Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Szpisti #7721 üzenetére
Igen, nekem volt régi nokiám, annál mondták, hogy merítsem le minél jobban. Aztán újabb telefonjaimnál monták, hogy nehagyjam lemerülni, meg amint lehet dugjam töltőre. Később pedig iPhoneom volt, illetve iPod touchom, ott nem mondtak semmit, nem is érdekelt, de aksik jól birták, mert 2 év után is jók voltak. Itt meg azért jutott csak eszembe, mert sokan pl. ezért se ezt a telefont választották, mert "nem lehet cserélni az aksit" - idáig aksikkal nem foglalkoztam, mert nem gagyi samsungom volt - de mivel itt külön felhívták rá a figyelmet, gondoltam rákérdezek, hogy növelhetem az élettartalmát az aksinak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Nyaralás topik
- Filmvilág
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest