- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
assemble
addikt
válasz
Faresz29 #13590 üzenetére
Ez az uj ara kb csak szinten hozta a kinti araval, aminek a learazasa meg tavaly ev vege fele megtortent, csak ide mostanaig nem jutott el... Az uj modellhez ketlem hogy sok koze lenne, az ha letezik is, meg be sincs jelentve, ergo legjobb esetben is legalabb 1-2 honap mulva varhato csak, amig pedig ide is eler, az meg arra is tobb honap valszeg...
-
-
barnam_
nagyúr
válasz
Faresz29 #13590 üzenetére
Nyilván, egy idő után csökkenteni kell az árakat, különben a kutya sem venné.
De hogy mikor lesz Magyarországon megvásárolható az új modell... én azt tippelném hogy csak nyár vége fele.
60e-ért a 2év garis 16gb, vagy 50e-ért a 8gb refurb szerintem így is elég jó vétel. -
Faresz29
aktív tag
Olvastam a neten infókat, amelyeket több helyről is megerősítettek!
Illetve a régi modell leárazása is azt jelenti, hogy várható az új kivitel... -
barnam_
nagyúr
Most újra megjelent a Google Play-ben a Mindig TV app, addig töltsétek, amíg lehet
-
törölt tag
Le adtam én is a rendelést a Media marktnál, elvileg holnap hozzák
-
Faresz29
aktív tag
Írtam a Media Marktnak!
A 16GB-os Nexus7 2év gyártói garival, nem újracsomagolt verzió!
Webshop ár: 59 999Ft.Gondolom a "régi" verziónak csökkentették az árát, és így akarják kifuttatni...
Viszont nagyon kíváncsi leszek az "új" Nexus7-re, elég ígéretesek a specifikációi!!!
Megvárom, úgyis hamarosan érkezik, és majd akkor döntök!!! -
törölt tag
-
leslieke
Jómunkásember
Nem tudom az alkalmazásokat frissíteni, mert "hiba történt a letöltés közben" üzenetet kapok mindegyikre. Adatok törlése, restart már volt. Van még valami megoldás, amit nem próbáltam?
-
Hegasus
senior tag
válasz
xcsaba1975 #13575 üzenetére
nekem szerencsére a kezdetektől kingston-om van.
viszont a csak read only-hoz is kéne root a stickmount-al? (az íráshoz egyértelmű) vagy valami nagyon nem megy nekem, hogy nem látom sehol a pendrive tartalmát...
vagy az egyetlen módszer root nélküli pendrive-ozáshoz az ezzel megy csak? -
sto1911
veterán
válasz
zeno70 #13574 üzenetére
Van benne magyar nyelv, beszel is, magyarul is, egyszer fizetos.
@H3gam: readonlyhoz eleg a NMI.
Latom szenvedsz az OTGvel, ird mar meg most mi van fenn, mire van formazva a pent, mit kellene latnod stb.
Ha NMI-t hasznalsz, akkor az nyisd meg, ott fogod latni.
Ha Stickmountot, akkor kell egy fajlkezelo, es ott a /storage/usbstorage alatt nezelodj. -
zeno70
tag
Sziasztok!
Lenne egy viszonylag surgos kerdesem. Nem nagyon ismerem Pestet, de holnap mennem kene par helyre elintezni dolgokat es nincs GPS-em. A Nexussal wifis modon, online tudtam terkepezni eddig (nem nagyon ertek meg hozza), de ahogy nincs kapcsolatom, maris meghal az utvonaltervezes.
Legyszi segitsetek!
Kene - ha van - egy offline, valos ideju (muholdas) navi program ra, ami a GPS-ekben is van, hogy elvezessen a kicsike, ahova kell! Van ilyesmi, vagy hulyeseget kerek?Elore is koszi!
ui: autoval megyek
-
törölt tag
Amúgy ez a dokkoló is érdekes. Ugyanis nálam be van kapcsolva, a dokkolási hang. Na most ez kb minden harmadik esetben nyekken meg. Ebből lehetne arra is következtetni, hogy esetleg nem érintkezik. Viszont frankón tölt, ott a jel. No ezt csak úgy érdekességként írtam le
-
barnam_
nagyúr
válasz
#41133696 #13560 üzenetére
Az jó, akkor valószínűleg nem kell heteket várni.
(#13561) MurdR: elég lenne a 8GB is, de pl. ha teszek fel két játékot (GTA Vice City, Real Racing3), meg némi programot, képek, recovery mentés, stb, és meg is telt.
(#13562) brumi1024: itt minden adott, csak a szerződéshosszabbítást kell rögzíteni
Jobban megérte volna egyből a T-től venni, de akkor várnom kellett volna, el kellett volna mennem érte vidékre; ezért pedig csak bementem a boltba, és elhoztam
-
|AP|
veterán
válasz
#76144018 #13559 üzenetére
Teljesen biztosat csak akkor tudok mondani, ha már itt lesz nálam, és a kezemben a garancia papír. Viszont ma személyesen is rákérdeztem a Mammut MM-ben és ott is azt mondták, hogy ők nem forgalmaznak refurbished készülékeket, csak hivatalos, magyar forrásból származó, rendes dobozt, amihez ugye két év jár. Csütörtökön kiderül, akkorra kértem a szállítást.
-
törölt tag
válasz
barnam_ #13558 üzenetére
Hozzánk 8 napon belül megérkezett duplán is a futár
-
barnam_
nagyúr
Akik T-Home-on keresztül rendelték a Nexus 7-t: mennyi időn belül hozza ki a futár a készüléket?
Előtte felhívnak a T-Home-tól, hogy rögzítették a szerződéshosszabbítási igényt, vagy egyszer csak beállít a futár?Közben kiderült, kevés a 8GB, intézek egy 16GB-t is
-
Hegasus
senior tag
leslieke, MurdR köszönöm!
és jelent valamit az androidnak milyen a pendrive fájlrendszere? (ntfs,fat32,exfat)
meg a lemezfoglalási egység mérete? (4k,8k bájt, 16,32,64 kbájt)
vagy mindegy hogy van formázva, olvasni ugyanolyan sebességgel tud róla, mert ezt a pendrive-ot szerintem már csak sorozatok,filmek nézésére használnám otg-n keresztül. -
|AP|
veterán
válasz
sto1911 #13543 üzenetére
én ezt a választ két évnek értelmezem. Ha nem refurb a termék, akkor a magyarországi, gyári Asus garancia az 24 hónap. A MediaMarkt ilyen garanciával árulja a Nexusokat. Ha mégis lesz valami susmus a dologban és valami miatt csak egy év, akkor visszaviszem (bár még így is olcsóbb, mint a 16-os refurb)
-
Hegasus
senior tag
ha már szóba jött az otg...
root nélkül ugye tudok olvasni egy 16 gb-os pentdrive-ról sorozatokat? valamikor hirtelenjében rádugtam egyet, de nem nagyon találtam semmit, gondoltam majd később foglalkozom vele. Total commander-ben hol találom ha rádugom?
és a +1 kérdés: vlc elég jó lejátszó, vagy van másik ingyenes ami jobb? -
sto1911
veterán
Es egy vagy ket ev a gari?
@H3gam es mindenki, aki OTG-zne: kell hozza vagy a Stickmount vagy a Nexus Media Importer, anelkul nem fogod latni a meghajtot.
A NMI-nek van sajat kezeloje, csak azon kereszutl latod, a Stickmount pedig valahova felmountolja, fejbol nem tudom hova, de meg fogjatok talalni. -
|AP|
veterán
válasz
Nexus7 #13508 üzenetére
Rákérdeztem a MediaMarktnál az online rendelhető 16 gigás Nexus 7-re, és ezt a választ kaptam:
"A Media Markt a jelen akcióban szereplő terméket hivatalos magyarországi gyári garanciával értékesíti, tehát nem refurbished termékről van szó."
Be is rendeltem egyet, ez ennyiért a legjobb ár, amit láttam.
-
sto1911
veterán
"A nagy méretű játékok sem nagyobbak 2GB-nál"
Van olyan, ami felajanlja, hogy az 1 gigas vagy a 3 gigas verziot toltse le, es nyilvan minel nagyobb a tarhely, annal tobbet tudsz magaddal vinni.Filmet en is OTG-n nezek
OTG zip? Ahhoz kell egyaltalan barmilyen zipet felrakni? Szerintem nem (7-en nem kellett)
-
zack
nagyúr
válasz
sto1911 #13530 üzenetére
A nagy méretű játékok sem nagyobbak 2GB-nál. Ezt azért ki lehet szorítani 16GB belső tárhely esetén. Szerintem az OTG-s film+zene (Lossless) lejátszás bőven elég, mivel ezek foglalnak igazán nagy helyet.
Örülök én is a működő OTG funkciónak, mert nagy filmfogyasztó vagyok melóban, és mivel csak Lossless -t hallgatók, így abból is 200db szám 8GB kb.Amit nem értek hogy Nexus 4-en miért nem müxik, pedig oda is fel lett telepítve a megfelelő zip. Nem is érzékeli ha rádugom. Pedig ott is nagyon hiányzik.
-
kovsol
titán
válasz
steveboy86 #13532 üzenetére
Én a 32GB -on is alig férek el
Pedig zenét nem is tárolok rajta.
-
sto1911
veterán
-
Ilyen billentyűzetet használ valaki?
Ránézésre tetszik, de semmi infót nem találok róla
-
saelin
veterán
válasz
steveboy86 #13520 üzenetére
Fuh, a tárhely méretét nem is néztem... Sebaj! A nexus is felismer otg kábellel pendriveot, winyót ugye? Mert akkor mindegy.
... és mennyi hely érhető el a tableten? Úgy rémlik itt egyben van az egész, nem ketté osztva.
-
csabám
addikt
-
fpatrik17
senior tag
Ékezetes billentyűzetes tok létezik? Csak ékezet nélkülit találok, és számomra annak semmi értelme
Köszi! -
steveboy86
tag
Akkor megpróbálom telefon töltővel, de azért érdekelne mitől van ez így hirtelen...
Más: amúgy nekem 8 gigás van, és van még rajta több mint 2 giga szabad hely... van rajta egy nagyobb játék, plussz több kisebb program, amire használom, tanulás, net, kis játék arra nekem elég ez is. De persze ez felhasználó függő. -
törölt tag
válasz
leslieke #13516 üzenetére
Azért az az érdekes, hogy hangsúlyozzák, hogy alaposan letesztelt stb, de csak fele annyi garanciát vállalnak rá, mint egyébként.
A másik dolog pedig az, hogy ha csak a csomagolás sérült maga a készülék illetve a készülékháza egyáltalán nem, és emiatt leértékelik az a gyártó/kereskedő szemszögéből miért kifizetődő? Pl elszakadt a doboz... aztán esik az ára 20-30k-t, ahelyett, hogy betennék egy új dobozba ?
Nexus 7-re is frissült egyébként a Google +
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
saelin #13515 üzenetére
Újracsomagolt (Refurbished) termék:
Az újracsomagolt készülékek gyártó által leértékelt készülékek melyek újra kereskedelembe lettek helyezve. A leértékelés okai lehet szállítás közbeni doboz sérülések, kiállított darab volt, vagy meghibásodás esetén javított (szerviz visszavett) készülékek. Minden ilyen tanúsított, felújított termék teljeskörű átvizsgáláson, tesztelésen, és alapos tisztítási folyamaton megy keresztül, mielőtt újra ellenőrzésre és csomagolásra kerülnének. Az Asus a refurbished készülékeire 1 éves gyártó garanciát vállal, amely minden hivatalos márkaszervizben érvényesíthető.
Benne van a termék leírásában: [link] -
saelin
veterán
Hellosztok. Edigitalban már egy ideje kapható 50 rúgóért nexus 7, gyártó által újracsomagolt. Az érdekelne, hogy mivel járok rosszabbul, ha azt veszem? Pl a szerviz hogyan viszonyul hozzá, együtt kell élnem valami hibával (elvileg nem, tudom, de hát a mai világban
), és a többi...
-
MurdR
veterán
válasz
steveboy86 #13512 üzenetére
Próbálj ki egy másik töltőt.
-
cpeter
csendes tag
Sziasztok,
nem régen vettem egy nexus 7 32 gigást. 4.2.2 droidal.
Az a furcsa dolog jelentkezik, hogy pl a google search vagy google maps akarom frissíteni playből ( fel is ajánlja hogy van új) akkor mindig ezt a hibát kapom:
A csomagfájl hibásan van aláírva. Távolítsa el az alkalmazás előző verzióját, és próbálja újra.
már töröltem cachet meg ilyenek, de ugyanaz.
nem lehet ezeknel az alkalmásoknál a frissitést eltavolitani, nincs ilyen funkcio.
Probaltam mar masik userrel, masik wifin, volt factory reset, es egybol probalta frissiteni, de akkor is ugyanaz.Esetleg valami jó ötlet ?
-
steveboy86
tag
Sziasztok,
olvastam többeknél előjött ez a töltési probléma, hogy csak nagyon lassan tölt fel a tablet. Hát most nálam is jelentkezett másfél hónap hibátlan működés után... Tegnap kb 6 óra kellett, hogy 40%-ról feltöltsön 100-ra. Eddig ez 2 óra alatt azért megvolt. Ezzel lehet kezdeni valamit, vagy mitől van ez? Gyári töltő, nem változtattam semmit, egyik pillanatról a másikra kottyant meg.. A segítséget előre is köszi -
assemble
addikt
válasz
nagypasztor #13499 üzenetére
Nem, teljesen felesleges ha az ember esszel telepiti a programokat, es nem rak fel szemetet. Neha esetleg ra lehet nezni a settings/apps/runningban h nem fut-e valami aminek nagyon nem kene.
-
zack
nagyúr
válasz
Smart RAM Booster Pro.[link]
Régóta ezt használom. Tuti cucc.
-
Nexus7
csendes tag
válasz
stomi76 #13453 üzenetére
Az iGO primo navigációs program nem használ netet csak bekapcsolod a gps és használhatod mint bármely navigációs szoftvert, és bizonyos esetekben ingyenes a program, ha érted mire gondolok, most jelenleg a nexus 7 -et médiamartkba 60k-ért lehet venni a 16 gb-és változatott ami már elég jó ár.
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Gondolkozok egy refurbished nexus 7-en. Billentyűzetet milyet ajánlanátok hozzá? Így egy netbook-al felér ez a kis masina?Láttam usb-set meg bluetoothosat is, ti mit ajánlotok? Esetleg személyes tapasztalat?
Köszi! -
zack
nagyúr
Isteni ez a Smooth ROM... Franco kernelt választottam hozzá, ez volt az ajánlott, és jelenleg annyira smooth, hogy forog a zöld robot körül a karika kb. 5 perce.
-
zack
nagyúr
válasz
Telepítek...Mindjárt adok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- DOOM - The Dark Ages
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Update 06.11. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged