Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
nagyon fasza! Április óta használom! azóta 2kollégám is áttért a one-ra
5 év ájfon-ozás után váltottam! konkrétan az i5-öt adtam az asszonynak. minimális problémáim voltak, de az is csak az átállási időszakban míg meg nem szoktam az új rendszert. Olvasgatom nap mint nap a fórumot, néha nekem is sokkk ez a rengeteg mókolás, meg lilul a kamera, meg recseg a hangszóró, meg ilyen-olyan illesztési probléma stb... de ez egy fórum! hol máshol beszéljék ki az emberek a problémáikat a készülékükről? ha vannak érdekességek, jó dolgok azt is megvitatják a fórumozók, de mivel többségünknek jól megy a vas, így még is mit írjunk? hogy nézne ki pl., hogy minden nap annyit írnának itt többen hogy, olyan, de olyan király ez a van' hogy csuda! akkor meg az lenne a fárasztó... Ami Jó arról nem szoktak ömlengeni. ezt mindenki megtette az elején amikor még az ismerkedési fázis volt.
egyszóval: K...Király ez a ONE!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE)
- Eladó iPhone 13 Mini - Starlight
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest