-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genesistibi
tag
-
Genesistibi
tag
-
Genesistibi
tag
válasz
vittorio7 #5269 üzenetére
Egyszerűen le tudom írni, de ez sem lesz hivatalos írásos dokumentum...
EU-n belüli beszerzés fordított adózás alá tartozik. Röviden ez annyit tesz, hogy amennyiben a cég saját használatra vagy továbbértékesítésre vásárol terméket EU-s országok valamelyikéből, akkor a beszerzéskor az ÁFA-t levonhatja, de be is kell fizetnie --> ergo: papíron + és - az egy nagy 0(nulla, semmi).
DE! fontos, hogy a könyvekben (számlával, tárgyi eszközök között) szerepeltetni kell a készüléket, hogy egy esetleges ellenőrzés során bizonyítani lehessen eredetét. 10 darabot nem tudsz (érdemes) így venni, de 1-2 darab belefér..
Húginak pont most készülünk így telót venni, de nálunk egyszerűbb a dolog, mert tényleg a cégben dolgozunk és mi fogjuk haszálni a telót.
-
Genesistibi
tag
Van itt olyan Vas megyei tulaj, aki hajlandó lenne megmutogatni a készülékét? Cserébe beer várható..
-
Genesistibi
tag
2,5 éves Samsung Galaxy S3 mini-ről érdemes váltani? Jó lesz ez nekem?
Jelenlegi helyzet, a legalacsonyabb fényerőn:
Amúgy jó kis telefon, a kijelzője nagyon fog hiányozni, még most is gyönyörű ez a super AMOLED.
-
Genesistibi
tag
válasz
Milestone2 #1621 üzenetére
Ha jobban megnézed mégcsak nem is kérdés volt és sztem ennyi simán belefér ebbe a topicba.
(#1623) Milestone2: Rendben, vettem!
-
Genesistibi
tag
Szisztok!
Van itt olyan Vas megyei emberke, akinek már van a tulajdonában egy ilyen telefon? Meg szeretném nézni, mielőtt beleugrok (a 4" után kicsit nagy ugrás lesz..
).
+1: Bebizonyosodott már, hogy Prime-ban jobb kamera van? Valahogy jobban húz a szívem afelé, pl. ha az eustock.hu-n lenne mondjuk 70e-t...
-
Genesistibi
tag
Sőt még az is lehet, hogy meghajlik!
Talán azt nem másolják le róla..
Amúgy én ebbe nem látom bele az almát. Elhiszem, hogy neked minden okostelefon sérti a lelkedet, ami színes és kerekített téglalap formájú. A márkahűséged látszik az aláírásodból, de mindenbe nem kell belelátni az iTelefont! peace
-
Genesistibi
tag
Basszus nekem még tetszik is.
Képek alapján nem olyan semmitmondó/bumfordi, mint az elődje. Azonnal "köll"!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest