Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ed Parker
üzenetére
Nekem tetszik az i, és ha lenne 4.7 telefonjuk bevallom vennék egyet, de nem tudom hogy meddig lenne nálam
Bevallom rettentő mód féltem a One-tól mert android és hogy megvolt a Sensation mint csúcsmodell, a One x, és még egyéb androidos telefonok, és mindegyik be tudott lassulni, még a One x is, ezért féltem hogy majd ez is lassul, ezért vettem egy windows phonet, de ott elég sok kompromisszumot kell kötni, így csak rá szántam magam megint a droidra és nem , nem csalódtam, csak kellemesen, egyszer sem lassult még be, a One x be tudott lassulni elég idegesítően, de itt még egyszer sem fordult elő, és nem is fog, ez már a wp és talán az iphone szintje, csak nagyobb testreszabhatóság, és nagyobb szabadság, és innentől kezdve ez már csak jobb lesz (felsőkategóriában), de alsó vagy középkategóriát nem is vennék ... Szóval nagyon örülök hogy idáig eljutott a droid is a másik két rendszer mellé
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- OLED TV topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- DXRACER Prince L gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest