- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Ne már, nekem aztán mindegy, hogy milyen márkájú a telefon, ha működik, sose lesz se s4-em, se one-om, épp erről beszélek, nem magamról írok, csak nem tetszik, hogy leszarozzátok az s4-et... (bocs, de késő van, nem fogom végigolvasni amit írtál)
És miért kell az a fém ház? Azért, hogy az utcán vonulva mindenki lássa, hogy te vagy a faszagyerek a 200ezres telefonoddal? Ezt magyarázd el egy átlag magyarnak, te szórod a pénzt ezekre a szarokra más meg kenyeret nem tud venni... Na oké, ha már van pénzed, akkor meg nem a legjobb kamerát szeretnéd benne látni a piacon ami elérhető egy 8 mm vastag telefonba? Vagy nem kérsz azokból a sokaknak megfizethetetlen fícsörökből, hogy követi a szemedet a drágaszág és görget a szemed után???
Oké, nem kérsz, neked csak egy fém ház kell, mert egy ilyen telefon legyen fém, akkor vegyél egy régi nokiát vagy vedd meg ezt, engem ez nem érdekel... Csak ne nevezz samsungfannak, mert hányok, én csak elismerem azt, ami jobb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged