Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobipeti
aktív tag
válasz
pakkerpista #2492 üzenetére
Egyenlőre tényleg jobb a ram kezelés, de estére kiderül
-
tachikoma
aktív tag
nortx5 bugreportja meg már 17 "confirm"-nál jár, és közben kapott egy "Under Discussion" plecsnit... alakul ez...
-
Chaser
legenda
Én is csatlakoztam a klubba, eddig tetszik
-
: iSiS :
tag
Aki korán kel, új ROM-ot lel..!
-
nortx5
csendes tag
http://en.miui.com/thread-31784-3-1.html
Aki még nem tette konfirmolja, kezd szépen gyűlni, így a remény egyre jobban nő.
A korábban említett magyar alkalmazással jó sok mindent befagyasztva
- Élő háttérkép
- Miui Cloud
- Iránytű
- Élő háttérképek külön-külön befagyasztva
Stb...Tényleg jobb lett a telefon, nekem is megy a böngésző melett a zene is már, és játékok melett is.
Érdekes, de jobb ha nem zárok be semmit, a feladat kezelővel, mert akkor roszabb, mint ha csak kilépek és hagyom futni. Mindig pótolja a ramot valahonnan, így nem is szükséges bezárnom semmit. Egyenlőre így most elég életképes addíg míg nem lesz, valami hivatalos megoldás.Párom telefonján folyamatos a 380 - 470 szabad ram egy Lenovo a830 cyanogen rom-on, úgy hogy vérbeli csaj és fogalma sincs mi az a feladat kezelő, a google chrome kapásból 24 bezáratlan ablakkal fut.
Én azt mondom verjük az asztalt még a MIUI-nál egy kicsit. Nem csak magunknak segítünk ezzel.
Szerintetek is flat desing lesz a MIUI v6? - Én személy szerint nem szeretem, mert ha szar a dizájn akkor totál fa pad hatást kelt... persze meg van az előnye annak is, de ha már dizájnerek dolgoznak, akkor szép legyen
http://clikfocus.com/sites/clikfocus.com/files/images/calculator.png
Jobbra FLAT - Ballra szkeumorfizmus grafika
-
pakkerpista
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #2457 üzenetére
Ennek a 35.0.0 Globalnak a nagyja angol
-
Hege1234
addikt
64gb sdhc class10 -el használja valaki ?
mik a tapasztalatok ?Transcend Premium UHS-I
vagy
SanDisk Ultra UHS-I
szerintetek inkább melyiket vegyem ? -
Huawei
tag
Sziasztok!
A mai nap kaptam meg a faternak rendelt Redmi 1s-t és szomorúan tapasztaltuk, hogy a számológép, a névjegyzékre rábökött név és a jegyzettömb utáni rábökés után kidob vissza a főképernyőre. Ahogy olvasgattam a romcsere megoldja a gondot. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom megállapítani, hogy melyik rom van jelenleg rajta. Sajnos az is azonnal kilép ha meg szeretném nézni (Beállítások -> névjegy).
Azért szeretném tudni melyik verzió van rajta, mert valamelyiknél úgy olvastam, hogy kellhet a sima (nem multilang-os rom is, majd wipe chace is, ezután pedig a multilangos... stb.)
Ha jól értem akkor csak ennyi teendőm van.
1. felmásolni a telefon belső tárhelyére a multilang-os romot:
http://miuiandroid.hu/index.php?page=xiaomi-redmi1s
2. ezt átnevezni update.zip-re
3. elindítani recovery módban ami gyárilag rajta van.
4. telepíteni.Ha így csinálom, ugye nem tudom tönkretenni?
Előre is köszi a választ!
Üdv.
-
Zeki
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #2471 üzenetére
Letölteted vele, és magától telepíti. Ennyi. Én egyik este beindítottam a letöltést a 31-esre, reggelre az volt rajta.
-
LantosBerry8
senior tag
A telefon felajánlotta a 34 es romot frissítésként...
Hülye kérdés, de ota -n még soha nem frissítettem semmit,
Valaki letudná írni szájbarágósan, hogy hogyan kell? /csak, hogy tutira ne rontsak el semmit/ - ma éppen eleget szívtam a fater redmi note -jával, mire életet leheltem belé.... -
rozso22
csendes tag
Hali, sikerült beállítani a telót, 3. napja nem kellett újraindítani hogy rendesen fussanak az appok, 2 nagyobb játékkal teszteltem amivel eddig csak közvetlen újraindítás után tudtam hosszabb ideig játszani, de akkor se mindig, most 3 nap folyamatos üzemidő után se lép ki egyik sem játék közben, és mivel a játékokkal lehet a legjobban tesztelni úgy gondolom nincs vele baj, EZ EGY NAGYON JÓ TELCSI!!!
Köszönöm a segítséget azoknak, akik tudják mire való ez a topik, de 95%ban 7Sony7-nak mert priviben segítet pedig nem is Redmi 1s telója van
Ja és most sincs a freeramom 200 fölött! -
Chaser
legenda
válasz
paulkaresz #2465 üzenetére
-
Chaser
legenda
Nincs időm most bogarászni, gyorsba kellene az info. Előlap is cserélhető? Ha feketét vennék meg lehet oldani a kinézetét a gyári fehér verzióra?
-
atuci
őstag
válasz
LantosBerry8 #2457 üzenetére
A 35-ös magyar nélküli, és azzal se javult meg. szerintem kezdem újra az egészet.
-
djula
aktív tag
válasz
paulkaresz #2455 üzenetére
A 24-el nálam gyakori volt a hívás megszakadás azt hiszem a 2g/3g váltáskor.
-
LantosBerry8
senior tag
-
atuci
őstag
válasz
paulkaresz #2455 üzenetére
Bocs, rosszul írtam. Nekem a Google Play services alkalmazás áll le folyamatosan.
Már töröltem a cache-t, újraindítottam 3x, nem javul.
Közben találtam az miui oldalán egy 35-ös verziót, azt még megpróbálom. Ha nem jön össze én is visszarakom a 24-est.
-
paulkaresz
aktív tag
Én is ugyanezt csináltam,de nem frissítettem 31-re.A Vagyula 24-es rom teljesen tiszta gépen nagyon jó,szerintem nincs miért frissíteni.Nekem is volt 31-es rajta,le is töröltem.
Direkt kipróbáltam a böngészést zenehallgatás közben a 24-es rommal, 3 ablak is nyitva volt és a player ment tovább... -
atuci
őstag
válasz
balika011 #2452 üzenetére
Nem, ez "valódi műselyem"
Hajnal 2-re megcsináltam végre. Teljes reset után már felment a 24-es, az már látta a 34-es verziót, így frissítettem arra.
De annak meg állandóan lefagy a Google Play szolgáltatása, így használhatatlan. Most a 31-re próbálok downgradelni, azzal remélem jó lesz. -
atuci
őstag
Szasztok!
Van egy kis gondom, semmilyen update-t nem tudok feltelepíteni a telefonra.
Próbáltam már frissitéssel, recoveryből, belső tárhelyről, külső sd-ről, átneveztem update.zip-re. Egyszerően nem megy. 98%-után error jelenik meg. már mindenféle rom-ot próbáltam (23 van most rajta, 24, 31, 34 verziókat)Fogalmam sincs, már nem tudom mit csináljak vele.
ezen csak egy factory reset segít?
Ötlet valakinek?
előre is köszi. -
n@p@lm
őstag
kérdés:
használok vibert, 3g watchdog-ot (adatforgalom számláló), zopiert (voip kliens).
azt szeretném hogy ezek az alkalmazások automatikusan elinduljanak a telefon indításakor.
a vibert már sikerült erre rávennem, azonban a másik kettőt nem;(
már beállítottam az automatikus indításnál is, de nem jelennek meg az értesítő sávon.
ha manuálisan rábökök a parancsikonjukra akkor elindulnak, de az automatikus indulással nem sikerül.
használ valaki ilyen appokat? -
ORCA58
addikt
A Google berágott a MIUI-ra? A Play-ről eltűnt a MiHome launcher, és a MiLocker, pedig nemrég onnan töltöttem le.
-
tachikoma
aktív tag
Megjegyzem a svédek is elmehetnének kapálni, mert hogy egy reboot után el sem indítom magát az appot, mégis a spotify background process elfoglal 30 mbyte-ot, az azért nem gyenge...
adb shell dumpsys meminfo
Applications Memory Usage (kB):
Uptime: 736479 Realtime: 3005945Total PSS by process:
68748 kB: system (pid 982)
60433 kB: com.anddoes.launcher (pid 1381)
49533 kB: com.android.settings (pid 1162)
38130 kB: com.miui.networkassistant (pid 5214)
36407 kB: com.touchtype.swiftkey (pid 1325)
33480 kB: com.android.systemui (pid 1130)
30520 kB: com.spotify.music.service (pid 12261)meg persze már azon sem csodálkozom, hogy miért tud olyan marha lassan elindulni szerecsétlen swiftkey...
(lol, swift... érted...)
-
terra052
őstag
válasz
pakkerpista #2434 üzenetére
Néha.
-
pakkerpista
csendes tag
Az természetes jelenség, tehát másnál is úgy van, hogy ha bezárok valamilyen alkalmazást, akkor 1-2 mp-ig az látom, hogy "Launcber betöltése"?
-
tachikoma
aktív tag
válasz
terra052 #2419 üzenetére
Ez egész barátságos, és permanensnek bizonyuló megoldás. Nem tökéletes, ma is elszállt egyszer e zenelejátszóm, de érezhetően javult a helyzet.
Köszi.
Ezzel az appal is le lehet szedni system appokat, ráadásul berakja egy saját szemetesbe, így később meg visszarakható, ha mégis kell.
-
Hege1234
addikt
djula
balika011
köszi!balika011
jól hangzik
majd felhozom magam mókolásban és meglesemv34-et azért nem találom még a frissítések között mert nincs multi ?
vagy mert nem stabil ? -
mOta
csendes tag
Valaki rendelt mar az edigitalbol redmi 1st? Lenne par kerdesem priviben... Koszi
-
Hege1234
addikt
ha már be van lakva telefon
tudok úgy frissíteni hogy ne törlődjenek a cuccaim ? ( v31 magyar? telefon ajánlja fel)
(pár hete van nálam így még semmi mentésem nincs a telefonról)most ezen a verzión vagyok
valami módosítottat tudnátok ajánlani ?
én pl :
ezt szeretném felrakni
xiaomi.eu_multi_armani_31.0.0_jb-4.3.zipelőtte pedig egy full mentést a telefonról
ha megnézitek a dropbox-os képet akkor ezen még kell mókolnom ?
vagy ez alapján mehet is rá ?
ez
megbízható mentést csinál ?
tud esetleg olyat ha valami gond lenne vissza tudom állítani a rendszert (mint pl egy cwm, twrp ?) -
terra052
őstag
SD Maid az app, magyar fejlesztés, rendszerappokat külön be kell kapcsolni a beállításokban, ÓVATOSAN!!!
Fagyasztva:
-képernyővédők, háttérképek, élő háttérképek mind
-MI..... programok közül: Weather2,video,card,credit,cloud,cloud másik (kettő is van),hitelesítő,frissítés,email,kéziköny,jegyzet,keresés,
-tts,report bug,sim eszköztár,talkback,weather providerAmennyire észrevettem, a Mi..... programok fagyasztásával szabadult fel legtöbb.
Még nem volt alkalmam a kilövést tesztelni, majd beszámolok. -
n@p@lm
őstag
válasz
monti0222w #2415 üzenetére
nem értjük egymást.
én a parancsikon törlését szeretném a főképernyőről.
amit magam telepítek (például gmail) azt tudom törölni, de ami a gyári android "tesz" ki, azt nem.
próbáld ki. -
monti0222w
addikt
-
n@p@lm
őstag
hi!
csatlakozok én is a táborhoz, kapott tőlem egy ilyen készüléket az asszony
első kérdés : hogy tudom a főoldalról törölni például a "téma" "óra" "mivideo" ikonokat.
ha hosszan nyomom gyakorlatilag nem jön fel a kuka ikon. -
mcwolf79
veterán
válasz
paulkaresz #2412 üzenetére
Thx
Amúgy nem házikó, hanem a 3 csíkos billenytű
-
mcwolf79
veterán
Mivel tudom megnézni a szabad memóriát?
Ez az app hol van? -
terra052
őstag
válasz
monti0222w #2405 üzenetére
Fagyasztottam pár (nekem) feleslegesnek tűnő folyamatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest