- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Odapakol erőben a Honor Pad GT2 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Léghűtés topik
- SSD kibeszélő
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agartner
csendes tag
válasz
Coyote2000 #4101 üzenetére
off: Mielott hulyesegeket irtok, hogy mennyire "szegenyseg" van, 91-et siman megkeresnek, hidd el egy takarito tobbet keres... Annyiert el se mennek dolgozni egy gyarba........ Nalunk (Shenzen) a gyartosori munkas kb havi netto 160.000ft nak megfelelo RMB-t keres. A foxconnal is minimum 4000 yuant ami legalabb 145.000ft. Ja... es ma voltam ebednek valot venni a szupermarketben, 590ft nak megfelelo osszeget fizettem: 1 lays chips, 2l coca cola, par banan, 1 csomag wc papir es 1 doboz instant noodle.
Ezek a gyari munkasok itt sokkal jobban elnek mint MO.-n. Amibe rosszabb, hogy nem 8 orat dolgoznak, hanem 12ora x6 nap per het. 100e ft alatt olyan keres csak, akinek nincs szakmaja....Aki itt nalunk legalabb 250ezret keres, az hazai szintem minimum 500e nek felel meg, de inkabb tobbnek. ja, es az meg csak palyakezdo mernok...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest