Új hozzászólás Aktív témák

• xxman

senior tag

Üdv!
    Nekem az lenne a kérdésem hogy ugye van ez a SIM IMSI-s htc one-om.
    Az egész úgy kezdődött hogy flasheltem egy kernelt (knock on miatt) <Bulletproof kernelt> de valószínűleg 4.4es kernel volt (az enyémen meg 4.1.2 van (volt), egyéb iránt pedig S-OFF, HBOOT 1.44. , HTC__032es CID) ebből lett egy soft brick, majd One All-In tool kitben szenvedtem kicsit, + recovery módból resetelgettem (wipeoltam) mindent és csak sikerült bebootolni, de Wifi+kamera nem működött+ laggolt az egész,mondom ez így nem jó, így felraktam rá az Android Revolution HD-t (legfrissebbet). Rom flash előtt wipeoltam mindent, de ezután brick : a HTC felirat (alatta This build is for dev....) és csak az segített hogy hagytam fullra lemerülni mert semmire nem reagált (power+vol down-ra csak villogtak a gombok de no eredmény), recoveryből ezután felflasheltem egy 4.4-es kernelt <ElementalX 4.4-hez> hátha ez a baj, de ebből hasonló brick lett (tehát hagyni kell lemerülni hogy egyáltalán hozzáférjek a recoveryhez). Most nandroid backup-ból vissza fogom rakni azt a mentést (mivel másról nincs) ahol a wifi és a kamera ki volt lőve, de tippet és segítséget szeretnék kérni tőletek!
    Mi lehet a baj? És mit rakjak fel? Milyen sorrendben? Valaki segítsen plz.
    Előre is köszi & sorry az extrém noobságért.

Új hozzászólás Aktív témák