Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
balika011
senior tag
Csináld megy, hogy mennyen az init.d (Pár oldallal előrébb le van írva)
/system/init.d/unqcomclockreatardizer.sh:
#!/sbin/sh
busybox mount -o remount,rw /system
if [ -e /system/bin/mpdecision ] ; then
busybox mv /system/bin/mpdecision /system/bin/mpdecision_bck
fi
if [ -e /system/bin/thermal-engine ] ; then
busybox mv /system/bin/thermal-engine /system/bin/thermal-engine_bck
fibusybox mount -o remount,ro /system
echo 0 > /sys/module/msm_thermal/core_control/enabled
echo N > /sys/module/msm_thermal/parameters/enabledÉs máris nem fogja dobálni az órajelet.
-
kano
nagyúr
A 2. ár is 18$ a Pandánál, még az is jó ár (és onnan tuti eredetit kapsz).
Valamikor el kell kezdeni az Aliról való rendelést.Alin is gond nélkül visszaadják, ha nem eredeti a termék és eredetiként hirdették. Neten vannak leírások, hogy melyik eredeti (nekem is meg kellene néznem).
-
iassak
csendes tag
Nem azért, mintha gond lenne. Csak megmértem, és a nem Xiaomi négyteljesítményű töltőt gyönyörűen leszabályozza 540mA-re. Így abból a 2 órás töltés helyett, 4 óráig táplálkozik. Az érintés vezérelt képernyőket megbolondító kínai töltőt, pedig teljesen leválasztja magáról, néhány másodperc alatt. Szerintem védi magát a gagyiktól. De majd holnap megnézem hátha jobban felveszi a régit is, egy kis kontakspray-os felújítás után.
-
kriszpontaz
veterán
Szedd le közvetlen a holnapról. Ez szerintem jó.
Zeneszámok váltásakor rezeg, vagy mikor?
-
kano
nagyúr
Ez nem rom függő és semmi sem padlózott. Volt akinek itt ez volt a teóriája, és le is írta a megoldást (szerinte), de semmi. Semmilyen rommal nem működött és működik a 2. slotban a legújabbnál eggyel régebbi típusú Telenor sim (volt akinek bizonyos régi sim ment). Ez a sim tavaly novemberi és usim (azaz "Ubul"), azaz a Telenor 4G képes simje (elvileg). A legújabbal nem tudom mi a helyzet.
-
terra052
őstag
Egy kis olvasmány, elég megygőző.
MOndjuk a 69 rmb-n sírva fakadtam -
madrac
senior tag
-
-
-
Laza...
addikt
Mondom, a gyárilag 23-as rommal 2 imei volt. (és ment benne 2 sim is, 2x Voda, próbaként Telenor + Voda, nem volt gondja) Saját szememmel láttam, feltettem a frissítést, jött egy srác, bele a sim (csak a 2-esbe) és hello... invalid IMEI. Ennek ellenére elvitte, de így valóban halott a 2. foglalat, semmi nem megy benne.
Még mindig jön lefelé a 23-as
Majd beszámolok ha feltettem
-
-
Sanyesz.
őstag
Utóbbi két hónapban 3 EUEXP-s rendelésem volt. A legutóbbi szűk két hete jött meg. Semmi gond nem volt velük.
Részvétem azoknak, akik kellemetlen tapasztalatokat szereztek, de azért vagyunk itt jópáran, akiknek semmi bajuk nincs/nem volt velük. Ez meg az érem másik oldala. -
kano
nagyúr
A Hongmi után a Huawei Honor 3C nem volt nagy méretre (mert kb. ugyan akkora, csak a kijelzője 5"). Viszont fogdostam egy Lenovo K910-et, na azt nem tudnám megszokni. De nem is a megszokás ott a gond, hanem a zsebben való tartás...
A 720p felbontás bőven elég.Úgy vagyok vele, hogy max 5". Így nagyon gondolkodom egy Coolpad F1-en vagy egy Mi3-on.
-
Senais
aktív tag
Nem olyan nagy az az 5,5"! Én 4"-ról fogok váltani, 4,7"-es hongmi1s-re, de sokat nyomkodtam ismerősöm 5,5"-os wayteq talk5h-ját, és meglepő volt, de elég pozitív benyomást keltett bennem. Kényelmes és szép egy akkora kijelző, az hogy ki hogy éri át az ujjaival az már más kérdés (én pont át értem, bár nekem elég nagy kezem van).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest