Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
LUCKY78
tag
Sziasztok.
Van-e valakinek valamilyen tapasztalata az Expansy-es rendelésekről.
kicsit unom már hogy 2hete megrendeltem a H1-et és folyamatosan 4nap, 1nap, most 7nap a rendelés visszaigazolásomnál.
már írtam nekik és elég érdekes választ kaptam. idézem: "konkrétan fogalmunk nincs mikor várható"
ez mi?
De hogy a témához is írjak, a fotózás mobillal egy olyan dolog, hogy jelenleg i5-öt használok, (a mindennapokra) és azért tudok ám azzal is igencsak értékelhetetlen képeket csinálni. szvsz ki kell tapasztalni a mobilodban lévő kamera képességeit és utána egész jó képeket lehet vele készíteni. Az i5 előtt egy i4-em volt ami ugye 5mp. volt rá példa, hogy egy témát fotóztam, amiből később multiplakátot nyomtattunk. Persze belekellet nyúlnom PS-el, (egy kis zajszűrés, kontraszt stb...)mivel többnyire a mobillal készült fotókat a mobilodon mutogatod, nézegeted, így a one fotói szerintem nem olyan rosszak. Igen láttam én is jót, meg értékelhetetlen minőségűt, de összességében nem rossz. Pláne hogy a vas igen ütős lett, így ez kompenzálja a kamera gyengeségeit. majd talán valamikor lesz egy frissítés a szoft-ra aztán meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Synology NAS
- Suzuki topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest