- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
nagyon fasza! Április óta használom! azóta 2kollégám is áttért a one-ra
5 év ájfon-ozás után váltottam! konkrétan az i5-öt adtam az asszonynak. minimális problémáim voltak, de az is csak az átállási időszakban míg meg nem szoktam az új rendszert. Olvasgatom nap mint nap a fórumot, néha nekem is sokkk ez a rengeteg mókolás, meg lilul a kamera, meg recseg a hangszóró, meg ilyen-olyan illesztési probléma stb... de ez egy fórum! hol máshol beszéljék ki az emberek a problémáikat a készülékükről? ha vannak érdekességek, jó dolgok azt is megvitatják a fórumozók, de mivel többségünknek jól megy a vas, így még is mit írjunk? hogy nézne ki pl., hogy minden nap annyit írnának itt többen hogy, olyan, de olyan király ez a van' hogy csuda! akkor meg az lenne a fárasztó... Ami Jó arról nem szoktak ömlengeni. ezt mindenki megtette az elején amikor még az ismerkedési fázis volt.egyszóval: K...Király ez a ONE!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sorozatok
- Tesla topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

5 év ájfon-ozás után váltottam! konkrétan az i5-öt adtam az asszonynak. minimális problémáim voltak, de az is csak az átállási időszakban míg meg nem szoktam az új rendszert. Olvasgatom nap mint nap a fórumot, néha nekem is sokkk ez a rengeteg mókolás, meg lilul a kamera, meg recseg a hangszóró, meg ilyen-olyan illesztési probléma stb... de ez egy fórum! hol máshol beszéljék ki az emberek a problémáikat a készülékükről? ha vannak érdekességek, jó dolgok azt is megvitatják a fórumozók, de mivel többségünknek jól megy a vas, így még is mit írjunk? hogy nézne ki pl., hogy minden nap annyit írnának itt többen hogy, olyan, de olyan király ez a van' hogy csuda! akkor meg az lenne a fárasztó... Ami Jó arról nem szoktak ömlengeni. ezt mindenki megtette az elején amikor még az ismerkedési fázis volt.