-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
Nekem ma orbitális hibát csinált a 6.0, silent (rezgő) módba tettem, mert olyan helyen voltam, ahol elég kellemetlen lett volna, ha csörög. Erre max hangerőn kezdett csörögni....
Nem tudom, hogy ez 6.0, vagy Tasker hiba-e, az előbbire tippelek, ugyanis Taskerben semmilyen némítós profilom meg taskom nincs még eddig. (Vagyis van, de az délelőtti időintervallumhoz van kötve, ez meg estefelé volt.)
Ráadásul ez a hívás utáni fekete képernyő is elég zavaró, bár nekem eddig 10-ből 1-2x ha előjött.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Politika
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen autót vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- EA Sports WRC '23
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest