Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze nem igaz, nem zsonglőrködök mindig
Egyedül annyi, hogy nekem ez egy kényelmetlen plusz dolog. Totál semmi értelmét nem látom ennek a tokozásos őrületnek. Egy telefon bírja már ki, hogy ne kelljen pluszban beletenni semmibe. Nem dobálom, nem ejtettem még le soha egy telefonomat sem, a jobb oldali zsebemben csak ez van. Az asztalon többnyire dokkolóban vagy egy szemüvegtörlőn van. Szerintem ide azért nem kell strapa telefon. Az i5-el mégis voltak "kisebb" problémák így visszavittem és a másodikra már pakoltam fóliát minden oldalra. Inkább az mint egy tok. Azzal meg az a baj, hogy csúfít és ugyan úgy gyűjti az ujjlenyomatot mint a samu féle műanyag. Ha nem jobban. A hideg kiráz, ha ránézek a telefonra és a fekete felületen ezüst színű kopások vannak. A fehér/ezüst telefonon ez nyilván nem látszik annyira de az meg egyértelműen női szín ráadásul nem is tetszik
Száz szónak is egy a vége: ez egy használati tárgy és szerintem a kelleténél sokkal jobban odafigyelek rá, mégis akarva, akaratlanul lesznek rajta kisebb sérülések. Nincs is ezzel semmi baj, a fekete s3 hátlapja is karcolódott mint a fene, persze ott már nem szemüvegtörlőre tettem mert tudtam, hogy cserélhető. Itt azzal van a baj, hogy elég egy kisebb figyelmetlenség és máris elcsúfítottad az alu uibody házat, amit sehogy nem fogsz utána eltüntetni róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest