- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sesshou
senior tag
válasz
monti0222w #2297 üzenetére
Bekapcsolaskor nyomj hangero fel, igy belepsz a recoverybe ott pedig csinalj egy wipe user datat ezzel csinalsz egy factory resetet. Ne ijedj majd meg 98 %nal megall egy ket percre.
-
monti0222w
addikt
Sziasztok, adódott egy kis problémám, két napja kapta meg az asszony a mobilt, de az ismerkedés közben, elmondása szerint a beállításokban megnyomott valamit amire a telo szinte használhatatlan lett! Kezdő képernyő van, de semmire sem reagál kikapcsolni is csak úgy lehet, ha kiveszem az aksit, ami többször megtörtént, de mindig ugyanez a helyzet fogad vissza kapcsoláskor és marad a helyben topogás! Mit kellene csinálnom, hogy rendbe jöjjön? SOS.
-
tahepa
senior tag
válasz
LantosBerry8 #2294 üzenetére
Möghallgatjuk....rendeltem egyet...
-
citizen05
tag
A fájlkezelőt a sok nyomogatásban sikerült kitörölni azt hittem ,hogy a memória kártyát formázom az nagyon gáz ?
A fájlkezelő most üres van valami lehetőség az újra telepítésre ? -
mobileman
senior tag
válasz
pakkerpista #2288 üzenetére
Ez full fake...Az ára is elárulja..
-
tachikoma
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #2289 üzenetére
Nagyobb összegben is mernék fogadni rá, hogy ez valami hamisítvány. Nézd meg a szilikon részét. Sorjás.
Az eredeti nem... -
LantosBerry8
senior tag
Igen! Nekem pont ilyenem van, pont ettől az eladótól és tökéletes! Nagyon szépen szól
-
pakkerpista
csendes tag
Szerintetek ez jó lehet?
-
lacentos
tag
Nálatok is előfordul (többször is),hogy bejövő hívásnál csörög a telefon viszont a képernyő sötét marad így nem lehet felvenni. (31.0 vagyula). Esetleg csináljak 1 wipe cachet viszont ezt nem tudom hogy-hol kell.
-
Balu02
csendes tag
válasz
citizen05 #2283 üzenetére
Ha bemész a filekezelőbe és kiválasztod az sd kártát, akkor nem találsz egy .vcf kiterjesztésű fájlt (0001.vcf vagy hasonló)? Ha igen, akkor ott vannak az importálandó névjegyeid, kattints rá és a felugró menüben válaszd ki, hogy hová importálja (xiaomi fiók vagy gmail).
-
citizen05
tag
Sziasztok !
A segítségeteket szeretném a következő volna a problémám :Szolgáltatót váltottam számhordozással /telenor-vodafone/ s mivel a helyben volt a szerviz megkértem ,hogy a telenoros kártyámról mentsék át a névjegyzéket a vodásra .Régi készülék nokía új redmi 1s. .Nem tudták megcsinálni még úgy sem ,hogy sd kártyára mentették az adatokat ,majd áttették a redmi.-be .Az felismerte a kártyát de nem másolta be.Azt mondták,hogy a készülék nem engedi sem az exportálást sem az importálást sem.
A telefonról lévő mappát ha kijelöljük akkor kilép a főmenübe.
Ezen kívül ha kijelölöm a jegyzetet vagy a számológép lehetőséget visszalép a főmenübe.
Ha kézzel beírok a névjegyzékbe azt elfogadja de ha kijelölök egy nevet ,hogy hívja ,akkor ismét a főképernyőn vagyok .Viszont ha a szolgáltatótól kapott nevet kijelölöm azt megjeleníti ,szerkeszthetem ,hívhatom./pl.Autóklub/
Most csak úgy tudok telefonálni,hogy a régi készülékből beolvasom a kívánt számot s ezután tudok hívást kezdeményezni.a fogadással semmi gond nincsen.
Kérlek ha tudtok segítsetek mert ez nem egy jó állapot,hogy 2 telefont kell ,hogy vigyek magammal!!Én a hongmi sok jót olvastam.
Mi lehet a hiba oka? Mit tegyek ??
Ha kérhetem a fizikai megvalósítást eléggé "szájbarágósan" mivel nekem nem csak ez a telefon az új hanem az android is mert idáig nokiám volt.
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!!!
U.i. A régi sim kártyámat már nem tudom használni ,mert számhordozás már él. -
paulkaresz
aktív tag
törölve
-
tahepa
senior tag
válasz
Sir Riccio #2274 üzenetére
Nekem is qrva lassú volt a letöltés...aztán mérgemben úgy hagytam éjszakára....reggel már az új rendszer dolgozott a vason.
-
doongoo
addikt
jó ez, hogy most dobálja fel a 31-es frissítést, amikor már van 33-as is...
-
Sir Riccio
addikt
Nekem is felugrott, hogy frissítsek a 31-esre OTA, de valami irdatlanul lassan szedi le. Ez másnak is ilyen piszkosul lassú volt?
-
Quicky
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudna nekem tanácsot adni? Olyan oldalt keresek ahol sok hátlap van 1s-re.
Előre is kösz
Üdv
-
tachikoma
aktív tag
Hát ez most nem nyugtatott meg...
http://en.miui.com/thread-33202-1-1.html
"1. You need to have a Mi 3 WCDMA/CDMA or Mi 4"
Remélem csak hibásan vonok le következtetéseket ebből...
-
doongoo
addikt
válasz
pakkerpista #2261 üzenetére
A linken lévő 1S WCDMA Multilangot : link
A hivatalos oldalon csak a stabil 33.0.0 WCDMA van fent (angol, kínai). Global ott még 29.0.0-es
(#2262) djula - hol találtál changelogot?
-
doongoo
addikt
válasz
doongoo #2254 üzenetére
feltoltam a 33.0.0 multilangot (bármilyen wipe nélkül). Semmi változást nem tapasztaltam, antutu (x 5) viszont 19700-at dobott vele full belakott rendszeren (ha jól emlékszem korábban belakotton még nem volt ilyen magas értékem soha). Megy minden rendesen, akksiról még nem tudok nyilatkozni
31.0.0 volt múlt héten, most 33.0.0, mégis van heti update
-
pakkerpista
csendes tag
válasz
gipsztigris #2191 üzenetére
24.0 de már felpattintottam rá a 31.0-át.
Tegnapelőtt gazdája lettem egynek onnan.
Egyelőre ismerkedünk.
Az normális, hogy egyetlen éjszaka alatt 12%-ot merül? Este 21.00-tól reggel 8.00-ig.
Vagy csak elszoktam a kis aksis telefonoktól? -
Zeki
nagyúr
Info: Mod is not activated! Try renable it and reboot.
Mondja ezt a wsm toolsban lévő xposed (vagy mi, mert kínaival van írva a neve). Ez ugye a külső-belső tárhely megcserélésére van.
De hiába indítom újra, nem tudom aktiváltatni.
Mi ennek a módja? -
gonorrea
senior tag
válasz
Viktor0610 #2246 üzenetére
Most én is megnéztem a sima hongmin, kinyitottam miuis böngészőben 5 oldalt (nem mobilnézeteset), elindítottam poweramp-t (acdc
), és közben még Cinema fv-5 felvétel, de nekem csak a zene kapcsolt le amikor rányomtam a felvétel gombra, amit leállítottam a videófelvétel már folytatódott is a zene (gondolom hogy ne lehessen hallani a videóban), plusz háttérben nekem állandóan fut a skype! Bár ezekhez a logokohoz nem nagyon értek..nem tudom mit kellene megnézni, de nekem eddig faja a sima hongmi (bocs, hogy ide írtam, de ebbe a topikba láttam, hogy gond a taskkiller)
-
tfalcon96
aktív tag
Itt [link] már elérhető a v33-as ROM a Redmi 1S-hez.
-
kovy79
őstag
válasz
monti0222w #2249 üzenetére
Tudom ajánlani, hogy az akksiról húzzátok le csatit védő fóliát...!
Én tegnapelőtt este 22 körül rendeltem és ma délután 3-kor ért hozzám Németországba. Remélem a telefon is hasonlóan gyors lesz! -
monti0222w
addikt
Sziasztok ma jött meg a páromnak az 1s, még csak ismerkedünk vele, de idáig tetszik a telo,
most töltjük, mert szinte lemerülve ért hozzánk. Ha lesznek kérdéseim, hozzátok fordulok segítségért, mert se nekem sem a páromnak még nem volt Xiaomi teloja.
-
Remington
őstag
Nekem a böngésző is hajlamos kilépni 3-4 nagyobb oldalnál, meg a kameránál is előfordul néhány kép után
vagyula 31-essel.
-
LantosBerry8
senior tag
Minideal -es rendelésnél hogyan tudom a DHL -t kérni?
-
-
tachikoma
aktív tag
[16:59:24] Én: miui app kill bugra nem tudsz megoldást?...
[16:59:48] Haver: nem, de mintha remlene hogy az engem is zavart
[16:59:52] Haver: volt a nexuson par hetig miui
[16:59:58] Haver: es lehet hogy ezert szedtem le
[17:00:03] Haver: asszem kilovoldozte a lama -tEpekedve várok egy AOSP vagy CM romot erre a telóra...
-
djula
aktív tag
válasz
tachikoma #2239 üzenetére
Na igen. Az oké, hogy egy miui messze több és jobb, mint egy ~stock rendszer, de azért az 1GB ram sem kevés. Valami nem teljesen kerek itt. A Jiayu telefonomban is 1G ram volt és ott a portolt miui-n nem emlékszem, hogy ilyen gondok lettek volna. Persze az is lehet, hogy rosszul emlékszem / nem próbáltam rajta.
-
tachikoma
aktív tag
Még az app killekhez...
Vajon az normális, hogy egy dmesg után ennyi sigkill-t látok? (30k soros system logban 5300+ sor, nem egész 5 órányi időtartam logja)
<6>[11390.978296] PM: Syncing filesystems ... send sigkill to 13939 (droid.deskclock), adj 1000, size 13589
<4>[11547.429983] send sigkill to 16644 (droid.deskclock), adj 1000, size 7983
<4>[12628.690874] send sigkill to 25086 (m.spotify.music), adj 411, size 19670
aztán csodálkozok, hogy elhallgat a zene, meg megáll az óra widget...
-
lacentos
tag
Hívás fogadására van valami más beállítási lehetőség a csúszkáson kívül ?
-
Zeki
nagyúr
Na az éjjel elindítottam a frissítés letöltését, és reggelre be is frissült a lányom telója. A 31-es rom van rajta, a 24-es után.
-
Vanka
tag
Rom telepítés után elég a Wipe Cache vagy kell a Wipe All Data ?
-
rozso22
csendes tag
Nekem, hungobungo segített, 185 volt házig úgy hogy kipróbálta, van árlistája ha más kell, 4 hét alatt a kezembe volt, ennél többet nem tudok segíteni a magyaroknak, kérdezni meg nem merek!
-
Pikkolo^^
addikt
A 31-es rom javít valamit az üzemidőn vagy továbbra is nagyon gyenge?
-
7Sony7
addikt
Bár teljesen igazatok van a magyarok többségének a hozzáállásáról, de -bár én általában segítőkész vagyok- én sem mernék bevállalni egy adócsalás-gyanús dolgot. Sajnos ebben az országban már fingani is veszélyes, mert feljelent valaki.
Bocs az offért, befejeztem. -
kovy79
őstag
válasz
Easy.2K12 #2208 üzenetére
Igen, már én is rájöttem és a Radio Switcherrel egy klikkel eléred az adott beállításokat, de nekem nem segít az sem...
#2201) wertigo1984:
Meg is rendeltem az 1S-t (nyugi, nem csak a hozzászólásod miatt
).
Magyaros téma: a németek (bajorok) szerintem sokkal rosszabbak a magyaroknál. Figyelmetlenebbek egymással. Van olyan szomszédunk, aki 10 év itt lakás után sem ismeri a saját szomszédját. A "szomszéd tehene" effekt itt is jellemző. Persze tisztelet a kivételnek. Az idősebb korosztály általában normálisabb, de a kb 30 év alattiak szörnyűek, pökhendik. Persze azt is hozzáteszem, hogy a magyarok sokkal kritikusabban nézik egymást, míg a külföldiekben /külföldi országokban valahogy mindig csak a jót látják. Nem tudom, miért van ez, talán pesszimizmus...
-
Vanka
tag
Én most Romániában jártam többször , de ott is teljesen más az egymáshoz állás .Felveszik a stopposokat ,ha kerestünk valakit ideadták a telójukat mert arról ingyenes. Mondjuk az ottani telefon tarifák,sem semmik :kb 3000 ft alapdíjért hálózaton belül korlátlan ,nemzetköziben több mint 300 perc ingyen beszélgetés .
-
Zeki
nagyúr
válasz
Laza... #2218 üzenetére
Tudom.
- minek segítsek neki, én is magamtól lettem az, ami
- minek segítsek neki, hogy aztán rajtam élősködjön?
- minek segítsek neki, hogy aztán leégessen, mert büdös neki a munka?Én ezekkel találkoztam.
Ha egy mexikói átszökik az usa-ba, később megy az egész családja, egyre tágabb körben.
Ha egy magyar megy ki, nem megy ki utána senki. Ne is akarjon. -
tfalcon96
aktív tag
-
tahepa
senior tag
Ma a Hongmi 1S feldobta a szoft frissítési opciót. 24-ről 31-re. Van értelme egyáltalán..mivel olvastam hogy jön aug.16-án a v6 Miui. Nekem a mostani is tökéletesen szuperál két kártyával ( T-mobil) , GPS szintén jó...győzzetek meg hogy miért kellene frissítenem a 31-re..
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
paulkaresz #2206 üzenetére
mondjuk ennyiért már powerbankot lehetne venni.
-
sesshou
senior tag
Egyre jobban elárasztják az e-bay-t a 3100/3200mAh-es pót akkuk. És egyre jobban gondolkodom rajta hogy talán megérné. De félek tőle hogy gagyi és többet árt majd a telefonnak mint amennyit használ.
Valaki próbálta már? Vagy hallot róla valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged