- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Autós kamerák
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Valaki erre esetleg? FR után eltűnik a root és a bl nyitás, ugye? FR nélkül nagy esély van hibákra B380-ról B389-re frissítéskor? Root jó lenne, ha lenne, vagy nem kéne újra belakni..
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
retroid
senior tag
B389 update után érdemes tolni egy gyári visszaállítást? vagy mit javasoltok?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
JamesHun
addikt
valaki nem használ még rajtam kívül apple-s email címet a telefonján (icloud.com, me.com)?
Ma éjjelig még ment a levelezés, de azóta telefonon és asztali gépen (PC és thunderbird) sem hajlandó menni
Szerintem nem nálam van a baj és weben be tudok lépni
Egyesek szerint a két lépcsős azonosítást kellene bekapcsolni, de iphone nélkül azt nehéz lenne
De mások szerint az sem segített ezen a helyzetenSeriesX: JamesSHun
-
Sragi
őstag
Nekem is jelzett közben. Azon gondolkoztamm lehet,hogy a Huawei is tudta jól,hogy eltolta a B380-381-et és sokat is kellett várni,ezért jött meg most ilyen hamar.Pedig nem számítottam rá.
-
FZoleee
tag
B131-en vagyok, erről még nem találtam hozzászólást (de lehet csak én vagyok béna), milyen alkalmazással lehet minél szélesebb körű backupot csinálni frissítés és FR előtt? Ha nem muszáj, nem akarok letölteni és beállítani mindent egyesével.
-
törölt tag
válasz fant0mi #18272 üzenetére
nálam azon belül az első opció, hogy teljes elérhető havi adatmennyiség
ha rányomok, módosítható
nyomj egy prinst screent a menüről
vagy az a gond, hogy nem tudod kitörlés után leokézni?
írj be nullát, majd kapcsolt ki az "emlékeztető a zárképernyőnt" és többet nem fog zavarni
[ Szerkesztve ]
-
fecs
senior tag
Én még most B360-on vagyok. Jelzett a rendszer, hogy B381-es felrakható. Sikertelen a frissítési folyamat. Mi lehet a hiba? Gyári recovery kell? Eddig frissült módosítva is. Független a készülék, de rootolt és TWRP recovery fut rajta.
Pixel 6a
-
tdhenry
tag
360-on vagyok, a 381-et már feldobta egy hete, a 389-et felajánlja így, vagy le kell frissitenem 381-re?
-
norberto9
aktív tag
Valaki látot már ilyen totkot Honor 8-ra?
http://www.ebay.com/itm/360-Full-Protective-Case-Cover-For-Huawei-P10-Plus-Mate-9-P8-Lite-P9-Glass-PP9-/381930865338[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz malnabokor #18254 üzenetére
akkor én vittem el az uccsót
-
Gedeon31
addikt
Nekem is megjött a B389. Most tölti le és mentek aztán megy fel
Remélem jó lesz ,mint a B360 volt.
-
Richie86
senior tag
Nekem is kúszik lefelé a B389
-
Yasuo
aktív tag
Ha valaki olcsón keres valamiféle védelmet a telefonjára, mindenképpen nézze meg ezt a tokot, ugyanis csak 1$ a Honor 8-as kék verzió. Én berendeltem egyet, hátha bejön. Hogyhogy csak ez az egy variáció akciós amúgy?
-
Pystyke
tag
Sziasztok!
Honor 6 után váltanék 8-ra...
Érdemes, vagy várjam meg a 9-et?
Hol érdemes megvenni?
Valamit olvastam, hogy csak hivatalos partnernál ér a kijelző-garancia...
És azéé az se ártana, ha jóárasítva lenne...
Van valami típushiba, betegsége?
(Pl a h6- nál voüt kijelzősárgásodás...)Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
dave0825
őstag
válasz tami92 #18246 üzenetére
Huawei Nován így volt már az első 7.0 droidban.
(#18236) miroon, (#18234) zsolt92: próbáltam naponta többször mobilnetről, wifiről, semmi. Próbáltam a Legfrissebb teljes csomag letöltését is, semmi. Ma viszont megjött ezzel. Este fölteszem. Érdemes FR-t nyomni? Ha nem lenne valami jó, Huawei backup-ból vissza lehet komplettan rakni az egész rendszert, mintha mi sem történt volna? Ha fölrakom, a root és a twrp eltűnik? Ezt nem szeretném, így ha csak sima frissítéssel FR nélkül megmarad, akkor maradnék annál, aztán majd kiderül, lesz-e valami hiba később.
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
sharp4
őstag
válasz Banderasz74 #18188 üzenetére
Keresésre nekem is felajánlotta, otthon wifi-n majd letöltöm. Gondolom mi vagyunk az utolsó turnus. Wipe-t hogy érdemes csinálni?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
tami92
aktív tag
Fordítási újdonságot fedeztem fel
Eddig nem KILÖVÉS volt írva[ Szerkesztve ]
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
Hoorus
őstag
Azért az kár, h a mobilnet havi fordulónap beállításának lehetősége még mindig nem megoldott 389-en sem...
-
HGTimber
tag
Nekem is az elöbb jött az új B389. Én is nagyon remélem, hogy a B381 gyors merülését javítja, mert az elmúlt 2 napban a B381 még 24 órát sem bírt ki, 1,5 óra kijelzőidővel.
-
glacious
addikt
Érdekes, hogy amióta kivettem a naptár szinkronokat, azóta a b381 is majdnem hozta a b131 üzemidejét, remélem ez így is marad. Reggel meglepődve tapasztaltam, hogy 99%-on van a töltöttség úgy, hogy kb. 22-kor húztam le töltőről.
-
Sragi
őstag
válasz stickermajom #18231 üzenetére
Top comment
-
m1lan
őstag
A frissítés érkezésének örömére rávettem magam, hogy feltegyem a B381-et, most pedig már a B389 települ. Remélem nem bánom meg, a B360 nagyon patent volt nálam...
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
newman8929
tag
válasz stickermajom #18231 üzenetére
Ez jó...
-
stickermajom
addikt
-
newman8929
tag
Németeknél miért 719 mb, nálunk csak 649mb a 389 OTA?
-
spidangli
csendes tag
válasz malnabokor #18216 üzenetére
Ugyanez, 11:30 körül
Vodafone / Mobilcorner
-
Quqesz
nagyúr
Ding ding, B389 jelen(voda/mcorner holland)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
pogi1
tag
Köszike ott a pont!!
-
szendo777
tag
válasz Dwatti #18221 üzenetére
Nekem is megjött a B389. Nem azzal volt összefüggésben, nem jöttek rá azóta sem mi okozta, de aki visszament MM-re és másodszor ráengedte akkor már jó volt.
Remélem magától nem indul el a frissítés mert mobilneten vagyok, csak otthon lesz wifi.[ Szerkesztve ]
Honor 10 kék
-
Nick no.1
aktív tag
Megjött délelőtt 10-kor OTA-n a frissítés 381- 389-re. (Telenor)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
Mindenképp frissítenem kell 3XX-re, hogy esélyes legyek a 389-re? 131-el kaptam a telefont (Telenor, két napos, teljesen friss készülék), de csak a 360-at ajánlja fel...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
törölt tag
amúgy tudja vki hogy mi a különbség a gyors frissítés és a teljes között?
én rányomtam a gyorsra, de gondolom átmehettem volna a teljesre is, ha arra is rákeresek
van belőle bajom, hogy a gyorsat dobom fel?
-
törölt tag
nekem amúgy ez az első OTA-m a Honorra
b120-szal kezdtem131-re vártam rengeteget FF lett belőle, majd a 360-at dobtam fel korai frissítéssel, aztan B380,381 is FF-rel ment fel
-
malnabokor
senior tag
-
McReay
aktív tag
Úgy látszik, hogy megoldották a szerver problémát.
Media Markt-os telefonomra pár perce jelzett, hogy jön a frissítés, erre kollegám Telekomos telefonján most csipogott!
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
1976ramones
tag
Nálam is most dobta fel (edigi/voda)
-
Yasuo
aktív tag
Nekem is most jön le a B389 Remélem jó lesz..
-
Hoorus
őstag
Nekem is megjott a 389. 3 gombos b380on vagyok. 381et nem is kaptam. Több mint 2 gb nálam a 389.
-
törölt tag
válasz newman8929 #18205 üzenetére
nekem 1,5Mb/s
pedig céges wifin vagyok, amit erősen korlátoznak
-
ORCA58
addikt
válasz Cunaja #18161 üzenetére
Aki tud kínaiul megmondhatja a főnöknek is. Egy korábbi azt hiszem Mobilarena riportból tudom, hogy egy kínai férfi. Ha jól rémlik azt hangsúlyozta, hogy mennyire fontosak az ügyfeleik.
Már látjuk semennyire! Ő is felveszi a nagy fizut aztán sz..... az egészre, mint a csapata. Ráadásul azt lehet tapasztalni, hogy egy átlag felhasználó sokkal jobban ismeri a telefonjaikat mint ők.
Viszont nagyon kedves leveleket tudnak írni. Ez is valami! -
t_a_m_a_s
addikt
Nekem is most érkezett a 389. Úgy látszik ma mindenki megkapja
Holnap majd jól beletépünk...
-
TaRka94
senior tag
Most jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest