- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz
radicspeter1 #55193 üzenetére
Kellene ennek a fórum motornak egy +1 opció.
-
Dottore
addikt
Nem lehet, hogy egy régi rendszert azért gondoltok jobbnak üzemidő tekintetében mert akkor az akksi élettartama is jobb volt a jelenlegi állapothoz képest?
-
Dottore
addikt
Nekem nem.
-
Dottore
addikt
A pixelekkel nem az a legnagyobb probléma, hogy nem tetszik (mert másnak meg de) és nem is az, hogy drága (olcsóbb lesz), hanem a filozófia amit mögé tettek. Ez nem sima névváltás, ez zárt konzumer termék, saját szolgáltatással és programokkal, ami úgy válik le a régi Nexusról mint egy új piaci szereplő, mikor a saját fejlesztésű rendszerével különbözteti meg magát a versenytársaktól.
-
Dottore
addikt
Nagyon szeretném azt mondani, hogy tetszik, vagy, hogy ez szép de egyszerűen nem tudom átverni magam ennyire. Ez óvoda.
metal01
Szerintem nyugodtan kimondhatod, hogy drága. Most már mindenki nevében beszélsz. -
Dottore
addikt
Mondjuk az eléggé fekete (quite black), igazán kék (really blue) és nagyon ezüst (very silver) jó poén, de ennyit azért nem ér.
-
Dottore
addikt
Ilyen 3D-ben a Google Pixel XL
Na jó, kicsit szebb és feljebb van az antenna csík is. -
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
válasz
Watt25 #53331 üzenetére
Ok, nem minden noname fos, de nagyobb eséllyel az sem mint megérje a kockázatot ami jóval nagyobb mint annak a valószínűsége, hogy nem fos.
Neked szerencséd van. használd továbbra is egészséggel, de ha legközelebb vásárolsz, ne ilyeneket vegyél mert bár nem minden noname fos, de nagyobb eséllyel az sem mint megérje a kockázatot... és így tovább. -
Dottore
addikt
A repedés az pont egy olyan típushiba ami nélkül szinte lehetetlen venni. Akksi idő soha nem volt kimagasló (átlag kb. 4 óra), ami ahogy az évek múlásával egyre rosszabb. Kivéve ha új akkumulátor van benne. Ami vagy eredeti, vagy nem, de legalább ha addig nem volt elrepedve, a csere alatt az is megtörtént. Ennek ellenére nem lehet egyértelműen válaszolni a kérdésre, mert ha 20 ezerért veszed, akkor megéri.
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
Összegyúrja az OxygenOS-t és HydrogenOS-t a OnePlus.
Hát akkor kezdik elbaszni ezt is. -
Dottore
addikt
válasz
metal01 #53014 üzenetére
Azért a Thinkpad, még az IBM alatt abba bukott bele, hogy nem ment tönkre. Vettél egyet és nem keltet másik. Így persze maga a cégnek is meszeltek, hiszen nem pörög a termelés.
Szóval nagyon nem egyszerű belőni az életciklust és ez igaz a telefonokra is. Mert lehet hosszú ciklusban gondolkodni de akkor az ár sem annyi lesz. Kiemelkedő véletlenek persze vannak, ilyen pl az N5 is.
-
Dottore
addikt
válasz
metal01 #53010 üzenetére
Próbálkoztam HP meg Dell laposokkal. Minden tekintetben, csak szeretnének Thinkpad lenni, méghozzá elég bénán. Mondom ezt úgy, hogy figyelembe veszem a Thinkpad hibáit, hiszen pont azok miatt akartam váltani.
Szóval elég leforrázva kullogtam vissza, örökre elrakott tanulsággal és sokkal laposabb pénztárcával.
-
Dottore
addikt
Nem azt mondom, hogy a tapasztalataid nem helyesek. Azt mondom a konzekvencia amit levonsz belőle nem az. Attól mert nekem nem volt kamerahibám Nexuson, nem azt jelenti, hogy nem szenvedett ettől mindenki más (mert de) és legfőképp nem azt, hogy a Nexus amiatt, hogy nálam hibamentes, tökéletes, szemben mondjuk egy másik készülékkel ahol pont én is belefutotta.... áhhhh, qrvára mindegy.
-
Dottore
addikt
Kérdezd meg erről itt a fórumban az embereket mennyire voltak vagy sem a Nexusnak idegesítő szoftveres hibái. Csak a kamera miatt fogsz találni több öldalnyi sírást. Szóval az, hogy veled nem történik meg valami, az néha még van.
Nem basztatni akarlak, csak segítségképp rámutatni a következtetésedben a logikai hibákra.
-
Dottore
addikt
Még mielőtt mindenki engem találna meg.
Linkeltem egy cikket, elolvassátok és ha hasznos megjegyzitek, ha nem elfelejt. -
Dottore
addikt
Igaz a N5 akksijának már mindegy, de a cikket részben a Battery University oldaláról vették, azok pedig nem hülyék.
-
Dottore
addikt
Dehogy vagytok betegek. Ha tetszik tetszik.
Nekem kicsit sok az ív azzal a sötét betéttel és emiatt gyerekes, de meglátjuk ha itt lesz. -
Dottore
addikt
Adatok a következő Nexusról. Kicsit idiótán néz ki szerintem, de a többi rendben lesz.
-
Dottore
addikt
válasz
Dottore #52906 üzenetére
OK akkor félreértettem.
-
Dottore
addikt
Had kérjek meg valakit, aki használja a Weather Timeline appot, nézze meg nekem, hogy az adatforrás kiválasztásánál ez a kép látható nála is, vagy a szolgáltatók neve mögött ott a jelenlegi hőmérséklet mint plusz infó?
-
Dottore
addikt
Kicsit csal a képekkel. Ez lesz a pontos méret.
-
Dottore
addikt
A 3.5-ös jacket nem is figyeltem. NFC lehetne igen, viszont az értesítési led amennyire nem hatékony annyira szeretik ahogy látom.
Ehhez elő kell venni a telefont különben soha nem látod meg, hogy villog. Ellenben egy diszkrét azonos időközönként hallható hangjelzéshez, amihez rá sem kell nézni, lehet bárhol.
-
Dottore
addikt
válasz
LógaGéza #52843 üzenetére
Nekem is ez volt a véleményem, de én hajlandó vagyok megváltoztatni ha szükséges. Márpedig az MTK platformmal egyre inkább úgy néz ki, hogy szükséges lesz. Ha a kínaiak ráfekszenek valamire akkor jobb lesz komolyan venni, lenézni (senkit) nagyon nem nézném le őket. Előbb utóbb a nagy gyártók is használni fogják
Frissítést megadom, ez továbbra is egy kérdőjel.
-
Dottore
addikt
válasz
metal01 #52838 üzenetére
Nem is nagyon hallhattál, mert 2016 februárjában alakultak. A kisebbnek volt tesztje a Mobilarénán. Egyenlőre mindenki csak pislog.
Justreboot
Most tekints el a számmágiától mert máshol is ez van, ez erős proci. Meg 4 GB RAM, ujjlenyomat olvasó és sorolhatnám. Mindez 80 ezer. Mekkora LOL nem? -
Dottore
addikt
Sokszor téma, hogy ki milyen telefont fog, vagy venne N5 után és meg fogtok kövezni, de újabban egy Vernee Apollo Lite nevű készülékkel szimpatizálok. Nehéz ennek fényében egy másik telefonért 120 ezret vagy akár jóval többet is kiadni. Nem találok fogást rajta miért ne ezt vegyem. A kisebb testvérét már láttam, fogtam kézben, az patent volt.
-
Dottore
addikt
válasz
Molylepkeee #52770 üzenetére
Ezt mintha direkt az N5-re találták volna ki, Pont körbefogja ahol szétesik.
-
Dottore
addikt
válasz
GrooveHero #52753 üzenetére
Köszi szépen, de velem nagyon nehéz hidd el.
-
Dottore
addikt
válasz
metal01 #52747 üzenetére
Bumper nem játszik nálam.
Mozog a telefonon egy idő után és a kis porszemcsék nagyon frankón tönkreteszik a készüléket amit épp megóvni szeretnél. Másrészt furcsa dolog valamire amit megvettél egy másik dolgot rátenni, hogy szebb, jobb legyen. Lehet, hogy szebb és jobb lesz, de miért nem lehetett rögtön így csinálni. -
Dottore
addikt
Most nézegetem, hogy a OP3 csak kályhaezüstben van. Akkor sajnos kizárt részemről. Arra gondoltam feketében csak nem látszanak azok az antenna csíkok. de az meg nincs.
Isten veled OP3.
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
válasz
metal01 #52732 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Mármint az árral. Nem ér többet. Valójában ennyit sem.
Haver egyik nap pánikszerűen hív, hogy menjek és nézzem meg mert ezt látnom kell. Egy Vernee Thor 40 ezres telefon volt nála, nemtom valakinek vette.
Az a telefon rendben van. Az én Nexusom elbújhat az összeszerelés minősége mellett. anyagok jók, stock android, működik ahogy kell. Nem azt mondom, hogy ilyet veszek, vagy annyira fasza, hanem azt, hogy ez nagyon jól rávilágít arra, mekkora árréssel dolgoznak a nagyok és, hogy Kína nem kicsit itt van. -
Dottore
addikt
Ronda, de legalább érdekesen ronda.
-
Dottore
addikt
válasz
Tomace91 #52704 üzenetére
Ott sok helyen LTE1800 és LTE800 is található. Szóval igen, járkálhattak de teljesen felesleges hitvitába belemenni.
Ott az internet ha érdekel a téma, találsz ezzel kapcsolatban infót. -
Dottore
addikt
Az LTE800 az egy probléma. Méghozzá nagy.
Addig amíg mondjuk ez csak elhagyott kisebb településeknél jelentkezik addig talán el lehet bagatellizálni. Veszprémi vagyok és itt természetesen nincs gond, de a vonzáskörzetében igen és ezek elég frekventált helyek, ideértve a Balaton környékét is, ami turisztikai szempontból is jelentős. -
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
Mellékesen a flashfire.
Használtam párszor ezzel tettem fel a frissítéseket és nálam (persze nem tudom bebizonyítani, hogy emiatt, ez csak gyanú) voltak anomáliák. Pár app aminek kellett a root teljesen meghülyült és a Franco kernel Colormanager sem töltötte be mindig indításnál a profilt.
-
Dottore
addikt
Mondjuk nekem a OP tetszett a leginkább. Az egy igazi, erős ívekkel megtervezett férfias forma volt. Utána az OP2 már finomodott, ami érhető, logikus volt, hogy áttervezték, de még mindig őrizte az eredeti formaterv sajátosságait. Ellenben az OP3, ahol teljesen kiírottak a márka jellemző jegyeit és egy abszolút tucat külsőt kapott.
-
Dottore
addikt
válasz
metal01 #52513 üzenetére
100 %, hogy ősszel is ennyi lesz az OP3 ára. Kevesebb lehet de több semmiképp.
Kicsit a témához kapcsolódva, mindenkinek ajánlom meghallgatásra.
-
Dottore
addikt
válasz
metal01 #52509 üzenetére
Nem akarlak rábeszélni de ha egyik felébe a mérlegnek teszed a Nexus szabadságát, a másikba az Oxygen, akkor zéró az eltérés. Pont azt és pont úgy tudod megtenni és még ugyanúgy is néz ki. Az egyetlen különbség a frissítés üteme és az esetleges szoftveres anomáliák, de ez meg mindkettőnél megvan.
-
Dottore
addikt
válasz
marcarc #52499 üzenetére
Piros fetisisztáknak itt a piros OnePlus 3
-
Dottore
addikt
Jegelted a Taskert de mert hiányzik, felteszel helyette egy másikat?
-
-
Dottore
addikt
Mikor clean install van, mindig egy rövid időre eszméletlen jó az akkumulátor idő. Aztán felteszem a programokat amiket használok (mindent hagyok ahogy kell, semmit nem lövök ki a memóriából) és határozottan rosszabb lesz.
Letiltottam a telepített alkalmazások automatikus indulását és azokat amiket csak naponta egyszer (pl. reggel, gReader, stb.) nézek meg, a használatuk után teljesen leállítottam. Illetve minden töltésnél újraindítottam a telefont, az összes felhasználói program leállítása után, amik a letiltott autostart miatt nem töltődtek újra. Az készenléti idő nem csak, hogy úgy érzem jobb lett, hanem határozottan sokkal jobb.
Gondolom hiába van háttérben, attól még egy darabig aktív egy alkalmazás és mondjuk adatot forgalmaz, egyszóval a memóriakezelést értem, hogy nem kell piszkálni, de ha valaki okosan piszkálja az inkább jó sem mint rossz.
-
Dottore
addikt
válasz
metal01 #52384 üzenetére
Annyira én nem.
Az van, hogy ez a Nexus 5 piszkos jó telefon. A mai napig nem érzem azt mint mondjuk Galaxy Nexuson, ahol elég volt ennek az életciklusnak a fele, hogy lassabb lenne, vagy akadnának az alkalmazások. Szóval gyakorlatilag ösztönző tényező nincs, hacsak a frissítés nem.
szpali
Eddig sem volt az. Szerintem. Most meg már végképp nem. -
Dottore
addikt
válasz
metal01 #52365 üzenetére
Volt úgy, hogy nem lesz?
OnePlus 3 Bend Test - Scratch Test - Burn Test - Durability video -
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
válasz
agressor12 #52323 üzenetére
Igen, ugyanaz a kérdésem mint Gézának.
-
Dottore
addikt
válasz
randras_83 #52321 üzenetére
OPO-n nem tudom mi a szitu, nincs tapasztalatom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest