- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Socket AM4
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kérlek bocsásd meg nekem, hogy egy számomra fontos kérdésben ide mertem pofátlankodni - mások tanácsolták, itteni pozitív élményeiket megosztva velem - és nem szakmai eszmecserét folytatni a HTC telefonomról.
Tudod, egyáltalán nem vagyok könnyű helyzetben anyagilag, ezért próbálok mindent megtenni, hogy ebből az ügyből is ha lehet, jól jöjjek ki.Használtan 45? Még jó hogy nem használtam.. Hiszen írtam, pár hét után szerviz, céges teló, polc, utána pár hét után megint szerviz és most polc... Csak többet tudok majd belőle kisajtolni, mint 45...
És egy kis szakma:
Egyébként azért csalódtam, mert: nem tetszik a felhasználói felület, elszúrták a kamerát, gagyi a hardver, nem sokáig bírja az aksi és drága. Volt, persze. Az előző HTC-m se jött be, azért lett ez mégis, utána, mert hittem a marketingnek.. My fault..Kösz a válaszokat azért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest