- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
gyuri2008 #7620 üzenetére
Azt hittem, rendes bolti elado..
Viszont nem teljesen ertem, bontatlan folias doboz, amit nem akar kibontani, hogy kiprobalja (lehet el is vinned ugye), de a kepeken ki van bontva..Szerk.: Közben latom több darab is van.. Mindenesetre akkor sem ertem, miert nem lehet kibontani. (Illetve sejtem..)
#7622: Mivel ahogy irtam, sok a hibas darab, ha azt mondja, nem lehet kibontani, amig meg nem veszed, akkor mar csak akkor derül ki, ha hibas, miutan megvetted, akkor igy jartal, nem tudsz vele mit csinalni. De ha kibontja es hibas, akkor senki nem fogja megvenni es rajta marad.
Persze ez csak feltetelezes, nem tudom, mennyire hivatalos csatornan keresztül szerzi be es mondjuk megvan e a 3 nap cseregarancia, mert a gyartoi garival hiaba küldöd vissza a szervizbe zsir ujan, hogy illesztesi hibas, majdnem biztos, hogy kutyat nem fogja erdekelni..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest