Hirdetés
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Elsőnél: sehogy, mert nálam nem lesz karcos, cserélni sem kell semmit.

Második: és ez az állapot a nap 24 órájára igaz? Mert olyan nálam is van, hogy tele van a kezem és kapok egy hívást de a zsebemből sem tudom kivenni a telefont. No probléma, 30 másodperc és visszahívom. E-mail meg olyan, hogy ráér, nem halok bele, ha 3 perc múlva nézem meg, vagy 1 óra múlva vagy mit tudom én, annyira nem érdekel, riktán keresnek e-mail-ben, ami fontos is és 3 perc ott sem idő.Azért az az egy mozdulat, míg kihúzod a telefont nem hiszem el, hogy megerőltető, olyan mintha zsebből vennék ki, egyel több mozdulat. Persze nekem mindegy egyébként nem muszáj mindenkinek vigyázni rá, engem nem ér anyagi kár, szóval annyira nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Normél, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest