Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
FragMaster
üzenetére
Varhato volt szerintem, bar egy masfel giga azert elfert volna bele. Mondjuk a One-bol se tudom, hova lett az a fel giga, remelhetöleg ebböl nem csak fel giga fog "latszodni"..
Erdekes szemcses egyebkent a felülete a kepek alapjan, nem olyannak tünik, mint a nagyteso.
Mininek szerintem egy 4" idealisabb lett volna, dehat ök tudjak..adodaniel: Nekem pl ez hianyzik, multkor en is kerestem egy csomot, aztan rajöttem, hogy biztos kiszedtek a fözött rombol, csak tudnam miert..
Mostmar visszaalitanam az alapra, mert a kernelben lehetöseg van mas gombra allitani a menüt, aztan legalabb nem jönne ba folyton a google now, de nincs szerencsem.
Most, hogy nem kell, mar a volume wake up is müködik..
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Battlefield 6
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Interactive Brokers társalgó
- Rendszergazda topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mostmar visszaalitanam az alapra, mert a kernelben lehetöseg van mas gombra allitani a menüt, aztan legalabb nem jönne ba folyton a google now, de nincs szerencsem.