Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
lehet marad...
a sense után a tw gagyi hatású, és itt nincs sehol még mikro lagg sem...de rájöttem, a mai napon, hogy ez nem minden....ez csak egy (ONE ...
) szempont.
a napi életben, mikor használom sajnos egy idő után a hibák, korlátok, negatívumok túllendülnek azon a pozitívumokon, amik elsőre esetleg elvakíthatják a felhasználót.
szinte teljesen az az érzetem, amikor i5-re váltottam.
kb. 2 nap után unalmassá vált az életem, semmit nem tudtam a telefonnal kezdeni, csak ott volt nálam.
kell ez nekem?
ez volt az érzetem.
nem lehetne egy "keverék" telefont összehozni?
(#4362) Xaels!
ne érts félre, nem panasz, csak kibeszélés részemről....
kinek mondjam, ha nem nektek?
az asszonyt nem érdekli, a fiam azt mondta, hogy "isten" a ONE, (HTC Desire-t használ) a kicsi lányom, meg azt, hogy az s3 is van ilyen gyors.
a nagy lányom meg mivel pár napja HTC tulaj, egyértelműen a ONE mellett tette le a voksát....
minek vettem ezt?
ha nem lettek volna az első negatív tapasztalatok, lehet boldogan használnám, de még a sim-et sem tettem át az s III- ból.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) szempont.