Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Sikerült.
Xiaomi miband működik. Mondjuk a rendszer néha megtorpan... :/ -
havri1
félisten
cm12.1 alá melyik gapps kell?
arm
arm64
vagy x86? -
havri1
félisten
válasz
ruskop #23271 üzenetére
Ez csak akkor működhet elméletben, ha teszem azt 800ma ad le egy usb (fogalmam sincs mennyit ad le, de sztem ennyit se..), és a kábel a szinkronizálás miatt csak 400ma képes felvenni. Kapcsolod, zárja a szálakat, és máris max.
Más nem lehet, delejt nem tud többet, ha nincs mibű'
SZVSZ parasztvakítás az egész.
Jó kábel 1-2 euroért, és nincs ilyenre szükség. -
havri1
félisten
válasz
Hawaii2249 #23244 üzenetére
Ha otan jött, az tiszta.
Bootloader zárva? -
havri1
félisten
válasz
Hawaii2249 #23242 üzenetére
Én is most tetten fel ota - n az 5.0.2-t,aztán fr. Kalap szar.
Play fagy, pontosabban fehér minden, semmi kezdolap, semmi.
Lassan reagálnak a dolgok. Nem ehhez szoktam. Nem értem miért adták ki erre, ha nem bírja a vas. -
havri1
félisten
Slimet hasznal valaki? Hasznalhato? Gyarival sok a problema. Gyerekek nyuzzak, gagyi jatekok. Sokszor kijelzo erintesi hibaval jonnek.
-
havri1
félisten
Hogy a fenébe tudom win8.1-el felismertetni a nexust, hoyg rámásoljak filmeket a belső tárhelyre?
Driverek fent toolkittel, a win látja az eszközkezelőben, MTP módban van az USB mód, de mégsem látja.. -
havri1
félisten
válasz
#41133696 #20603 üzenetére
De de, a tálcán a start ikonra, meg magára a tálcára, óra stb.
Ikonok is, nekem éjjel nappal megy ez az asztali gép, gyakorlatilag amióta ideköltöztünk, 8 éve.
Nyílván a monitor nem, de napkozben sokat online.
AMOLED viszont a telefonjaimban beég, kb 1 év használat után már láthatóak a statuszbar ikonkjai, óra stb. -
havri1
félisten
válasz
#41133696 #20597 üzenetére
Az LCD monitornál nem lehet beégésről beszélni.
CRT-nél azért éghet be a cső, mert a nagy intenzitású elektronsugár a fényporréteget károsítja.
LCD-nél teljesen más az elv. Ott minden egyes képpont külön van definiálva, vagyis mindegyikhez tartozik 3db vezérlő tranzisztor és 3db kristálycella( a 3 szinnek megfelelően). A kijelzés pedig úgy jön létre, hogy a cellában a folyadékkristály kristályrácsa feszültség hatására elcsavarodik, így a háttérvilágítás fényét az elcsavarodás mértékében egy polarizátoron keresztül engedi át.
Röviden és konyhanyelven ennyi.Amit te láttál az nem beégés, volt, hanem a hosszabb terhelés hatására egy kicsit "beállt" a kristályrács, vagyis a vezérlés megszünése után "nem csavarodott vissza" teljesen. (Hogy ez egy maradó sztatikus tér miatt történt, vagy a kristály szerkezete okozta, azt nehéz megmondani). Ezért szünt meg pihentetés után. Ha beégés lett volna, az nem tünik el.
Egyébként az "ellentétes" vezérlés, ahogy ezt előbb leírták valóban segíthet. De mivel a sötét képpontok ugyanúgy nem kapnak vezérlést mintha az egész monitor ki lenne kapcsolva a legjobb, ha kikapcsolod, és hajszárítóval egy kicsid felmelegíted a TFT-panelt (max 40-50 fokra!!) azon a részen ahol a jelenséget tapasztalod. Hő hatására a kristály lágyul, könnyebben visszaáll.
Forrás google
Nekem 10 éves az asus lcd monitorom, és megy elég sokat..de semmi ilyesmi. -
havri1
félisten
Én ezt komolyan nem hiszem el.
Beállításokban minden beállítva megfelelően.
De nincs root jog.
Na mondom akkor toolkit..aha..waiting for device és áll 5 perce
Eddig imádtam a nexust..Ez az, újra kiválasztottam, restert, és jó!
köszi!
-
havri1
félisten
Na most már csak root jogot Kellene adnom valahogy a titanium backupnak.
Valahol régen bele volt integralva a romba, de most nem találom. Automatikusan meg nem jön popup ablak a keresre.Letezik, hogy nincs rootolva?
Biz isten rég szoptam ennyit rommal. -
havri1
félisten
Siker! Indul, köszi
-
havri1
félisten
válasz
huhuhuu... #20097 üzenetére
Piros
-
havri1
félisten
Valaki leírná nekem akkor most, hogyan is kell ezt a slimkat-et felrakni?
TWRP-t felraktam (amit linkeltetek), a zip az eszközön. Instalnál FAILED. -
havri1
félisten
válasz
Svájcinéger #20008 üzenetére
Ó, nálunk ez mindennapos.
Túlzás nélkül 40+ ilyen szirszar játék van rajta.
Néha ranezek, az összes fut háttérben, sokszor még halkan a zene is megy :-D
Töltőn akár 10 perc is eltelhet, mire észhez tér.
Emellett baromi lassú. Ha már a nejem szól, hogy valami nem jó, mert lassú, gondolatod :-DDe bírja keményen... Le a kalappal a Tab előtt.
-
havri1
félisten
válasz
szabosasito #19856 üzenetére
Nem tudom, lehet felbontás miatt.
Írj a fejlesztőnek! -
havri1
félisten
válasz
szabosasito #19854 üzenetére
-
havri1
félisten
Fel szeretném tenni a régi 4.2-es paranoid androidot, az volt a legfajább rendszer nekem, de nem megy..
(BAD) hibával eldobja a cwm és a twrp is. Valószínű régebbi kell neki..honnan, hogyan tudnék régebbit felrakni?
Valakinek van esetleg ötlete? -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
#41133696 #19375 üzenetére
Így van. Na meg a maga ~700Ft -os árával azt hiszem ez is már 3xosan kiszolgálta
(#19376) aizen92: Skynet258-et keresd, én nála vettem, marha jó!
Szerk.: Megtaláltam a webshopot, ahol vettem tőle, sajnos ilyen már nincs, és nagyon kevés van csak, de 360fokban elforgatható egyáltalán semmi.. -
havri1
félisten
válasz
ribery22 #19363 üzenetére
Tehát ennél a pontnál, ami a képen van. Nyomom a powert, és nyomkodjam mellé a hangero up-ot?
Próbálom..Szerk : 7 mp múlva kikapcsol a Tab.
Én még mindig azt mondom, ezen nincs Stock recovery.Szerk 2: ujraraktam már toolkittel, ugyanez.
Szerk3: Na, fejlemény! nem volt jó az előző felrakás. Most újra felhúztam Toolkittel, és jó lett!
Köszi mindenkinek
-
havri1
félisten
válasz
s3nsitivity #19361 üzenetére
-
havri1
félisten
válasz
s3nsitivity #19358 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett.
(#19359) fatty
Nem piszkálom, gyárit szeretnék minden tekintetben -
havri1
félisten
Helló!
Rég romboltam, így ma nekiestem
4.2 volt még fent, egy paranoid személyében.
Kicsit kezdett rosszalkodni, így megérett a csere.
Toolkit friss fel, update ráereszt, és rátoltam a 4.4.1 -et. Fel is ment szépen (csináltam full wipeot a toolkitben, tehát formatált).
Első indulás, OTA-n a 4.4.2. Felmegy. Gondoltam tolok egy full wipeot rocoveryből..aha NINCS PARANCS fogad
Toolkittel újrahúztam a stock recoveryt, de ugyanez.
Ez így default?Szerk.: Most futó rendszer alól csináltam egy gyári visszaállítást, talán többet ér a semminél.
-
havri1
félisten
Úgy döntöttem nem piszkálom, 4.2-es paranoiddal teljesen jó, és az rtlmost is megy rajta teljes képen.
Köszi mindenkinek -
havri1
félisten
Belefogjak szerintetek a 4.4 felrakasaba?
Jelenleg 4.2 van, már nem is emlékszem melyik custom rom (talán Paranoid android). Igazából minden jó, csak azért na.. Csak frissebb. -
havri1
félisten
Hali!
Aki 4.4-et használ, legyen olyan kedves megnézni, hogy az rtlmost alkalmazás megy e teljes képernyőben, vagy csak kis képernyőn középen adja be a videókat?
Köszönöm!
-
havri1
félisten
válasz
x64emulator #16829 üzenetére
A kábelnek a 2 végét
Az ember megfogja, rárakódik a zsír, és (akármennyire is hihetetlen) S3-nál ez okozza a lassú töltést. Kontakt hiba. Csak ott van erre egy program, ami mutatja az aktuális felvett töltőáramot, és egyből látszik. -
havri1
félisten
válasz
x64emulator #16827 üzenetére
Nem biztos, hogy akksi..
A töltő/adatkábelt húzd ki a töltőből, és mind2 végét tiszta pamut ronggyal, ha esetleg van tiszta szesz otthon, azzal tisztítsd meg.
S3 -nál előjött ez a hiba, és itt is sanszos. Egy próbát megér.. -
havri1
félisten
válasz
kovsol #16785 üzenetére
Ja okés, azt nem olvastam vagy csak elkerülte a figyelmem
Akkor ha twrp van fent, akkor mehet pendrivera is, és otgvel, ha cwm, akkor belső tárhellyre a zip, és cwmből tudod felrakni.
Előtte, utána factory reset + wipe cache + wipe dalvik cache.
Meg ha kell gaps -is, akkor azt is ugyanúgy mint a romot, cwmből a rom után -
havri1
félisten
válasz
kovsol #16783 üzenetére
[Google Nexus 7 TOOLKIT V5.0.0] Drivers, Backup, Unlock, Root, Recovery, Flash + MORE
Először ez fog kelleni, ha még nincs cwm-ed, meg nyitott bootloadered.
Leírjam? -
havri1
félisten
válasz
kovsol #16781 üzenetére
Ácsi!
Rosszat nézel, az Nexus4, nem 7!
Mindjárt kikeresem.[rom][8/1] paranoidandroid 3.91 | 4.3
[link] <-- innen a legújabbat igen.
Nem találtam külön 16gb és32gb verziót, így szerintem egy kalap alatt fut. De várj megerősítést!
Toolkit megvan? CWM? -
havri1
félisten
válasz
Sterilzona #16777 üzenetére
Máshova teszi a navbart, az órát, dupla soros kiosztás van a menüben. Jobban van optimalizálva a kép a 7" -ra.
-
-
havri1
félisten
válasz
steveboy86 #16132 üzenetére
Én úgy tudom, hogyha 3x ugyanazzal a hibával, akkor kérhetsz egy újat. De meg kell kérdezni a szervizt. Sokszor sokkal engedékenyebbek, mint más cég, vagy fordítva.
Pl nekem az Auchan előtt le a kalappal. Tegnap vettem egy Myaudio series 7 tabot, gyerekeknek. Annyira fos, hogy ma viszem vissza. Hívtam őket, azt hittem cserélik másikra max..erre visszaadják a pénzt..
Szerintem kérdezd meg, Asus nagy cég..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest