Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
jozso1989 #27903 üzenetére
Na hat nalam az pl le van löve, sose hasznaltam, nem is fogom, nem is erdekel.. Feszbuknal, meg a többi ilyen hülyesegnel is kikapcsoltam a helyadatokat. Nekem kb akkor kapcsolodik csak be, ha frissiti az idöjarast (bar szerintem ott sem), vagy megnyitom a Mapset.
(#27902) FGyula30: Nekem pl azert, hogy ne kelljen kapcsolgatnom, mikor gyorsan kell, masreszt meg azert, mert amugy sem igen fogyaszt. Plusz ugye nem art, ha a Cerberus hozzafer a GPS kordinatakhoz, bar remelhetöleg arra nem lesz szükseg..
Illetve bocsanat. Most kapcsolok, par hete beallitottam a Taskert, azota akkor kapcsolodik be a gps, amikor megnyitok egy adott alkalmazast, aminek beallitottam, hogy aktivalja.
De egyebkent nem vettem eszre különbseget sosem az evek alatt merüles szempontjabol ki illetve bekapcsolt gps-szel.
Egyebkent is a kijelzö meg a mobilnet messze a legnagyobb fogyasztok..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest