Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
Megkérdezem már tőletek is, hátha itt okosabb emberek vannak
meg már amúgy is lelassult a fórum!
Szeretnék egy néma riasztót építeni a robogómba. ’Cerberus’ lopás gátló (ajánlom mindenkinek) szinte mindent tud. Mostanában tettek bele egy új lehetőséget ’AutoTask’ a neve és lehet logikai parancsokat (scriptet) írni bele. A tervem hogy egy bluetooth-os kulcstartó ha kilép a telefon hatóköréből amit a robogóba jó mélyen elrejtek, aktiválódik a következő fázis, elindít egy másik programot ami a Gyorsulásmérőt figyeli és ha megmoccan a készülék (vagyis a motort baszkurálják) felhív engem. (én meg leszaladok a 2. emeletről egy bézbózütővel...
) A kérdésem az hogy ebben a Cerberus programban lehet shell command parancsot írni, és lehetséges lenne egy olyan parancsot beleírni hogy egy 2. mozgás érzékelős programban az ON vagy az OFF gomb megnyomódjon? Mert azt ugye nem tudom csak kézzel aktiválni, és körülményes lenne mindig ki be szerelni a motorba.
Már találtam egy oldalt ahol vannak ilyen parancsok, de nemigazán jött össze amit szeretnék!
Képekkel illusztrálom a lényeget…
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- League of Legends
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Gaming notebook topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Phone 15 Pro fehér, 256GB kijelző viseltes, akksi 87%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest