Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz0630
senior tag
Üdv srácok!
Végre ma 2 hét után visszakaptam a szervizbe leadott HTC ONE-omat. Akku, telefonálás közben pattogó hang, melegedés és egyéb gondokkal adtam le a készüléket, de "természetesen" nem csinálták vele semmit, csak a szokásos szoftverfrissítés történt. Viszont szétszedhették a szervizben a telefon és az illesztések a kijelző körül nem a régiek. Kicsit hézagos lett és nincs egy síkban már a kerettel, emellett három sarokban is látszik egyfajta tömítés vagy szilóval van kinyomva, nem tudom...
Mondtam is a szervizesnek aki közölte velem, hogy vagy átveszem, vagy megint visszaküldik Lengyelországba.
Lehet, hogy holnap visszaviszem a készüléket megint, mert az akku továbbra sem úgy bírja, ahogy eddig és hangszóró pattogás eddig nem jelentkezett, de már arra panaszkodnak a túlfélen, hogy nem hallanak engem normálisan. Emellett pedig kissé összetákolták a készülék előlapját.
Szóval most mélységesen csalódtam a HTC-ben és még inkább a szervizelésükkel kapcsolatban vagyok elégedetlen.

Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest