- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pg1966
senior tag
válasz
Nuada herceg #26285 üzenetére
Én ma kaptam vissza, kamera lilulás miatt adtam le 11 napja. Igaz, hogy a SIM-nél letört valószínűleg egy érintkező, ahogy a mikroSIM átalakítóval berakott kártyát kiszedtem, éreztem is, hogy akad, (de mit tudtam csinálni, ki kellett szedni), azért vittem be igazából. Lényeg, hogy ingyen javították, cserélték a kamera modulon kívül az akkut, a kijelzőt, a hangszóró rácsokat (a sarkai úgyis picit sérültek voltak, amióta leesett kőre), a fülhallgató csatlakozót, meg még egy rakás dolgot. Kívülről csak a hátlap maradt az eredeti, az meg úgyis tökéletes volt, felirat sem kopott le, szóval most mintha új lenne.
Ezúton is dicsérném a szervízt, tökéletes munkát végeztek, sehol semmi rés, elállás, karcolás,... -
saintex72
aktív tag
válasz
Az enyém ettől még messze volt. Tényleg szépen megcsinálták amúgy külsőleg, volt egy kis magasság különbség alul a kijelző és a hangszóró rács között, most hibátlan, csak recseg, ropog a hangszóró. :-(
Ennek ellenére azt mondom essél túl mihamarabb rajta, mert igy mindig ott fog motoszkálni a fejedben ahányszor fényképezni fogsz. -
NandorHUN
addikt
válasz
Szerintem speciel M7-et is meg lehetett volna csinálni ilyen jó audióval beats nélkül is, csak ugye akkor nem lett volna ott a "márka", még lehet olcsóbb is lett volna. Meg lehet nézni az M8-at, Beats nem csinált benne semmit mégis jobban szól mint a One.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest