Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huawei
tag
Sziasztok!
A mai nap kaptam meg a faternak rendelt Redmi 1s-t és szomorúan tapasztaltuk, hogy a számológép, a névjegyzékre rábökött név és a jegyzettömb utáni rábökés után kidob vissza a főképernyőre. Ahogy olvasgattam a romcsere megoldja a gondot. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom megállapítani, hogy melyik rom van jelenleg rajta. Sajnos az is azonnal kilép ha meg szeretném nézni (Beállítások -> névjegy).
Azért szeretném tudni melyik verzió van rajta, mert valamelyiknél úgy olvastam, hogy kellhet a sima (nem multilang-os rom is, majd wipe chace is, ezután pedig a multilangos... stb.)
Ha jól értem akkor csak ennyi teendőm van.
1. felmásolni a telefon belső tárhelyére a multilang-os romot:
http://miuiandroid.hu/index.php?page=xiaomi-redmi1s
2. ezt átnevezni update.zip-re
3. elindítani recovery módban ami gyárilag rajta van.
4. telepíteni.Ha így csinálom, ugye nem tudom tönkretenni?
Előre is köszi a választ!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest