Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
nagyon fasza! Április óta használom! azóta 2kollégám is áttért a one-ra
5 év ájfon-ozás után váltottam! konkrétan az i5-öt adtam az asszonynak. minimális problémáim voltak, de az is csak az átállási időszakban míg meg nem szoktam az új rendszert. Olvasgatom nap mint nap a fórumot, néha nekem is sokkk ez a rengeteg mókolás, meg lilul a kamera, meg recseg a hangszóró, meg ilyen-olyan illesztési probléma stb... de ez egy fórum! hol máshol beszéljék ki az emberek a problémáikat a készülékükről? ha vannak érdekességek, jó dolgok azt is megvitatják a fórumozók, de mivel többségünknek jól megy a vas, így még is mit írjunk? hogy nézne ki pl., hogy minden nap annyit írnának itt többen hogy, olyan, de olyan király ez a van' hogy csuda! akkor meg az lenne a fárasztó... Ami Jó arról nem szoktak ömlengeni. ezt mindenki megtette az elején amikor még az ismerkedési fázis volt.
egyszóval: K...Király ez a ONE!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- IPhone 7 Plus 128GB One új akku
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- iPhone 14 128GB gyári független 100% hibátlan akku gyári 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest