Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
22darti #5407 üzenetére
Sokan írták a fóliát, az nekem sem volt (T) de a matricák sértetlenek voltak, márpedig azokat viszonylag nehéz sérülés nélkül lehámozni. (Nem hiszem, hogy vesződnének vele, ha meg akarnák nézni a telefont.)
#5400 adodaniel: Nem samsung, de pl: Amikor nekem a HD7 magától újraindulgatott bevittem -> újrahúzták az sw-t, visszaadták -> szerencsére viszonylag gyorsan kb 2 napon belül megint újraindult -> visszavittem, hogy anyátok -> ott helyben alaplapot cseréltek, 1 óra alatt, meg is várhattam. Aztán másnap visszamentem mert a cserénél a hátlap alsó panel egyik kis rögzítő füle letörhetett, és egy kicsit elállt a panel. Ezt akkor azonnal nem vettem észre, amikor átvettem a telefont, de másnap 2 perc alatt raktak rá egy másikat.
Ezt most nem tudod eljátszani, mert külföldön javítják, de ami tapasztalatom van velük azt mondanám, hogy korrekt módon dolgoznak.
Mondjuk nem tudom máshol hogy nézne ki, nem sűrűn kell gariztatnom dolgokat.#5409 istnag: Köszi, megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Szinte új (6 órás) Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest