Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm_guesswho
tag
Hali!
Elképzelhető, hogy behalkult magától a hangszóróm? Eddig semmi baja nem volt, de tegnap mikor felvettem a telefont olyan halkan hallottam a beszédet, hogy kb. már a fülemből lógott ki a telónak a fele.
Vagy csak annyi történt, hogy a Szigeten annyi por szállt bele, hogy picit megsínylette? -
Szabo_0
csendes tag
Az új M-ben már van javítva ez a stagefright-os hiba vagy még nincs róla információ?
-
Dottore
addikt
válasz
torrente91 #44695 üzenetére
Ezt senki nem fogja tudni megmondani neked. Szerintem amúgy nem.
Ha kérdezik mond meg, azért nyitottad ki, mert megpróbáltad a factory images-t feltenni, hátha azzal jó lesz. -
torrente91
tag
válasz
randras_83 #44693 üzenetére
Értem, de ha telenorhoz adnám, ott lehet megakadna a dolog? Csak mert most nekem az lenne a legkézenfekvőbb mert olyan idióta munkarendbe vagyok, hogy nem tudom mikor tudnám az LG-hez bejuttatni.
-
marquuard
veterán
válasz
Martinitius #44679 üzenetére
Akkor inkább megvárom a végleges kiadást.
-
randras_83
addikt
válasz
torrente91 #44691 üzenetére
Küld vissza így. De szerintem egyből az LG nek. Ha meg szóba kerül mond el hogy gyári imaget flash miatt van nyitva oszt jó napot
-
HREH
senior tag
Nektek mennyi ideig ment a bootanimáció DP3 alatt legelső image flash után? Nekem már vagy 20 perce megy...Oké, bejött, minden rendben
-
torrente91
tag
Sziasztok!
Nem megy az oem lock, mikor újraindítom mindíg visszaugrik.
-
bubu333
tag
Hali!
Lehet hülye kérdés de járt úgy valaki hogy a sima gyári billentyűzet nem ajánl fel szavakat? Mióta megvan a teló ez azóta idegesít. Eddig csak és kizárólak kontaktok nevét ajánlotta fel, ezt sikerült kikapcsolnom de arra nem tudom rávenni hogy a sima szavakat ajánlja?
Segítene valaki akinek ez működik hogy mit kell beállítani és hol?
Esetleg van olyan 3rd party billentyű ami teljesen olyan mint a gyári és abban működik? Eddig csak fizetősöket találtam ilyet.
-
Koga777
tag
válasz
dozsabalint #44685 üzenetére
Köszi, format data a TWRP-ben megoldotta.
-
Koga777
tag
Sziasztok!
Segítéget kérek. Feltettem a legújabb Lollipopot nrt-vel, majd rootoltam. A 32 GB tárhelyemből 16 GB lett. Clear Cache és Clear Data a TWRP-ben nem segített. A Factory reset sem. Milyen más lehetőség van? -
radicspeter1
őstag
Fennt az MP3 jól hangzik mi?
Zip-ből flashelve, tesztelem atock kernellel rootosan
-
Just_Reboot
addikt
válasz
Just_Reboot #44670 üzenetére
A roottal volt a baj. Felraktam az EX kernel helyett az Elite kernelt és mostmár tudom törölni a fölösleges alkalmazásokat és megy a layers is.
Viszont nem megy az AppOpps csak tölt a végtelenségig.
-
asturel
őstag
DP3-ban javítottak a wifi sebességen, talán már hozza a DP1 szintjét (95/88), viszont LP-on még mindig picivel gyorsabb (volt -- majdnem 100/100)
-
marquuard
veterán
Most tervezek visszamenni Preview-ra, szerintetek ha kijön a végleges változat, akkor lehet majd OTA-n felfrissíteni?
-
Dottore
addikt
válasz
Crestol #44673 üzenetére
Mérd már meg egy tolómérővel a telefonod legyél kedves, még akkor is ha nekem valami fura okból következetesen nem válaszolsz, mert képekből nem fog kiderülni. Megjegyzem nekem is orosz (S/N helyett oroszul vannak a jelzések) ahogy már írtam is, nem hamis és ugyanaz van a dobozán mint a tiéden. Pár század lehet méretben a piros és a fekete között illetve a piros más textúra, érzésre is jobban csúszik, el tudom képzelni, hogy tokban emiatt hitted kisebbnek.
-
Crestol
tag
válasz
randras_83 #44596 üzenetére
-
arni1
aktív tag
Itt is felment tegnap az m3, eddig szépen fogyaszt, és ugyebár még nem is "állt be" az akksi. (ha jól tudom 2-3 töltés kell neki) Az új boot animáció nagyon szép
Kíváncsian várom, hogy milyen is lesz egy kis idő elteltével.
Más: power gombot cserélt már valaki a telefonban?
-
Dottore
addikt
válasz
Just_Reboot #44663 üzenetére
SDMaidel szoktam (maps, book, ilyenek), ha nem sikerül ott valami nem lesz rendben a root környékén.
-
HREH
senior tag
válasz
torrente91 #44664 üzenetére
Tényleg sajna, elég bosszantó, amikor laphibás lesz egy teló...
Pláne, ha már nem garis, és fizetni kell érteDev 3 kinek hogy muzsikál? Secure Settingset nem nézné meg valaki, hogy kap-e root jogot?
-
randras_83
addikt
válasz
Ha van bootloader akkor elvileg vissza tudod zárni.
-
Dottore
addikt
válasz
Sajnálom.
-
Csabusman18
tag
Sziasztok! A UPC Wi-Free nem megy, de a többi WiFi az müködik. Kb. 2 hete küzdök vele, nem jövök rá, mi lehet az oka. Régebben ment rendesen. Köszi.
-
Just_Reboot
addikt
Ti sem tudjátok törölni a felesleges googleös alkalmazásokat? Root van, de sehogy sem aikerül törölni.
-
Dottore
addikt
válasz
torrente91 #44661 üzenetére
Nem, de van egy érzésem, hogy parancssorral jó lesz. Ha nem akkor valóban alaplap.
Visszazárni meg a "fastboot oem lock" paranccsal tudod, ha már ott vagy.
-
torrente91
tag
Az esetleg nem lehetett gond,hogy az LMY48B volt rajta és én az L-t akartam rátenni?
-
Dottore
addikt
válasz
torrente91 #44655 üzenetére
Még megpróbálnám az image-t egyenként parancssorból.
-
randras_83
addikt
válasz
torrente91 #44655 üzenetére
Próbáld zárni a BL-t és mehet garizni. Ha nem megy akkora meg úgy ahogy van
-
HREH
senior tag
válasz
torrente91 #44650 üzenetére
Sajna ez alaplap, nekem is flash write failure-t írt ki, lásd itt.
-
torrente91
tag
Gari van rajta, viszont ugye nyitva van a bootloader.
-
torrente91
tag
válasz
randras_83 #44653 üzenetére
Stock rom csak root volt, megpróbáltam normálba és az se volt jó. Mindegy, hogy NRT-vel csinálom vagy máshogy? Mondjuk csak NRT-t ismerem.
-
randras_83
addikt
válasz
torrente91 #44652 üzenetére
Az emmc hibának tűnik. Akkor viszont alaplapos... Sajnos. Gondolom a stock image flash is elszáll.
-
YAS-dude
őstag
válasz
torrente91 #44650 üzenetére
"valami hibát írt ki"
-
torrente91
tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy egyik pillanatról a másikra a telefon újraindult és csak a köröző pöttyökig jut el a teló. Be akartam lépni a recovery-be de ott a teamwin logonál nem megy tovább. NRT-vel akartam csinálni egy flash stock+unroot-ot a soft bricked/bootloop opciót választva de ott is mindíg valami hibát írt ki hogy miért nem tudja feltenni. Valami ötlet esetleg? Valamit rosszul csináltam? Eléggé kéne a telefon,még ma használhatóvá kéne varázsolnom... Köszi előre is!
-
( V )
veterán
válasz
slice14 #44644 üzenetére
majd kiderül ha kijön, bár én inkább arra hangsúlyoztam hogy M mint Marshmallow lesz az új disztró.
-
Just_Reboot
addikt
M preview 3 rooted. Nem kell hozzá más csak EX 2.02 kernel és SU 2.49
-
gabro0
őstag
Szerintem 4.4.4-ről erre már érdemes
(én is így teszek majd)
-
( V )
veterán
szóval akkor mályvacukor lesz a 6.0?
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #44632 üzenetére
(a kettő is prímszám
)
-
dud998
őstag
Skacok!
Ennél is az van, mint a PR2-nél.
A Windows látja a telefont, de nincsenek mappák,
így nem tudok másolni rá semmit. Valami ötlet erre? -
zolka95
őstag
válasz
randras_83 #44627 üzenetére
verziószámra koppintva még mindig ugyanazt adja be mint eddig?
-
válasz
Just_Reboot #44636 üzenetére
Óóóó...köszi!
-
LógaGéza
veterán
válasz
Just_Reboot #44634 üzenetére
Itt a megoldás: [link]
-
Just_Reboot
addikt
A preview 3 ban csak én nem találom a kezelő felület hangolót?
focivs Az md5 számot kéri. Azt add meg vagy skipeld tovább.
-
Aki NRT-vel tette fel az M3-at, lécci adja meg, hogy mit adjak meg a hashcheck verifikációnál. Köszönöm!
@Justreboot: köszi, mit írjak be md5 számnak? nemtom mi az.
-
dkovizoli
addikt
válasz
dozsabalint #44619 üzenetére
Hol található? Ja megvan.
-
TaylorPro
addikt
válasz
dozsabalint #44619 üzenetére
Köszi az infót! Fel is dobom.
-
gery2123
őstag
válasz
dozsabalint #44617 üzenetére
Akkor hamarosan lehet megkapjuk a végleges verziót is.
van már OTA?
(#44619) dozsabalint: Most látom és a twitteren hogy kijött
-
dozsabalint
senior tag
Android 6.0 lesz a kövi droid. Marshmallow néven. Forrás, AP. Már felállították a szobrát, plusz kijött a 6.0 sdk-ja.
-
marquuard
veterán
CM12.1-en van lehetőség a navbar méretének módosítására?
-
slice14
veterán
válasz
randras_83 #44595 üzenetére
Ha a matricákat leszedjük, egész vál_óóóóóó.
Bár a fekete nyerőbb lesz.
-
Dottore
addikt
válasz
Hát igen, ennél lehetne sokkal rondább is. Az ára mindenesetre jelentősen befolyásolni fogja mennyire lesz szép.
-
TTTotya
senior tag
válasz
De nem is szép
"Élő"képen azért határozottan jobb, mint a renderen.Nem tudom részegen hányszor tapiznám össze a kamerát és bosszankodnék, hogy miért nem akar biometrikusan azonosítani a készülék
-
-
Dottore
addikt
Egy hamis Nexus, amire gond nélkül felmegy a gyári OTA, az nem igazán érné meg szerintem nekik.
A másik, hogy az "úgy gondolom", "azt hiszem" a "szerintem", az vélemény. Ha kisebb (szerinte), akkor tolómérő előszedődik, megmér és az egy olyan szám lesz ami elég hamar pontot tesz az ügy végére.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256Gb
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártya-független, 6 Hónap Garanciával, Hibátlan Működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Szép állapotú, független, garanciális Iphone 15 Pro 256GB!
- Samsung Galaxy A53 6/128gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest