolgatni, mi van ha reggel keresnek, elfelejtem bekapcsolni, ébresztő, etc.
-
kdennis
aktív tag
-
kdennis
aktív tag
válasz
Agartner #3675 üzenetére
Na az király, akkor most már azt megvárom!
Ha meglesz 2-3 évig tuti nem veszek telefont!
Egyébként azt a feketét nem félted hogy lekopik róla a festék?Meg a mikrofontól félek, hogy valami szar lesz akkor benne a HDR helyett!
Igazából ezért adtam el a OneX-emet, mert undorító volt a mikrofonja! -
Nightfall75
tag
válasz
Agartner #3610 üzenetére
"Raadasul az is tovabb lassult, mert valtoztattak valamit a belso szerkezeten. Szolidabb lett az osszeszereles, de romlott az eddig is rossz szetszereles lehetosege. A belsejen a mi memo modulunkat is athelyeztek, meg par masik chip beszallitot lecsereltek ujakra."
Azt lehet tudni, hogy ez mikortól gyártott modellekre érvényes, körülbelül?
Köszi a hasznos infókat, tényleg ritka ilyesmit olvasni.
-
mumk1
addikt
válasz
Agartner #3608 üzenetére
Innen tényleg úgy tűnik, hogy képtelenek eleget gyártani. Nekem lassan másfél hónapja van meg, de fél Londont fel kellett hajtani két példány után. Nem is emlékszem még olyanra, hogy a 032-es CID ilyen hatalmas csúszással érkezne a bejelentés után, pedig volt már egy pár HTC-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest