Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Skilly #25365 üzenetére
Hát az nem törvény, hogy nem szabad addig meríteni...
De akármilyen aksiról is van szó, egyik sem szereti a teljes lemerítést, az azért rongálja.
Értem én, hogy nem nullára meríted, de az 5 % már közel van hozzá. Meg ugye ez a kijelzés sem pontos, főleg ha már használódott az aksi.
Én tizen... - húsz százalék környékén már teszem fel töltőre, az a legalja, ameddig szoktam meríteni.Sebright:
Szoktad újraindítgatni a telefont? Ha nem vagy up time gyűjtő, akkor naponta egyszer minimum indítsd újra.
Ezt több helyen is olvastam, hogy ennyi azért már kell az okostelefonoknak.
Én van amikor napi 2szer is újraindítom, általában teljes feltöltés után szoktam, vagy a környékén.Nekem 8 hónapja van meg a telefon, elég sok szarságot feltelepítettem rá én is,
de ilyen problémám még nem volt, mint amiről Ti írtok.
Beragad 1-2 alkalmazás és ez lesz a vége.Na ez nem szakvélemény, csak egyéni, de nekem így eddig gondom nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest