- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kérlek bocsásd meg nekem, hogy egy számomra fontos kérdésben ide mertem pofátlankodni - mások tanácsolták, itteni pozitív élményeiket megosztva velem - és nem szakmai eszmecserét folytatni a HTC telefonomról.
Tudod, egyáltalán nem vagyok könnyű helyzetben anyagilag, ezért próbálok mindent megtenni, hogy ebből az ügyből is ha lehet, jól jöjjek ki.Használtan 45? Még jó hogy nem használtam.. Hiszen írtam, pár hét után szerviz, céges teló, polc, utána pár hét után megint szerviz és most polc... Csak többet tudok majd belőle kisajtolni, mint 45...
És egy kis szakma:
Egyébként azért csalódtam, mert: nem tetszik a felhasználói felület, elszúrták a kamerát, gagyi a hardver, nem sokáig bírja az aksi és drága. Volt, persze. Az előző HTC-m se jött be, azért lett ez mégis, utána, mert hittem a marketingnek.. My fault..Kösz a válaszokat azért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest