Hirdetés
- Autóhifi
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Pontosan milyen hibákkal adtad be?
Mult héten adtam be én is, mondjuk nekem elég sok problémám volt: illesztési hiba, pixel hiba, kamera hiba, kamera "pixel hiba (nem igazi pixel hiba, mert csak a fényképekre kerül rá- normál esetben nem látszik) , ujraindulás.... Igazábol 1-2 t még el is néztem volna de ahogy jöttek elő a hibák az már sok volt, illetve párszor le is ejtettem, szóval volt rajta már pár karc, gondoltam jó lenne ezektől is megszabadulni pl. kijelzőn.
Bevittem speedshopba, elvileg akitől vettem azt meg kirugták (mivel 70k-val olcsobban adta el nekem még juniusban, mint ahogy a speedshop árulta), ugyhogy mikor bementem lejött hozzám az igazgatótol kezdve jó sok emberke.... -.- Mind1, remélhetőleg ha nem ezen a héten kövi héten már meglesz a telo
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Mondjuk nekem elrontották a bekapcs gombot, mélyebbre került, így nem mindig tudom elsőre benyomni.
Majd rakok fel képet. -
MerLinh
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
hát nekem csak romot frissítettek =) 2 hetet vártam örülök neki....legközelebb nem fog bekapcsolni mikor beadom máshogy nem nyulnak hozzá....
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Nekem az első cserével szintén volt alaplap csere.
A fóliázás nem jelent semmit,nekem is levolt fóliázva.
De amit cserélnek az tételesen fel van tüntetve a munkalapon.
Ha az akksi nincs,akkor azt nem is cserélték.
Kamera milyen lett?Kirkri : honnan az infó?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
szegény htc, ezért megy csődbe.

-
migabi24
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Szerelés nyoma látszik? Illesztések hogy sikerültek?
-
kirkri
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Beépített akkumulátoros HTC modelleknél minden szétszedésnél akkumulátort cserélnek biztonsági okokból, így a tiédben is biztosan cseréltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest