Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUTCHDB

nagyúr

válasz kdennis #4764 üzenetére

Erdekes emberek vannak itt...
    Tudod, hogy az lg gt 540-en, vagy az i5-on, vagy az s3-man hogyan kell kepernyomentest csinalni?
    Mert nekem pentek ota van meg ez a telefonom, es spec ezt a funkciot meg nem hasznaltam, viszont az opera mini szornyuseget be akarom ide is tenni, hogy pl. az olyanok, mint te lassatok, hogy mirol beszelek.
    Aztan aki kb. 2 eve normalis meretu gombokkal, keresovel hasznalta eddig, annak igen is borzaszto zavaro az, amit ezen a telefonon produkal.
    Lehurrogtatok akkor is, amikor a zsebemben magatol felvevodott a telefon, aztan nehany oran belul kiderult, hogy meg itt vagy 2-3 ember is ugyanigy jart.
    A szenzor hiba nalam (amirol delutan irtam) tovabbra is fenn all, es megfogom keresni a cikket, amiben olvastam...szoval ezt sem erzem akkora marhasagnak, mint amilyennek te minosited a hozzaszolasaimat.

Egyebkent a "rangot" az s1,s2,s3 topicban "ertem" el....en ugy erzem azokhoz a telefonkhoz ertek.
    Raadasul segitek is masoknak, es eleg keves alkalommal szolok be, hiszen senki sem szuletett pl. Htc one felhasznalonak.
    Egyebkent kivancsi lennek arra, hogy az altalam jelzett gondokra tudsz-e ertelmes valaszt adni....

Új hozzászólás Aktív témák