Hirdetés
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SONY LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
jozso1989
üzenetére
Na hat nalam az pl le van löve, sose hasznaltam, nem is fogom, nem is erdekel.. Feszbuknal, meg a többi ilyen hülyesegnel is kikapcsoltam a helyadatokat. Nekem kb akkor kapcsolodik csak be, ha frissiti az idöjarast (bar szerintem ott sem), vagy megnyitom a Mapset.
(#27902) FGyula30: Nekem pl azert, hogy ne kelljen kapcsolgatnom, mikor gyorsan kell, masreszt meg azert, mert amugy sem igen fogyaszt. Plusz ugye nem art, ha a Cerberus hozzafer a GPS kordinatakhoz, bar remelhetöleg arra nem lesz szükseg..
Illetve bocsanat. Most kapcsolok, par hete beallitottam a Taskert, azota akkor kapcsolodik be a gps, amikor megnyitok egy adott alkalmazast, aminek beallitottam, hogy aktivalja.
De egyebkent nem vettem eszre különbseget sosem az evek alatt merüles szempontjabol ki illetve bekapcsolt gps-szel.
Egyebkent is a kijelzö meg a mobilnet messze a legnagyobb fogyasztok..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi