Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
terra052
őstag
Az LTE pedig érezhetően gyorsabb. A Redmi 2S-t már 2xLTE slottal hirdetik, ez a jövő, úgy fest, ez szerintem messze van az antutu-függéstől. Újabb, gyorsabb, jobb.
Javítsatok ki, ha rosszul gondolomFlame off.
-
terra052
őstag
Hat nem tudom... En munkara hasznalom nagyreszt a mobil netet, ha uton vagyok, nem gond a gmail szinkron, kuldeni par kepet nagyobb felbontasban, webradio az autoban, bongeszes stb stb. Erre tokeletes, nem kell aggodni, hogy elerem a korlatot. Videot meg nezek otthon, wifin. Szerintem ezert az uzleti elofizuhoz van ez a csomag a Tnel, lakossagi felhasznalasnal ez kb egy nap (a netados hirnel neztem az otthoni mennyiseget, kb ennyi volt
). Nekem erre kell, antutut sem futtattam meg a telon...
-
terra052
őstag
válasz
Aethelstone #6762 üzenetére
Redmi Note 4G-ért
Abban is van 4-es
-
terra052
őstag
Köszi a sok segítséget, itthagyom a topicot
De azért a szemem rajtatok lesz. -
terra052
őstag
Off on:
Chigon rendelessel van valakinek tapasztalata? Megbizhatoak?
Off off -
terra052
őstag
Köszi.
Igazából olyasmire gondoltam, mint az i9070-nél a repartos rom volt. -
terra052
őstag
Segítség!
Ha eladnám a készüléket, és vissza szeretném állítani a teljes gyári állapotot, az a fastboot rom lesz? -
terra052
őstag
válasz
Aethelstone #6542 üzenetére
Valójában nem próbáltam belsőről CWM alatt, de felkínálja. Köszi az infót.
-
terra052
őstag
válasz
kriszpontaz #6427 üzenetére
Es abbol a MIUI alatt milyen kulonbseget fogunk eszrevenni? V5 alatt sem erzem a JB-t, ha nem tudnam, nem jonnek ra soha.
-
terra052
őstag
tachikoma, Aethelstone köszi, akkor egyenlőre maradok
a se......a CM-nél -
terra052
őstag
Erről van vakinek tapasztalata?
-
terra052
őstag
válasz
Aethelstone #6273 üzenetére
ExDialer-t csak én nem tudom telepíteni rá, vagy van valami ismert inkompitabilitás (milyen szép kifejezés)?
-
terra052
őstag
válasz
Aethelstone #6273 üzenetére
-
terra052
őstag
válasz
stojesz #6073 üzenetére
Ezzel kezd:
PHILZ CWM
Nevezd át update.zip-re, másold a belső sd gyökerébe, hangerő fel+power, a gyári MiRecovery-ben válaszd az english-t (ha nem megy a kínai), majd told fel az update-et. Innen van cwm recovery-d, és azt csinálsz, amit csak akarsz. ha visszaállnál, csak töltsd le a megfelelő MIUI-t, és a cwm-ben válaszd a "Clean to install a new rom" opciót, majd flasheld vissza a MIUI-t, megkérdi, visszateheti-e a rom a saját recovery-jét, mondj igent és visszaáll az alapállapot.
MIUI-ban 43-ig biztosan jók vannak, CM-ben már nagy a választék, de abban nincs tapasztalatom.
Valakinek biztosan van, sztem olvass vissza, Cofface és Kra105 ami szóba jöhet.
És grat a bloghoz is -
terra052
őstag
válasz
Viktor0610 #6069 üzenetére
Igazad van!
Menjen a Média a fenébe! -
terra052
őstag
válasz
inteltunder #5884 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy elb#đł*tad, lehet hogy látnok vagy inkább
Még ellenőriznem kell, de lehet, hogy a csoda-sony headset húzta egy hónapig... -
terra052
őstag
Szervizt tudna ajanlani valaki? Fejhallgato csatit kellene athegeszteni benne, gariztatni lehetne,de nem kuldozgetnem ezert sehova.
-
terra052
őstag
válasz
Hege1234 #5866 üzenetére
A WSM-nek és az Xposed-nek is saját moduljai vannak, ezért van két féle.
Ezt nézd meg: [APP][4.0.3+][XPOSED] HandleExternalStorage -
terra052
őstag
válasz
LantosBerry8 #5817 üzenetére
-
terra052
őstag
jó lenne, ha egyből a telefonkönyvből is működne, és nem csak a híváslistából újrahívva a számokat.
A telefonkönyvben ráböksz a névre, feldobja az ablakot, ahol választhatsz tel.számot stb, ott hosszan nyomsz a számra, alul feljön egy menü, ott az IP telefon tárcsázás opció, böksz és hívja is. -
terra052
őstag
válasz
gipsztigris #5500 üzenetére
Sőt, Scully otthoni száma is...
-
terra052
őstag
válasz
gipsztigris #5495 üzenetére
Hívd ezt a számot, csak Õ segíthet:
Fox Mulder
001(202) 555-9355
;-D -
terra052
őstag
válasz
kriszpontaz #5427 üzenetére
De igen
Méghozzá egész komoly mennyiség, így még soha nem jártam.
Most már minden OK, lehet visszateszem a 45 romot is.
Köszi a tippet -
terra052
őstag
Segítség.
Telepítettem a 45 global romot, utána a vezetékes headset mikrofonja nem működött, én hallok mindent, engem nem hallanak.
Mondom, semmi baj, frissítek 45 eu-ra, majd ott.
Ott sem.
Nna, akkor vissza 43-ra, bugos a 45-ös, gondoltam, majd visszatettem a 43-as romot.
Miki néma.
Próbáltam másik telefonnal, azzal tökéletes.
???
Felfedeztem, hogy a headset dugója kb 0,5mm-t kilóg az aljzatból, most már nem tudom, mi lehet.
Lehet driver/rom probléma, vagy az aljzat?
PS: wipe cache minden alkalommal volt. -
terra052
őstag
izmike:
Ez mondjuk nem hangzik rosszul, de G drive-ra vagyok beállva, céges 30Gb, saját 15, inkább arra keresek megoldást.
djula:
köszi a Flickr-t, nem jutott eszembe, bár régen volt acc-om. De mégis inkább a Drive szinkronizálás, most tesztelem az appot, amit Biggeszkij is javasolt. Szerintem pofátlanul drága a több mappás sync, de átállítgattam minden kamera appot egy mappára és így talán jó lesz.
Köszi mindenkinek a segítséget -
terra052
őstag
Upo, izmike:
Köszi az ötletet, de nem regelek semmilyen G+, FB és hasonló social nw oldalakra, csak egy sima szinkron kellene a G drive-ra, mint PC-ről pl. -
terra052
őstag
válasz
Biggeszkij #5214 üzenetére
Ezt próbáltam, de nem engedte deep sleepbe, éjjel is esett folyamatosan a töltés. Lehet átbogarászom újra a beállításait, köszi
-
terra052
őstag
Fotók automatikus Google Drive-ra szinkronizálásához van valakinek használható ötlete? Amiket eddig próbáltam, nem győztek meg igazán, a Dropbox meg a 2Gb tárhellyel nem...
-
terra052
őstag
válasz
Viktor0610 #5140 üzenetére
Az ébresztő beállításnál lehet választani munkanapokon és h-p opciók közül, itt kell h-p állítani.
-
terra052
őstag
válasz
paulkaresz #4949 üzenetére
Wifi - beállítások - speciális beállításokban az alvó üzemmódot próbáltad "csak ha kapcsolódva van" -ra állítani?
-
terra052
őstag
válasz
kriszpontaz #4828 üzenetére
Célközönség: AB státuszú eszkimók (B helyettesítve Eszkimó fővárossal)
-
terra052
őstag
Egy kis tapasztalati kiegészítés CineDOG1 kolléga hiánypótló sip internetes telefonálás leírásához: ha egy névjegyen a telefonkönyvben vagy a híváslistában hosszan nyomsz, alul felugrik egy menü, amiből szintén lehet internetes hívást indítani, így nem kell mindenkinek külön bevinni a számát
sip,voip,browswercall,internetes telefon
-
terra052
őstag
-
-
terra052
őstag
válasz
kriszpontaz #4264 üzenetére
Bocs,telefonrol potyogok
A szolgaltato logot ott tudod beallitani, telepitsd a WSM tools-t, majd toltsd le a modulok kozul a MItools-t, aktivald reboot-tal es ott fogod talalni ezt az opciot.
Uff. -
terra052
őstag
válasz
kriszpontaz #4261 üzenetére
WSM tools - MItools
-
terra052
őstag
válasz
gipsztigris #4251 üzenetére
Erre mondjak, hogy az ordog a reszletekben lakozik?
En valamelyik 37 korulivel szivtam, nem akart sehogyan sem root-olodni. Visszamentem 24-ig, hat a dual simes tarcsazon kivul nem talaltam mas kulonbseget... -
terra052
őstag
válasz
inteltunder #4225 üzenetére
Weather Provider-t is fagyasztani kell.
-
terra052
őstag
válasz
gipsztigris #4218 üzenetére
Hiszem, hiszem. Azert is irtam, hogy a most linkeltet tettem fel. Az utolagos root sima update.zip volt?
-
terra052
őstag
válasz
gipsztigris #4212 üzenetére
Én azt tettem vissza (Vagyula 24), amit most a napokban linkeltek újra a miuiandroid.hu-n, nem rootoltam utólag és ott volt a kapcsoló, igaz, kikapcsolt állapotban.
Bekapcsoltam.
SD Maid szerint is rootolt, és kéri is a jóváhagyásokat a root-ot igénylő műveleteknél. -
terra052
őstag
Spanyol CM első tapasztalatok:
Jó.
Nem sikerült meggyilkolni eddig a Spotifyt
Kamera nincsen, de az előlapi megy
Gyors.
Érdekesség: Az sms-eket a Hangouts kezeli, működik jól az is.
Chrome mint a villám tölti be a nagyob oldalakat is. -
terra052
őstag
Így van, az itt szereplő CWM-t simán Mirecovery-ből felteszed (update.zip lesz), utána CWM alól a szokásos módszerrel flasheled előbb a spanyol CM-et, majd a Gapps-et 4.4-hez.
-
terra052
őstag
válasz
paulkaresz #3808 üzenetére
Nem bonyolultabb, mint bármelyik.
CWM van? -
terra052
őstag
Én vagyok ilyen béna, vagy csak reg után látszik a spanyol link???
-
terra052
őstag
1. Talán ez segíthet
2. Alap tárcsázóban hívás előtt van 7-8 mp, amíg lehet választani, utána az 1-es simet használja, ha visszahívsz, akkor azt amelyikről hívtak
3. meg lett válaszolva
4. Play - SD maid - SD maid pro (kb 500 HUF), a beállításoknál bekapcsolod a rendszeralkalmazások mutatását is, és azt csinálsz vele, amit akarsz, törlöd, fagyasztod (root kell).
Ha csak frissíted a rom-ot, megmaradnak az appok. -
terra052
őstag
Nna visszajött az i9070, feldobtam rá egy MIUI-t, kíváncsi leszek. HW-ben az 1S keresztben lenyeli, majd elválik, jobban fut-e rajta a portolt MIUI
-
terra052
őstag
Update: visszaálltam 31 stabil multira, és van root, van öröm...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Autós topik
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest