Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retekegér
MODERÁTOR
Áhh, a kapott fólia előlapi kameránál lévő részét annyira tré módon oldották meg, hogy a kivágott darab becsúszott a fólia és a képernyő közé.
Most nézhetek új fólia után.
Amit a Nillkin Frosted Shield mellé adnak fóliát, az jó? Mintha olvastam volna olyat, hogy a közelségszenzornál nincs kivágva... Vagy inkább másfajtát kellene nézni? -
tachikoma
aktív tag
Üdv,
Xiaomi shop-ban "Germany Warehouse" opció eltünt... Tud valaki valamit?...
-
rozso22
csendes tag
Köszönöm!
-
-
Quicky
csendes tag
Sziasztok
Most akarok venni egy ilyen telefont. Már megtudtam, hogy nincs háttérvilágítás az irányító gombokon. De látszanak a sötétben? Nem zavaró? Valaki tesztelte az eu-s oldalon található Screen Protector, akár másfajta telefonon. Mert a melóm közben kéne neki valami védelem.
-
rozso22
csendes tag
Hali, ha root-olni szeretném, és így csinálom, jó lesz? És ezt honnan tudom letőlteni, Stock MI-Recovery 2.0.1?
-
XenHai
senior tag
válasz
: iSiS : #1085 üzenetére
Elégé humbug szagú!
Egyébként tegnapi nap folyamán vettem egy samsung pro micro sdxc 64gb kártyát !
Behelyezve nem ismerte fel azt írta ,hogy rossz a fájl rendszer (exfat) , majd meg formázta magának a kártyát (fat32) és rögtön fel is ismerte és azóta is tökéletesen megy. -
: iSiS :
tag
Aki vágja a témát;megnézhetné ezt!
-
terra052
őstag
válasz
Viktor0610 #1083 üzenetére
Ott volt, köszi...
-
-
terra052
őstag
Csak en maradtam le valamirol, vagy miui alatt nincsen hangalapu gepeles?
:S -
FunkyBoy
tag
válasz
wertigo1984 #1069 üzenetére
Nem, az a készülékkel együtt jött + 1db védőfólia. (minideal)
-
-
-
válasz
wertigo1984 #1076 üzenetére
Nálam az a baj még 15 alkalmazás nem hajlandó backupból se, és Playról se települni....
Most kezdem újra az egész frissítési macerát.
-
válasz
Laza... #1074 üzenetére
Ez van, nem nyugszok
, mindig kell valami újdonság. Most a Xiaomi betalált. igaz megröptetett a szopóroller...
Mondjuk most vannak érdekességek: MyBackupPro-val áthoznám a backupot, meg is csinálja, restart után minden eltűnik.. két három dolog maradcsak"Ismeretlen hibakód az alkalmazás telepítésekor: -110" - ezt meg a play dobja
-
-
-
válasz
Laza... #1067 üzenetére
Yes.
Működik, igaz invalid imei-t ír.
Most próbálom a hívást, hogy tudja-e kezelni, illetve utána lépek a 24-esre. A telenor meg b... m... az édes....
Viszont a második SIM-be helyezett kártyával azt mondja, hogy " Ön a az adott irányba nem kezdeményezhet hívást"
Ez elég fura
-
-
-
Laza...
addikt
No, kipróbáltam Telenoros simmel, a 2. slotban nem megy
És ha az infóknál nézem, akkor csak az 1-es slothoz van imei, ha a tárcsázóban nézem, akkor mind1 melyik simet választom, van. (valszeg itt a bibi a rommal)
Azaz ez annak megoldás, akinek a 2. slotban semmi nem ment frissítés után, ez után a mókolás után megy Trével, Vodával.
Sajna flashelés után nem nztem meg a 23-as rommal megy-e a Telenor, de még 1x nem csinálom végig a xopást, sorry. Aki nekiugrik, nézze majd meg.
-
-
terra052
őstag
24.0.1 egy imei, ket T kartyaval probaltam, egyikre Telekom-ot irt, masikra T-mobile H-t. Viszont mukodott mindketto :S
-
Chaser
legenda
válasz
Atomcsirke #1039 üzenetére
Én mondtam és talán itt, mini fórumán sokan beírták hogy fake hongmit küldtek, de azoka hsz-ek eltűntek
Aki innen vett tőlük ott nem volt gond.
Látom megoldódott a . slot gondja -
Laza...
addikt
válasz
LantosBerry8 #1050 üzenetére
Mi nem világos? Mikor flasheled az a 23-as romot teszi fel, és hozza vissza az imeit. Mikor ráteszed a 24-es multit, megmarad az imei és multilang lesz
-
Laza...
addikt
válasz
Graphics #1046 üzenetére
Ok ok, de más készüléknél bepötyögöd, és 2 imeit dob ki (tökmind1 hogy ugyanaz a 2). Ez csak 1et. De teszek rá nagyívben, most nagyon faxa!
szerk.: tudnék, de más dógom is one
Az a Te feladatod
updtae 2.: És mint látszik, biza a 23-as rom a tuti, a 14 baxa el. Nem? De? igen? nem?
-
-
-
Laza...
addikt
Müxik mind2 slot!
IMEI is van
(mind2 slotban)
Akkor a bevállalósoknak. De saját felelősségre, nekem bejött, nem garantálom hogy Nálad is jó lesz!
1.) Az itt található full romot letöltöd (23.0, EN/CN). Kicsomagolod, ha jobb kattosan tetted, a könyvtár névben ne maradjon szóköz!
2.) A telót újraindítod fastboot módban (POWER és hangerő LE gomb)
3.) Akksi ki
4.) Összekötöd a pc-vel
5.) Dupla katt a flash_all.bat fájlon
6.) Egy DOS ablakban látod a folyamatot
7.) mikor végez, újraindul(na), akksi be!Teszteld, tegyél bele 2 kártyát. Müxik? Jöhet az upgrade a 24.0.0. multilangra innen.
Kész
-
gipsztigris
addikt
válasz
-
Zeki
nagyúr
válasz
A minideal által adott töltő átalakító nem megy bele a földelt konnektorba, és nem a 24-es szofttal árulják.
Rendelj a to2c.com-ról, 6 dolláros vám biztosítással. -
válasz
Vmit olvastam, de hulye user-error volt... Vaklarma...
-
Atomcsirke
aktív tag
Pedig már kezdtem egész belelkesedni, de ez a dual SIM nyűg kissé lehűtött, P770 egyenlőre marad.
Bájdövéj, Minidealról rendelt valaki mostanában 1S-t? Valamely topicban riogattak, hogy az ő webáruházukban is feltűntek nem teljesen kóser (=fake) példányok.
GPS-t még nem cs*szték el? Nálam leginkább ez lenne a váltás fő oka. -
-
Laza...
addikt
Na most az előzőekben nyomtam egy all_flash.bat-ot, ha 2 sim van benne, mindre azt írja hogy invalid imei. Viszont megy mind2 vodás kártyám!
Ha csak a 2.-ben van kártya, invalid, de müxik. Ha csak az 1-es slotban, ugyanez
Na most megpróbálom a 24.0.0-át kíváncsi vagyok mit lép rá
-
-
Laza...
addikt
Én végigcsináltam ezt. Hatása nulla
-
válasz
LantosBerry8 #1029 üzenetére
En nem rizikoznak, ha eddig jo volt.
Figyelem a kinti forumot, ha van vmi irok.
-
Laza...
addikt
válasz
LantosBerry8 #1029 üzenetére
passz. Good luck
-
LantosBerry8
senior tag
Most akkor felralható a 24.0.0 vagy inkább várós egy újabb sw? nem lehetséges, hogy hogyha eleve a 24.0.0 swt rakjuk fel akkor nem jelentkezik a hiba?
-
lacentos
tag
Hogyan készíthetek képernyő fotót ?
-
Xabi78
aktív tag
Mindkettőnek azonos az IMEI. Ez nekem új, a p770-en mindkét slothoz külön IMEIt osztott ki...
De mondjuk attól még működik...Valószínű ezért is nem vették észre a fejlesztők, mert nem minden esetben reprodukálható a hiba...
-
-
-
Jo, csak a frissites hogy fogja visszairni az imeit....
Nekem nagy elb.szasnak nez ki ez most...
Kivancsi vagyok kinek jott meg elo.
Kellett veszmadarkodnom delelott
most hoxolhatok
Jeleztem a miuinal, aki tudja nyomjon ra, hogy gyors bekeruljon a javitas... Azt hiszem gyari frissites elott is full backupp...[link] -
-
Zeki
nagyúr
Van még hova fejlődnie az agyonsztárolt Xiaominak...
-
Laza...
addikt
Már ne próbáld ki, megtettem én. Nem jön vissza a 2. IMEI
Ez csak új rommal fog visszajönni, remélhetőleg
-
-
Laza...
addikt
Mondom, a gyárilag 23-as rommal 2 imei volt. (és ment benne 2 sim is, 2x Voda, próbaként Telenor + Voda, nem volt gondja) Saját szememmel láttam, feltettem a frissítést, jött egy srác, bele a sim (csak a 2-esbe) és hello... invalid IMEI. Ennek ellenére elvitte, de így valóban halott a 2. foglalat, semmi nem megy benne.
Még mindig jön lefelé a 23-as
Majd beszámolok ha feltettem
-
Chaser
legenda
Másik 1S topikban ez az info volt nemrég:
Egyelore oriasi Xiaomi bakirol tudok beszamolni 3nap utan.
A Xiaomi nem oldotta meg a 2.Sim IMEI kezeleset, emiatt a 2.slot halott.
Az oka, hogy Kinaban nincs minden halozaton IMEI azonositas, igy ott vigan megy.
A MIUI hivatalos foruman mar kezdemwnyezes indult, hogy bekeruljon a javitas a kovetkezo frissitesbe.
idehaza sajnos 1.foglalat megy csak: 1S.... Talalo.Nem csak telenorral nézte a 2-est hanem mással is.
Ez mindenkinél így van?
-
Laza...
addikt
Nekem a telók 23-as rommal jöttek, és nem volt SIM probléma. Miutn mindet ügyesen frissítettem 24.0.0-ra, előjött az ominózus sim gond itt is
Már bánom a frissítést, de megpróbálom most visszatenni 23-ra, kíváncsi leszek, lesz-e megoldás a sim2 problémára
Tegnap egyet próbáltunk, azon még 23-as rom volt, semmi gond nem volt, 2x IMEI. a 24-en 1x IMEI
-
Lisz77i
csendes tag
Tegnap feltűnt, hogy GPS állandóan elveszíti a jelét ill. gyenge a jel tesztprogi alapján. Mostanában wsm tools került fel és egy fentebb is linkelt üveg hátlap. Van valakinek hasonló problémája? (vagyula ROM a kezdetektől). Köszi!
-
forzaroma
tag
válasz
gipsztigris #1000 üzenetére
Ez így elég költséghatékony, ez érdekelne hogyan kell ezt a konstrukciót összehozni!
-
-
Zeki
nagyúr
Ha a telepített Témában van kínai szöveg, azt lehet szerkeszteni/törölni valahogy?
Elég sok ingyenes témában van a dátumnál kínai szöveg. -
terra052
őstag
-
Xabi78
aktív tag
válasz
gipsztigris #1000 üzenetére
Mondjuk nálam ez a rész tárgytalan, a privát tarifacsomagom hűséges lebeszélhetős, a családot meg ingyen hívom, szinte sosem beszélgetem le a keretet. A céges meg céges, azt nem én fizetem.
De ez nagyon jópofa, lehet, az asszony telefonján be kellene állítanom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest