- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Erősítő, hangfalak
Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Szakiii #8984 üzenetére
Á nem olyan egyszeru, mert allo, fenyes kepekre tok jo az s4 kameraban, de leginkabb a ket gyerkocot akarnam fenykepezni. Amit lattam regi szoftos s4est, katasztrofa volt... a setalo embereket alig lehetett lekapni olyan kesleltetessel exponalt (media markt), a kollegam one-ja meg klikkklikkklikk es mar csianlt 10 kepet...
Szal rohadtul nem egyszeru
Jelenleg desire-m van es azert fenykepezes tekinteteben nem akarnek visszafele lepni (vicc)Szoval tenyleg megy az agyalas, mert ha ONE-t veszek akkor azt az akcio kereten belul a Tnel.
Amugy kijelzo meret s4; napfenyben meg one
sebesseg one, bovithetoseg s4
kinezet one !!!! sokkal
fenykepezo resz sajat szajiz miatt eldonthetetlen...
supportben s4!!! sokkal (ugye az s2 is kap meg frissitest... a sensation meg mar reg nem)
uzemido egal (tudom, hogy az s4 jobb, de minimalisan)
szoftveres... a one gordulekenyebb, az s4ben meg tobb a parasztvakitashosszutav szempontjabol sem tudom melyik a jobb.
Az s4 beeghet, a one-nak meg az akksija mehet tropara...Szoval akarmelyiket is valasztom kompromisszum... :S
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest