Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egérpad topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS Vivobook Snapdragonnal: talán egy új korszak kezdete!
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
tikomio
csendes tag
hát az igazság az, hogy nem tudom milyen alaplapot nyertem, de valami überkirály lehet, mert a fiúk így csináltak, hogy: hűűűűűű, haaa, mutiii, meg ilyenek. én meg álltam a szépen csillogó dobozom mellett és úgy vigyorogtam mint aki tudja mit nyert. :)) de nagyon jól jött, mert most szeretnék új gépet, ami természetesen a satan segítségével jön létre! hát ha ez a pasi nincs.....:))
egyébként nagy felháborodás volt hogy egy lány nyerte, de amikor látták hogy örülök akkor mindenki velem örült. :)) :)) :)) :))
az egeres gépben nagyon sajnáltam a kis fehér foltost, de megnyugodtam, hogy saját akaratábol jött a versenyre, sőt könyörgött hogy ott lehessen! :))
Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest