- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASRock lapok általában
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kérlek bocsásd meg nekem, hogy egy számomra fontos kérdésben ide mertem pofátlankodni - mások tanácsolták, itteni pozitív élményeiket megosztva velem - és nem szakmai eszmecserét folytatni a HTC telefonomról.
Tudod, egyáltalán nem vagyok könnyű helyzetben anyagilag, ezért próbálok mindent megtenni, hogy ebből az ügyből is ha lehet, jól jöjjek ki.Használtan 45? Még jó hogy nem használtam.. Hiszen írtam, pár hét után szerviz, céges teló, polc, utána pár hét után megint szerviz és most polc... Csak többet tudok majd belőle kisajtolni, mint 45...
És egy kis szakma:
Egyébként azért csalódtam, mert: nem tetszik a felhasználói felület, elszúrták a kamerát, gagyi a hardver, nem sokáig bírja az aksi és drága. Volt, persze. Az előző HTC-m se jött be, azért lett ez mégis, utána, mert hittem a marketingnek.. My fault..Kösz a válaszokat azért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest