Hirdetés
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
Kib*szott idegesítő, h nem érzékel normálisan(+ random érzékelés) ha 100%-ra felvan töltve, sőt van amikor 6×% nál is előjön...
Gariztassam le? -
G4bi89
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #11578 üzenetére
Nálam az most 800óránál jár szóval tobb mint egy hónapja nem volt kikapcsolva, és teljesen jól működik. Repülőbe van szinte mindig, nappal wifi mindig on éjszakára pedig kinyomom.
-
MurdR
veterán
bocs de meg kell osztanom, nagyon jó meleg van a villamoson
ünneprontó vagy Csabám.
-
MurdR
veterán
Tényleg bezsongtam, azt hittem nem tud dual bootot a kicsike
-
Revesz
aktív tag
Na nekem most lett valami a géppel... Max 3 órát megy egy töltéssel, pedig eddig simán megvolt a 6 óra...
-
MurdR
veterán
Ja hogy ez kb olyan project mint a 4-es metró?
-
MurdR
veterán
Úúúúú az rohadt jó, akkor amint kész az ubuntu akkir megy is föl
-
MurdR
veterán
Más...
A nexus képes dual bootolásra mint például a Xiaomi Mi2? tehát droid és Ubuntu egyszerre lenne a gépen. -
MurdR
veterán
válasz
Mr.Csizmás #11583 üzenetére
Eddig még csak olyan verzió van, ami fejlesztők meg tesztelgetők számára van, napi használatra nemalkalmas. Én is kiváncsian várom....
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #11583 üzenetére
Van, de még elég kezdetleges.
-
MurdR
veterán
Valaki tett már fel a táblájára Ubuntut?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Nálam az most 337 óra. A legutóbbi totális lemerülés óta üzemel 0-24-ben.
-
brumi1024
veterán
válasz
Jaa, az Futásidő a magyar nyelvű 4.2.2-n, de az nálam nem sok, sokszor van kikapcsolva, újraindítva...stb.
-
edward2
addikt
válasz
Mr.Csizmás #11576 üzenetére
Gőzöm sincs nálam nincs kikapcsolva soha.
-
brumi1024
veterán
válasz
Mr.Csizmás #11573 üzenetére
7 óra hozható szerintem, legalábbis nálam ennyi szokott lenni, bekapcsolt wifivel, 20-30% fix fényerővel, chrome/dolphin böngészés, plusz néha fél-egy óra lightosabb játék(Hill climb). 8-ig még nem jutottam el, mert folyton megy a kernel/romcsere(valamelyikből mindig jön frissítés) és olyankor elmászik az akku százalék(pl most is frissítettem a paranoidot és 73-ról 60-ra ugrott) így hamarabb felrakom tölteni.
-
edward2
addikt
válasz
Grande Ale #11571 üzenetére
Már írtuk szerintem korábban a töltőn lévő 2A nem azt jelenti, hogy ennyivel tölt hanem ennyivel is tölthet max. Az akku majd felvesz amennyit akar.
(#11573) Mr.Csizmás:
Szerintem ennek valahol utána kéne járni rendesen vannak akik 7+ órákat is beraknak ide nálam és több más embernél pedig még a 4 órát is épp csak átlépi...
-
Mr.Csizmás
titán
n7-en mennyi uptime szokott normalis lenni meg?
-
MurdR
veterán
válasz
Grande Ale #11571 üzenetére
Én a Nexus 2A-es töltőjét használom egy Alcatel 995 töltésére is már hónapok óta, semmi gyengülést nem vettem észre akkuidőbeli változást..
-
Grande Ale
őstag
A töltővel lehet telefont tölteni, vagy túl erős?
-
Gery15
addikt
Itt van valamiféle flash counter?
56k: Mi volt a probléma vele? Ingyen csinálták? Leírnád a garanciáz tatást menetét?
-
MurdR
veterán
válasz
Mr.Csizmás #11562 üzenetére
Szia. Én májusra emlékszem, de pontos dátum
szerintem nincs. Talán valami Motorola készülék fog
vele kijönni. -parancsolj komám :-D -
MurdR
veterán
válasz
Mr.Csizmás #11560 üzenetére
Szia. Én májusra emlékszem, de pontos dátum szerintem nincs. Talán valami Motorola készülék fog vele kijönni.
-
Mr.Csizmás
titán
udv,
a citromos sutirol van mar datum?
koszi
-
assemble
addikt
Egesz jo kis jateknak tunik es ingyenes: The Conduit
-
-
dombila
őstag
A Nexus 4 is csak Slimport átalakítón keresztül tud HDMI jelet kiadni - de legalább tudja -, azonban ez sajnos a Nexus 7-en nem működik. HW-esen hiányzik belőle ez a képesség...
-
Rapid
aktív tag
Esetleg abban tudtok-e segíteni, hogy amíg a Nexus 4 micro usb - hdmi-vel tud video jelet továbbítani mondjuk lcd tv-re, addig mi a helyzet ezzel a Nexus 7-vel?
-
Rapid
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem, hogy ha van egy Nexus 7 tabletem, ami csak wifi-s, akkor a Nexus 4 telefon tudja-e adni neki a netet wifi vagy bluetooth kapcsolaton?
Elnézést, ha valahol ez már korábban kitárgyalt lett vona. -
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Modern Combat 3-at szeretnék játszani XBOX360 gamepaddal, de sehogy nem sikerül életre kelteni. Valaki tudna orvoslást a problémára? Dead Trigger alapból tudja kezelni a gamepadot, de ez a MC 3 sajna nem. :/
-
adakiller
senior tag
garinál ugye nem jelent problémát, ha már be lett reggelve asus oldalán az n7, és mondjuk tulajváltás történik? vagy az új tulaj is tudja regisztrálni , nyilván nem a gariidő resetelése miatt. valószínű eladom a sajátomat, és érdekel, hogy eladásnál, mi a helyzet a garival.
Előre is köszi!
-
csabám
addikt
[VRTHEME][CWM][TWRP][GooManager] Flashable SoftKeys for stock roms
Tesztelve gyári stock romon
-
-
MurdR
veterán
Tegnap nekiugrottam hogy rootolom a nexusomat. Olvasgattam az alapoktól, úgy ahogy kezdtem megérteni azt, amit csinálni szeretnék.
No, le is töltöttem a nexus7 toolkitet vagy mit (azt a dos felületű csodát), és nem sikerült. Kikapcs+hangerőle bootmenű be, usbre fel, nyomogattam mindent ami le van írva, aztán az utoló menüpont után kiírja az a valami hogy ''waiting device'' és úgy is marad. nem csinál semmit.
egyetlen dolog volt ami nem stimmelt, az pedig az, hogy nem volt 4.2.2 amikor a listából OS-t kellett választani, így a csillagozott 4.2.1-et választottam ki.
Nem sikerült.
Elszomorodtam tőle. -
|AP|
veterán
Már lehet kapni a T-mobile-nál. Nem túl olcsó...
-
szata.68
senior tag
Helló
Valamit véletlenül benyomtam,és most nincs alul a 3 gombom,meg felül az értesítési sáv se.
Mit nyomtam el,és hol tudom visszaállítani? -
Hegasus
senior tag
válasz
edward2 #11496 üzenetére
Természetesen nem alkalmazások nélkül kell használni a gépet, csak úgy a legegyszerűbb eldönteni, hogy a géppel van a baj (ez garanciás), vagy valamelyik alkalmazás szeret beragadni, ott meg viheted szervízbe, nyomnak egy fr-t majd visszajön hetek múlva, visszateszed az alkalmazást és ugyanott vagy ahol kezdted.
Én szerintem te is próbáld meg, hogy factory reset után beállítod a fiókokat, és megnézed hogy merül videólejátszással, vagy böngészéssel, ártani nem árt, és legalább megnyugodsz, hogy a géppel van a baj, vagy sem.Hogy egy példával éljek, megvettem, feltettem az temple run brave-et, gondolná az ember csak egy játék, hát akkor merít ha használja az ember, de utána valamiért jobban merült a megszokottól a gép, hát meg néztem gsam-be, egész sokat fogyasztott pedig meg se nyitottam jó ideje... Megnéztem mi használta a szenzort, hát nem pörgette már több órája... Sajnos vannak ilyen trágya alkalmazások, amiket összecsaptak, holott látszólag jól működnek...
(Ezt általánosságban írom) Meg például a warezzel 90% hogy összeszed az illető valami zsírós trójait, ami egyfolytában küldi az adatokat kifelé, és meríti ezáltal a gépet, és lopja a jelszavakat. (Mondjuk aki warezol az meg is érdemli, még sajnálom is, hogy nem mindig szívják le a bankszámlájukat, mert képtelenek voltak néhány száz hufot kiadni egy programért)
-
Gery15
addikt
CM10.1 alá is mehet a m kernel?
-
MurdR
veterán
Amúgy a Chrome-nál jobb a Dolphin? Vagy ti mit használtok?
-
MurdR
veterán
120 biztos lesz a 3G-s verzió. Aztán lehet hogy meglepetés lesz. :-)
,, A készülék ára
várhatóan úgy fog alakulni, hogy ne pattintsa ki a
nyeregből a még forgalomban lévő elődmodellt,
ugyanakkor vonzó ajánlatként tarthassuk majd
számon a Full HD kijelzős tabletek között.'' -
Grande Ale
őstag
Köszönöm!
-
MurdR
veterán
válasz
Grande Ale #11500 üzenetére
Töltsd le az RTL Most-ot Playről, én arról nézek rtles dolgokat. Meglepően jól használható.
-
csabám
addikt
válasz
Grande Ale #11502 üzenetére
Flash Player + egy olyan böngésző amelyik támogatja.
-
alacka
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest