Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Elsőnél: sehogy, mert nálam nem lesz karcos, cserélni sem kell semmit.
Második: és ez az állapot a nap 24 órájára igaz? Mert olyan nálam is van, hogy tele van a kezem és kapok egy hívást de a zsebemből sem tudom kivenni a telefont. No probléma, 30 másodperc és visszahívom. E-mail meg olyan, hogy ráér, nem halok bele, ha 3 perc múlva nézem meg, vagy 1 óra múlva vagy mit tudom én, annyira nem érdekel, riktán keresnek e-mail-ben, ami fontos is és 3 perc ott sem idő.Azért az az egy mozdulat, míg kihúzod a telefont nem hiszem el, hogy megerőltető, olyan mintha zsebből vennék ki, egyel több mozdulat. Persze nekem mindegy egyébként nem muszáj mindenkinek vigyázni rá, engem nem ér anyagi kár, szóval annyira nem érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest