Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
-
mm89
őstag
Szia,
Te végül melyik supersut raktad fel? Működik rendesen azóta?Én 2-3 napnál tovább nem bírtam a reklámokat, úgyhogy ment a twrp meg a root. Működött is minden, de ma észrevettem, hogy nem tudok új alkalmazásnak root jogot adni. A meglévőknek működött továbbra is, csak újat nem tudtam engedélyezni.
Újra rootolások, cache törlések és idegeskedések után rájöttem, hogy van root továbbra is, csak a program nem tudja feldobni valamiért az engedélykérő ablakot. Így időtúllépéssel elutasítja az app jogosultságkérését.
Ha úgy állítom a supersut, hogy ne kérdezzen, hanem alapból engedélyezzen, akkor működik minden.
Miért lehet ez?
A "megjelenítés más alkalmazások felett" opció engedélyezve van a supersunak.
Gyanakodtam arra is, hogy nem gyári témát használok, de arra visszaállítva se működik. Egyszerűen nem dobja fel az engedélykérő ablakot.
Találkozott már valaki ilyen problémával?szerk.:
Letöröltem azt a supersu appot amit a root zip rak fel. Felraktam egy 2.82-es verziójút és azzal már feldobja a kérdést, viszont ez meg minden indításnál bináris frissítést kér, amit nem tud végrehajtani... -
daver88
aktív tag
nálam ez akkor fordult elő, ha manuálisan belenyúltam, és én kapcsoltam be idő előtt a "ne zavarj módot", nem kapcsolt ki a beállított időre...miután kikapcsoltam kézzel, amikor észrevettem, a következő nap már jó volt...(ugyan így működik a szemkímélő is, ha belenyúlsz, akkor automatán nem kapcsol be/ki, csak a következő naptól megy jól)
-
fant0mi
őstag
En is a mediaserverrel kuzdok.
Akkor jon elo, ha letoltok valamit, ekkor aktivizalodik a download manager.
Apps
Harompottyos gomb
Show system processes
Ekkor megjelenik a listaban a Media storage is.
Belemesz es force stop.
Igy leallitja magat, egeszen addig, mig megint le nem toltesz valamit (play aruhazbol vagy bongeszobol) -
peanar
senior tag
Twrp-hez nem kell root, csak nyitott bootloader.
Reklám blokkolás céljára csináltam egy twrp-ből telepíthető zip fájlt, ami ugyan úgy, mint a reklámblokkolók, a host fájlt módosítja és nem kell hozzá root.
Root miatt általában a bankos programok kiabálnak, de nem jellemző a programok beakadása ez miatt (persze akármikor elő fordulhat mint ahogy akár egy rootolatlan telefonon is).Összefoglalót olvasd el, akár az srk toolal is vissza rakhatod a gyári recoveryt, majd 3 gombos megoldással feltolhatod pl. a B130-as romot (telefon-régió függvénye hogy melyiket lehet) viszont ez a művelet vissza zárja a bootloadert, meg töröl mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Honor X6B , 4+4/128gb , Vadonat új ! 1 év garancia + tok és fólia !
- iPhone 8 Plus - 64 GB - 83% akksi - független
- Realme GT7 Pro 5G EU modell , 8Gen Elit , 6500mah aksi , 6500nites kijelző !
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 12 Pro 128GB Gold - Törött hátlap
- iPhone 12 ,100% Gyári akksi ! Kék, Gyári Független , Új állapotban !
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest