- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Léghűtés topik
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
22darti
csendes tag
Amúgy hogy legyen némi pozitív dolog is tőlem a telefonról.
Két napja van nálam, fekete, van egy nagyon pici illesztési gondja, de mivel fekete nem látszik annyira, pixelek is rendben, így ha 6 napig nem produkál semmit, nos akkor természetesen marad.
Egy win mobile 6.5 után elég nagy ugrás az android 4.1, ezért nekem még nem sietős a 4.2
Maga a telefon nagyon egyben van, ritkán van a kínálatban ennyire összerakott és jó telefon, ami a kornak megfelelő tudást is hozza. Mert bizony mindig akad jól összerakott telefon, csak nem mindig a legjobb tudással...Engem nem zavarnak még a face galériák, és egyéb vicces dolgok, ha majd fognak és ki lehet cserélni, akkor jövök visszaolvasom az okosságokat és variálok. Addig meg örülök, hogy szép színes.
Ami nagyon bejött a gyorsaság mellett, az a hangfelismerés, és hanggépelés magyarul, a fantasztikusan szép kijelző, a rettentően gyors videólejátszás.
Zenét nem nagyon hallgatok telefonon, így a meglepően jó hangszórók csak néha lesznek a barátaim, én inkább bluetooth eszközön hallgatom a muzsikákat, mind kocsiban, mind pedig otthon, ezért majd ezt kell letesztelni.Ami nagyon nem jött be, az a sérülékenység. Persze ezt csak hallomásból tudom, bízok benne nem lesz részem megtapasztalni, de előre rettegek
Ami szintén nem jön be, az az android jellegzetessége, hogy nincs benne egy rendes feladatkezelő, ahol egyszerűen le tudom lőni a programokat, szóval ehhez mindig valami külső programot kell szerezni.
Persze ez még csak nekem új gondolom, de olyan hülyén néz ki, hogy mindig fut a g+, meg a g maps, meg még ki tudja mennyi g-s dolog, holott nekem ezekre semmi szükségemKiegészítők:
Nem akartam rápattintós tokot venni, sem keményet sem szilikon, de kénytelen leszek, ez van. Vettem egy álló bőrtokot hozzá, ez sokat véd, de pont a felső részt ne, így aztán ez erősen veszélyhelyzet...
Gyári autós tartó, HTC-D160. Nos megvettem, de nem nyűgözött le... Kemény műanyag, és nagyon nincs benne olyan érzésem, hogy nem fogja összekaristolni a telefont. Ha nincs benne a töltő USB csatlakozó, akkor meg sem fogja a telefont, hiszen csak az rögzíti, így ilyenkor simán ki tud belőle esni.
Mivel lötyög benne, félő, hogy tényleg végigkarcol mindent.
Ebben nagyot csalódtam, márcsak azért is, mert az előző telefonhoz az utángyártott, de típusspecifikus tartók sokkal jobb minőségűek voltak...Ezért aztán a negatív reklám után, akinek van kedve egy ilyet venni, az szóljon. Ha nem veszik vissza, akkor lesz egy eladóm...
Hosszan ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest