Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
thenameless
tag
válasz
pakkerpista #6536 üzenetére
Bnőmnek vettünk, klassz, csupafehér nagyon szép, 1nap alatt itt volt, ingyenfutáros. Magyar nyelv nincs, de vagyula féle 45-ös rom hamar feloldotta a feszültséget.
Ennyi... -
thenameless
tag
válasz
tachikoma #2895 üzenetére
További érdekesség ként, tegnap belenéztem samu s5 topicba és ott a kiemelt részben le van írva, hogy várják a csodát, mert ott is 2-3 alkalmazásnál megdöglik a multitask
ez valami nép betegség lesz?
" ami egyelőre furcsának tűnik, az a multitasking, valahogy nem igazán működik, reméljük szoftverfrissítéssel orvosolják --> 2-3 alkalmazás futása esetén is már újratölti az alkalmazásokat a váltások közben"
-
thenameless
tag
Nektek mennyire merül a telefon? Nekem abszolút laza használattal is elég gyorsan merül. Sokszor van olyan érzésem, hogy az akku stati oldalon a grafikonja, ha egy hegy lenne, én nem csúsznék le róla az már biztos...
-
thenameless
tag
Üdvözlöm önönmagamat a klubban!
Most bontom ki... -
thenameless
tag
én is várakozó állásban vagyok, 159 + 15 dhl minideal-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The First Berserker: Khazan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest