- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Hege1234 #10979 üzenetére
Rakd fel a global beta miui romot és bootold be egyszer (http://en.miui.com/download-226.html
developer rom full pack) ezután rakd fel a lineageot, így hátha működni fog. Nekem a lineage előtt a global beta volt fenn, gondolom telepíti a megfelelő firmware-t. -
attilav2
őstag
válasz
Hege1234 #10969 üzenetére
A fefifofum féle Nougattal (CM14) nyugodtan próbálkozhatsz, kifejezetten gyors, és stabilnak tűnik, igaz elég gyakran frissül mert most még Nightly státuszban van. Vagy mokee nightly, amelyik tetszik.
-
zeno79
őstag
válasz
Hege1234 #10888 üzenetére
Ja, így van. Hiányozni fog hogy nem nyúlhatok annyira bele, viszont épp ezért többé-kevésbé úgy működik ahogy kell. Kicsit elegem lett abból, hogy "ja, most ez azért ilyen, mert ez v. az van fent, a másikban rendben lenne". Szerettem a legtöbbet kihozni belőle, és androidot lehet piszkálni. Ami végleg betette a kaput az a kamera. A kamerán kívül nem volt bajom a telóval (mokee 5.1.1). Nagyon elcseszték a képminőséget, és nem fog javulni a helyzet, úgyhogy váltanom kellett. MIUI-t úgy is leszedném (abból nem kérek többé), akkor miért vennék xiaomi telefont, és sok másikat is néztem, egyik "olcsó" kínai telefon fényképei sem tetszettek, miui-é főleg (borzalmasak), szoftverekről meg nem is beszélve. Olyan telefon kellett, ami jó fényképet csinál, "mindent tud" és nem kell csesztetni a szoftverét. Ilyen meg "olcsó" árfekvésben, androidon nincs! Csak ilyen Honor7 meg LG G4 van, de hát ezek nem 60, hanem 120e. Annyit meg nem adok ki egy telóra. Ezért jónak tűnik ez a jó nagy kijelzős Lumia. Király képeket csinál, mindent tud amit elvárok tőle, szóval csak használni (élvezni) akarom. A kijelző mérete és a minősége sokkal jobb mint a Redmi-é. Gyerekjátéknak, csak "játszadozásnak" tűnik a Redmi 1S a Lumia 640XL mellett.
-
zeno79
őstag
válasz
Hege1234 #10706 üzenetére
Meg van még twrp mentésben a CM11R29! Igazából pont a videózás miatt került le a napirendről. De máig vallom hogy a legjobb, és a fényképek minősége miatt is fáj a szívem miatta! Gyakran megnézek mást, de az h 2 napja miui fut, az nem azt jelenti hogy átpártoltam :-)
-
zeno79
őstag
válasz
Hege1234 #10704 üzenetére
Most épp az új stabil miui fut a telón, de 2 nappal ezelőttig MoKee 60.1 nightly-t használtam mióta van.
Simán lehet telepíteni a gapps-ot, custom kernelt, xposed framework-ot twrp-ből, semmi extra dolgot nem igényel, sőt, a pinjin billentyűzetet se láttam sose, google billentyűzet fogad első használattól kezdve. Csak az óra dobált FC üzit, de ha kivettem az automatikus indításból az Aegis programmal, akkor jó lett.
Ilyen tekintetben ugyan olyan mint akármelyik CM.
Viszont pl. egy USSD-kódot nem képes végrehajtani, (5.1 MoKee sem) ezért most pihentetem a MoKee-t, pedig gyors és kézreálló volt. Nem tudom CM hogy áll ezügyben... egy T-s *102# kód lekérése megy???
Stabil Miui-ban legalább megbízhatóan működnek ezek az alap dolgok. -
Oldman2
nagyúr
-
zeno79
őstag
válasz
Hege1234 #10610 üzenetére
Nem laggol, de vissza van véve 1100 ra. Amire en hasznalom arra eleg. Telefon + fenykepezo + navi. Az h ritkabban toltom az fontosabb nekem mint a gyorsaság.
Aztan 2nap 14óra és 4ó 31p kijelzőnél tettem toltore 22%-on.
Persze vannak arnyoldalai az r29nek, nekem marad, masnak nem biztos h megfelelR29 csak azért jó, mert visszaveheted ennyire a teljesitmenyt (+xcelerate)hogy ennyit birjon 1 toltessel.
-
attilav2
őstag
válasz
Hege1234 #10559 üzenetére
/external_sd nem látszik a "/" alatt ? Ha gépre dugod twrp alatt akkor sem jelenik meg mtp-n?
Alighanem a twrp fejlesztőinél kellene reklamálnod: [link] a telefon fejlesztői kódneve armani, ezt is említsd meg hogy tudják melyik készüléken kell javítani.
Kra1o5 a redmi 1s twrp fejlesztője, írj be a CM12.1 topicba.
-
Oldbiggy
tag
-
biomassza
tag
válasz
Hege1234 #10425 üzenetére
Ugyanígy jártam, tedd vissza a régit, és nem vesztesz semmit vele. Mérgelődtem én is rendesen, mert munkahelyen volt az a bohó ötletem, hogy engedem települni - mondanom sem kell, hogy nem volt SD kártyához adapterem, hogy a korábbi romot a téglára rátegyem...
Szerk, Oldbiggy volt oly kedves és belinkelte a korábbi romokat lejjebb...
-
Easy.2K12
tag
válasz
Hege1234 #6802 üzenetére
NEM reagál úgysem semmire sajnos. mély merülés órák ota töltőn van a telefon leadja az aksinak az áramot csak az aksi nem veszi :/ Kérdés az aksi baj vagy valami más (is)
Valaki dunaújváros vagy környékén nem rendelkezik egy ilyen telefonnal, mert egy gyors aksicserével kitudnánk deriteni . -
tachikoma
aktív tag
válasz
Hege1234 #6522 üzenetére
Készülnek továbbra is unofficial kiadások MoKee-ből? Mert nekem 10.13. az utolsó unofficial, azóta csak release-eket (meg nightly-kat meg experimentalokat) látok az eredeti oldalon. De ma is tettem egy próbát az utolsó release-zel, de fél óra után ugrott vissza a kra1o5.
Nincs rendes ext sd maradék tárhely kijelzés még mindig, torzít továbbra is a teló hangszórója, alapból teli van csirkelábas alkalmazásokkal és még nyelvbeállítás után is marad csirkelábas szövegből jópár.
MoKee-val (legalábbis release-zel többet asszem nem próbálkozom)
-
balika011
senior tag
válasz
Hege1234 #6401 üzenetére
Az a baj, hogy az egész egy hatalmas sz*pás mert durván át lettek írva a qcom kernel és driverek lollira, mi meg még mindig azt az őskövület jb-t használjuk, így szinte mindent újra kell írni. Most ott tartok, hogy bebootol, kép nincs, és 0 hardware-es optimalizáció, szóval ha lenne is kép akkor is lassú lenne.
Ténylegesen neki kell állnom majd a kernel visszafejtésének. Anélkül nagyon meg van kötve a kezünk. Mennyünk Kínába és lopjuk el a builder gépeket, kellennek a források! -
ORCA58
addikt
válasz
Hege1234 #6404 üzenetére
Hege1234
Venni kell egy Alcatel OT995-öst, ott nem gond az SD-re írás sem gyári sem CM romoknál.
Még azt nyúzom, de lehet csak 2 napig. Bár Xiaomit szeretnék venni, most 2990 Ft-ért rendeltem a T-nél 2 év hűséggel egy Huawei Ascend G6 -ot. Nem tudom milyen lesz a benyomás, de a Xiaomi rajt marad a listámon.battag
Ez a hiba nem hiszem, hogy telefon függő lenne.
Engem a Google szinkron már többször megviccelt. Mindent duplázott. Készített 2 címjegyzéket, Egy Google és még valami sajátot. -
Gloob
addikt
válasz
Hege1234 #6401 üzenetére
Root jog, és egy SDFix a playról, és már tud is írni a külső SD-re is.
Az L esetében valahol olvastam, hogy visszakerül a külső SD-re írás lehetősége, de nem egészen úgy, ahogy eddig volt. A telepítésnél kell megadni a külső SD-re íráshoz a jogokat. Nehogy már teljesen engedjenek a nyomásnak Google-éknál. Beleraktak egy csavart azért. -
terra052
őstag
válasz
Hege1234 #5866 üzenetére
A WSM-nek és az Xposed-nek is saját moduljai vannak, ezért van két féle.
Ezt nézd meg: [APP][4.0.3+][XPOSED] HandleExternalStorage -
balika011
senior tag
válasz
Hege1234 #5166 üzenetére
Adblock Plus Ez nem nyúl bele a rendszerbe. (tudtommal)
-
tachikoma
aktív tag
válasz
Hege1234 #4345 üzenetére
Nekem ezzel ment: Hide Sim Icon Label [MTK CM11]
Gravity box is tudná elméletben, de nem működik tökéletesen. Akksi tweakek is mennek pl, de csak rebootig. Adathasználatot viszont viszont ki tudja rakni statusbarra a Gravity Box jól.
-
kriszpontaz
veterán
-
Thome
veterán
válasz
Hege1234 #3409 üzenetére
Én ma nyúztam eleget, mert szükséges volt, egyetlen egyszer sem volt gond vele, pedig már igencsak 60-90 mega között járt a használat.
Ami viszont tapasztalat vele, mintha sokkal jobban melegedne a készülék így. Konkrétan forró volt már szinte az érintőpanel felső része középtájt.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
Hege1234 #3400 üzenetére
...még egy rosszhír az aosp-vel kapcsolatban, még mielőtt...
Nincs benne natív mp3 támogatás, úgyhogy poweramp-on kívül semmi mással nem lehet mp3 fájlokat megszólaltatni...
/system/lib-ben nincs libmp3lame.so fájl, de az kevés ha csak simán bemásolok egyet. Sanos ennél jobban meg nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest