-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Feltettem az alpha a52-es M kernelt, ezekben elvileg valami próbát tettek az automatikus fényerőnél a villogás javítására. Meglássuk'
-
assemble
addikt
Jonak tuno Unreal-es jatek learazva: Epoch
-
barnam_
nagyúr
A gyári exchange levelező kliens tud időpont alapján szinkronizálni?
Nem szeretnék munkán kívül leveleket kapni, de inkább a beépített app-ot használnám. -
alacka
tag
válasz
havri1 #12593 üzenetére
A sötétben egy darabig villog gyárilag nálam is néha, olyan mintha erősebb fényű képernyőt visszaveri a környezet, s újra próbál szabályozni. Próbáld auto nélkül, ill.ott, ahol nincs fényvisszaverés.
Tompitott fényerővel használom, nem villog.4G-vel próbálta már valaki? Van róla infótok?
-
brumi1024
veterán
válasz
havri1 #12590 üzenetére
A beállítás nem ördöngősség, tulajdonképp ennyi:
Trickster mod Általános(3.) oldalán:
Ütemező: row/bfq, előbbi jobb írás, utobbi elvileg smoothabb, de lassabbak lesznek a telepítések, fájlműveletek. Deadline-t is szokták még használni, de maradhat alapon, ami az újabbaknál row.
Frekvenciánál a Max: 1200-1300-1400-1500 ízlés szerint, 1200 a gyári, de 1500 a kernel alapbeállítása, ezt érdemes lejjebb venni, nem kell ilyen magas.Sajátos(4.) oldal:
Intelligens elsötétítés ki.
FSYNC ki.Ezek után jobb felül menü->Beállítás indításkor->Engedélyez.
Főoldali akadozásra nekem a Nova Launcher volt a megoldás, testreszabhatóbb a gyárinál(bár most pont ugyanúgy néz ki nálam), és sokkal kevesebb a megakadás.
-
havri1
félisten
válasz
brumi1024 #12588 üzenetére
Nálam M van fent , de villog
Lehet rakok egy frissebbet, hátha az is megoldja a problémát. Amúgy olyan, mintha a lapok között akadozgatna főoldalon, de lehet a méret miatt tűnik úgy...
Az a legfőbb gondom, hogy amikor 1-2 hónapja feltettem az M kernelt, akkor a hozzá való toolal beállítgattam az itt található leírás szerint (sajnos már nem emlékszem ki, de valaki leírta pontosan mit érdemes beállítani, ezúton is köszönöm neki, és elnézést, hogy nem emlékszem rá), és félek, nem fogom tudni újra így beállítgatni. -
brumi1024
veterán
válasz
havri1 #12587 üzenetére
Paranoidot használok már több mint másfél hónapja. Semmi problémám nincs vele, minden igényem kielégíti, pedig napi szinten használom/hordozom a tabletet(egyetemre). Ha esetleg találkoztam valami buggal, az a kernelek hibája volt(főleg néhány alpha M kernel, de a stabil verzió tökéletes). Fényerő villogás nincs amúgy, bár azt nem tudom, hogy ez a kernel vagy a paranoid érdeme-e, mindkettőnél láttam erre vonatkozó javítási infokat.
-
havri1
félisten
Hali!
Kezd mindenféle problémám adódni a gyári rendszerrel. Pl a fényerő villogás...
Erősen gondolkodom, hogy felrakok főzöttet, csak még nem tudom mit:-)
Para, cm mennyire megbízható napi használatban? -
GRaul
őstag
Megrendeltem végül ezt a csodát
[link]
Kíváncsi leszek milyen lesz -
törölt tag
válasz
Stauffenberg #12580 üzenetére
-
tybsen
addikt
válasz
Stauffenberg #12573 üzenetére
Az igenyednek szerintem tokeletesen megfelel a cerberus nevu app, ami fenykepet is csinal az illetorol ha kered, es azonnal kuldi Neked mailben. Beallithatod azt is, hogy hanyadik probalkozasra keszitse el a kepet - rogton vagy csak bizonyos szamu sikertelen feloldast kovetoen (pl. csak akkor keszit kepet, ha masodikra adod meg helytelenul a feloldo kodot, igy kikerulheto, hogy ha Te felreutod 1x, akkor feleslegesen kuldozgessen). De szerintem a tasker-rel is lehet olyan parancsokat letrehozni, amire szukseged van - ez utobbi alkalmazasnak kulon topikja is van, esetleg ott nezz utana. Mindket app fizetos.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
#20844032 #12571 üzenetére
A lényegen ez nem segít, mert mint mondtam a fontos adatok felett rendelkező alkalmazások lockolva vannak, így ilyen szempontból édes mindegy, hogy az illető el tudja indítani mondjuk az Angry Birds-t.
Nekem az kell, hogy megtudjam hozzá akarnak-e férni ahhoz amit jelszavaztam. A szándékot akarom felderíteni.
Most csak egy példa: Leteszem az asztalra és elmegyek a dolgomra és mire visszaérek el van mozdítva a táblagép. Ha tudom, hogy valaki feloldotta a távollétemben, akkor tudom, hogy nem csak meglökték vagy pakolás közben került odébb.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #12569 üzenetére
A monitorozás helyett miért nem teszed egyszerűen biztonságossá a feloldást?
-
havri1
félisten
válasz
Stauffenberg #12569 üzenetére
Még nem hallottam sem ilyen esetről, sem ilyen appról, de kíváncsian várom a megoldást erre!
-
havri1
félisten
válasz
Stauffenberg #12567 üzenetére
Miért, éjjel pl látsz ébrenlétet a statisztikában?
-
Stauffenberg
nagyúr
Tényleg van valami gyári módszer arra, hogy naplózzam a képernyő feloldásokat? Mert oké, hogy az adott alkalmazást jelszavazom, de jó lenne tudni, hogy olyankor is volt-e képernyő feloldás amikor én nem használtam a gépet.
Azért kérdezem a gyárit, mert azzal már megbékéltem, hogy az egész Android egy kémprogram és a Google naplóz mindent amit művelek, de idegen fejlesztő számára nem akarom ezt a lehetőséget megadni.
-
havri1
félisten
válasz
xcsaba1975 #12562 üzenetére
Ne loginolj ki, poénból írtam. Az azért túl macerás lenne
De már írtak erre jó appot. Én fagyasztom, az a biztos..de ahhoz kell root. -
brumi1024
veterán
válasz
xcsaba1975 #12562 üzenetére
Beállítások->fiókok.
De egy másik megoldás: lekódolod a gmail appot.
-
havri1
félisten
válasz
xcsaba1975 #12560 üzenetére
Kiloginolsz a gmailodból
root van? Mert akkor lefagyasztod.. -
xcsaba1975
tag
Sziasztok, friss hús vagyok a topicban.Ma vettem a gépet de már kölcsön kérték,hogyan tudom beállítani hogy a gmail fiókomhoz ne férjenek hozzá?:-)
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
Dreadloord #12554 üzenetére
Ha kínai tabletet veszel, arra figyelj, hogy ne legyen rajta "reset" gomb, mert az sok mindent elárul a szoftveréről. Haverom egyszer vett egy 25k-s tabletet, 2mag, 1.2Ghz, 1Gb ram... Azt hittük, hogy milyen jó vétel volt, erre minden nap le kellett resetelni, mert egyszerűen használhatatlan lett egy pár óra után... Sajnos ráraknak egy portolt-gányolt androidot, és ennyi, nem frissítik, custom romokat pedig senki nem csinál rájuk.
-
Lazsnak
tag
válasz
csabám #12552 üzenetére
baromira megeri ez a billentyuzet, 15dollar semmi ezert, es barmi massal is hasznalhatod termeszetesen.
mondom egyetlen hatranya hogy iszonyatosan kopnak a billentyukon a piktogrammok, de ez szerintem abszolut nem problema lehet potolni. allvanykent is funkcional egesz jol, es nem bizonytalan nem fog feldolni sem -
barnam_
nagyúr
válasz
40 körül találsz itt az aprón Hyundai T7-t, az megéri. (Samsung SIII proci, 1GB ram, 8GB rom, bt, gps, hdmi, sd, stb...)
-
MurdR
veterán
válasz
Nem kell ahhoz dokkoló hogy GPS-nek használd, van benne alapból GPS antenna. Telefonról meg lehet osztani a netet. Olcsóbban? Vegyél használtan, olcsóbban csak kínait veszel, de nem ismerem azokat.
Arra figyelj, hogy az olcsóbb tabokban nincs gps és/vagy bluetooth.
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, irodába szeretnék venni tabletet, viszont azt meg lehet oldani, h autóban navinak lehessen használni, van hozzá dokkoló? Illetve telefonról megosztott nettel működne?
Illetve ár/értékben van egyéb alternatíva a nexus 7-re, ami 65-nél azért kicsit olcsóbb, mondjuk olyan 40 körül?
-
bandy13
aktív tag
Valaki cserélt már csak üveget ezen a tabon ?
Üdv! András -
Lazsnak
tag
válasz
Meridius11 #12538 üzenetére
szia.
nekem a zipzaros kemenytok is ebayes de most hirtelen nem talaltam meg mert a pursche historybol mar torlodott, de este megnezem es elkuldom a linket csak most nincs nalam a tok h rakeressek a markajara. a billentyuzettel ellentetben az a tok nem noname kinai az vhonnan angliabol jott es szinten 15$ koruli ara volt, de van benne kis halos zseb iratoknak es tepozaras gumis rogzito a tabletnek, es ilyen emlekezo szivacs a bele felveszi a tablet formajat idovel
-
bandy13
aktív tag
Hali
Lenne egy kérdésem. Betört a tabon az "üveg", de az lcd-nek nincsen semmi baja, akkor magát az üveget lehet cserélni ? (vagy csak lcd-vel lehet cserélni ) találtam ebayon külön üveget..
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv! András -
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Nem tud valaki egy olyan programot, ami kezeli az ntfs fájlrendszert is pendrive-ról, mert a nexus media center erre nem hajlandó sajnos.
-
fPApi
őstag
Emlékeztetőül: Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
-
MurdR
veterán
válasz
Stauffenberg #12533 üzenetére
Én nem tudom őket védeni, azt a rengeteg f0stalicskát meg főleg nem, aki ott dolgozik, mintha a spanyol viaszt szrták volna, na de ebbe ne menjünk bele, volt szerencsém hozzájuk tavaly év végén, amikor borult a Navarro
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
Trevize1987 #12534 üzenetére
Nem szükséges visszazárni a BL-t, csak akkor, ha gariztatni akarod. Ha nyitva van, tudsz kernelt is cserélni, nem csak romot (elég sokat dob a rendszeren a gyári kernelhez képest), viszont ha visszacsukod, minden felhasználói adatot töröl.
-
Lazsnak
tag
válasz
havri1 #12522 üzenetére
ne haragudj de nem egeszen ertem a kerdest
egy sima bluetoothos billentyuzetkent mukodik a mutatvany nincs kurzor, kurzor csak akkor jelenik meg ha radugsz egy egeret. tavoli asztal eleresnel nagyon jo szolgalatot tesz a bill eger kombo
de apropo, valaki valaszt esetleg a feltett kerdesemre? ha lehetne? sokat segitenetek vele
-
Lazsnak
tag
válasz
csabám #12521 üzenetére
persze h hasznalom, osszepattintva tok jol fest, es a texturaja a toknak nagyon hasonlo a nexus hatoldalehoz, osszerakva jol fest, tapintasra is hasonlo es frankon vedi a kijelzot
valoban annyi baja van a sima tokokkal ellentetben h csak a kepernyot vedi a hatoldala karcolodhat de van egy zipzaros hardcaseem is ha utazok, de altalaban csak osszerakva hasznalom
a billentyuzet szele is nagyon hasonlo a nexusehoz ugyanolyan szurke, a napi szinten valo osszepattintgatas nalam meg nem eredmenyezett kopast a nexuson, ha erre vonatkozott a kerdes
-
Trevize1987
aktív tag
Melyik a legjobb usb mountoló? StickMount van most fent, de eddig nem néz ki a legjobbnak. Másik meg... Rootolás után a bootloadert vissza kell zárni? 2 napja rootoltam és ezt elfelejtettem. Vagy ez nem is fontos?
-
Stauffenberg
nagyúr
"M1 M2 Duna meg ilyen gyengébb adókat"
Utálom az egész MTVA csoportosulást, mert mint szakmabelit engem felháborít a közmédia ilyen jellegű korcsosítása, de meg kell védenem őket: Igen is nagyon jó filmeket lehet rajtuk nézni, csak el kell csípni. Pár napja volt az egyik kedvenc Jirí Menzel filmem a Szigorúan ellenőrzött vonatok. Páratlanul jó Cseh film 1966-ból.
Ha meg a Barátok Közt színvonalú primitív szarkupac hiányzik, akkor azt is meg lehet találni rajtuk.
A kereskedelmi csatornák színvonalát ez is képes hozni ha gagyiról és butításról van szó, de ezek mellé ide legalább becsúszik elég sűrűn egy-egy jobb film is.
-
CHIPman
nagyúr
Hány amperes a N7 gyári töltője?
-
sto1911
veterán
Ismer vki vmi jo kis Tv streamelo appot, amivel a magyar szennyet (rtl, tv2) lehet nezni? Nem hatrany, ha mas magyar adot is ismer, neadjisten sportot. :-)
-
voros89
tag
Sziasztok szeretném rootolni a nexusomat jelenleg 4.2.2 van rajta láttam a neten mindenféle tolkitet de ott mindegyiket 4.1.1-hez ajánlották. Tudnátok egy linket adni ahol le van írva minden és driverektől kezdve minden fent van a művelethez?
-
brumi1024
veterán
válasz
BigBlackDog #12518 üzenetére
Nem volt olyan Nilkin tok, ami mágnesesen lefogta zárt állapotban az előlapot? Mintha láttam volna. Nekem Poetic-em van, ez zárt állapotban tart.
-
cr4sh-
tag
válasz
havri1 #12522 üzenetére
Nem bántja a keretet gumi a csatlakozási pont, nem műanyag.
(#12522) havri1 persze hogy aktív a kijelző, de egérrel az igazi használni.
(#12511) fPApi állítva is belelehet rakni, ugyanolyan stabil.
(#12504) GRau a nillkin tokok kihasználják a mágneses érzékelést
(#12509) MurdR nem jót linkeltem, szar képek vannak hozzá, de nexusra van megalkotva. -
Lazsnak
tag
de ha mar irtam belekontarkodom a tokos eszmecserebe is, en ilyet rendeltem hozza kinabol, es nagyon franko kis szerkezet, mukodik teszi a dolgat, egy honapban ketszer kell tolteni a klavit napi 5-6 ora nyuzassal.
egyetlen hibaja h a billentyuzeten a piktogrammok nagyon kopnak, nalam mar alig van rajta, de a 15 dollaros arnak megbocsatom majd matricazom
-
Lazsnak
tag
sziasztok
biztos leragott csont, de felteszem azert a nagy kerdest. Tudom hogy otgn keresztul pendriveot csak rootolva lehet hasznalni es egyeb adathordozot, a nagy kerdesem viszont az lenne ha rootolom a keszuleket (csak emiatt, ez a funkcio kellene nekem nagyon) az befolyasol barmit is?
van egy galaxy s-em szanaszejjel haxolva cm11el meg akarmivel, de ott mar marhara nem erdekelt h mit befolyasol a kokanyolas arra gyari tamogatas mar ugysem erkezik
de a rootolt keszulekre ugyanugy jonnek majd a gyari frissitesek? mert ilyen szempontbol nem szeretnem bantani a dragasagom, legyen gyari, azert vettem nexust.
Igen, elolvastam az elso hozzaszolast, sot a belinkelt cikkeket is, de ha meg is valaszoltak atsiklottam felette
-
GRaul
őstag
válasz
BigBlackDog #12516 üzenetére
és ha a kijelző beborítja a tok. akkor az odatapad? Van a szélén valami mágneses kütyü? Mert a Gyári Asus tok csak lifeg az elején és baromi idegesítő
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Stauffenberg #12515 üzenetére
Lifeg. Kicsit zavaró az elején, de meg lehet szokni. Én a tok hátoldalára hajtom rá a előlapot (kb. mint egy újságnál) és úgy fogom tokostól a tabletet, ha éppen nem tudom letenni valahová.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
BigBlackDog #12505 üzenetére
Szemeztem már korábban is ezekkel a tokokkal, de kérdésem: Hátra hajtva a fedelet az oda tapad a mágnessel vagy csak úgy lifeg?
-
GRaul
őstag
válasz
Akkor mar csak 1 kerdesem maradt. Honnan szoktatok Nilkink kijelzovedot vasarolni?
-
GRaul
őstag
válasz
ez nagyon király. Magyarországon nem beszerezhető?
-
sto1911
veterán
Itt ulok az udvaron a napsutesben, loreszletet se latni max fenyeron :-)
-
GRaul
őstag
Köszi Srácok a gyors válaszokat.
Csak azért kérdem mert most jelenleg ilyenem van [link]Olyat szeretnék amely érzékeli ha behajtom és lezár automatikusan a képernyő.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest