- Az Arctic belép a házak piacára
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
NandorHUN #26283 üzenetére
Én konkrétan a Beats-el arra céloztam, hogy ott lesz a telefonon (gondolom) a Beats Audio felirat.
Az azért szerintem nyom a latban és van súlya.
Az hogy aztán beats fülest raknak e a termék mellé, vagy nem, már az Ő dolguk...Tény és való, akár mennyire szánalmas is, a HTC megvételénél szerepet játszott a Beats "felirat".
(természetesen nem csak a felirat)Nekem az iphone konkrétan nem tetszik.
És azért, amiért sok értelmes embernek nem. Valóban túl van árazva. Hardver szinten elmarad az androidos telóktól. (az más kérdés, hogy van olyan gördülékeny a rendszer, hanem simább)Az a hatalmas dizájn váltás sem tetszik, ami kb ugyan az mind az 5 szériánál.
Mintha csak szamszung lenne az ess szériával.
Na mindegy, eléggé off, meg érthetetlenül is írok már, este van, fáradt vagyok...
Viszont amit ismerősöd csinált. Az nekem kimondottan tetszik. Szeretem az ilyen fanatizmust!
Én is eléggé kütyü bolond vagyok...
Hasonlóan vagyok egy új videokártyával a gépbe, vagy az új telefonnal.
Gyerünk üljünk autóba, és mánazonnal!Bár 1 ájfón max akkor kéne, ha ingyen vágnák hozzám.
Na bocs a sok értelmetlen halandzsáért.
(#26279) saintex72:
Én ezért félek leadni a telómat a kameralilulás miatt...
Szinte rettegek, hogy mit barmolnak ott a telón és lesz más gondja is...Viszont egyre rosszabbodik a helyzet. Minden auto beállításon, de akkor is. Már fényes nappal is.
Adok 1 linket.
Nézd meg az utolsó 2 képet, amik nappali megvilágítással készültek a szobában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 2026.03.11.-ig Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest