Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
Tapasztalt már valaki hasonlót? Mi lehet ez az "Egyéb"?
-
Dottore
addikt
válasz
StarKiller89 #46996 üzenetére
Fogalmam nincs, csak linkeltem egy olcsó fóliát. Az árat akartam érzékeltetni.
Viszont randras_83 itt a fórumon ilyet használ, válaszokat ő fog adni neked ha érdeklődsz nála. -
bl4ze
veterán
újabb áldozat ami nem fut 6.0-án : RTSP Player Pro
-
szuladam
aktív tag
Egy ideje már motoszkál a fejembe ez az új gyors tolteses dolog ami elvileg nexus 5 ben nincs. Ám én mégis úgy tapasztalom (mint ma is) hogy 15 rol 64 re töltöttem 40 perc alatt. Másnál is ilyen gyors a régi lassú töltési technológia vagy ez a gyors töltés csak humbuk? Vagy titkon az n5 megelőzi a korát? Vagy az én telom akksija kezd megbolondulni?
-
dkovizoli
addikt
válasz
mr.szabados #46975 üzenetére
Nekem tegnap négy és fél óra sot-ot produkált másfél nap használat mellet, úgy, hogy még közben kernelcserét is próbáltam ami bootloop-ot okozott és tíz percet csak szívta az akksit. Majd tíz százalékot lezabált közben. Én meg vagyok elégedve az akkuidővel.
-
Dottore
addikt
válasz
SteveJobs #46991 üzenetére
Vaterás fólia általában eBay csak rátesz egy ezrest. Ha költséghatékony akarsz lenni, szerintem neked is ott lenne érdemes vásárolni.
-
SteveJobs
őstag
A kis hazánkból honnét tudnák rendelni üvegfóliát?
-
slice14
veterán
Végre frissült a SwiftKey.
Végre normális méretűek a betűk.
-
bl4ze
veterán
válasz
noorbertt #46982 üzenetére
hála az égnek nem OTP !Jó bank a Gránit Bank, és ez a mobilos bankos appja igen innovatív, mondták, hogy már más is jelezte, hogy 6.0 alatt nem fut - már fúrják , faragják azt mondta a kontaktom
MÁS: aki használ WTN Turn On-t a bekapcsológomb kímélésére : nektek is sokkal lassabban, nehezebben érzékel 6.0 M alatt ? ? ? Eddig éppen csak elhúztam az ujjam a teló előtt bekapcsolt, felébredt. Most legyezni kell kb. , hogy észhez térjen
-
slice14
veterán
Na végre.
Két órát szívtam a két lépcsős beléptetéssel a gépen. Nem akarta kiküldeni az sms-t a google, így nem tudtam belépni.
Ráadásul nem voltak kimentve a biztonsági kódok.
Végül elküldte a belépési kódot, gyorsan hozzá adtam a google hitelesítőt, hogy ne járjak így még egyszer.
Ill. lenne egy kérdésem: Miért nem fogadja el az android (Beállítások -> Google -> Biztonság -> Biztonsági kód) által adott biztonsági kódot? Vagy kell valamit beállítani a kétlépcsős beállításnál?
-
bl4ze
veterán
válasz
///Krisz\\\ #46976 üzenetére
Köszönöm, siker
Bármi egyéb beállítás, tweak javasolt ?
-
mr.szabados
tag
másnak is titanicot játazik az akku 6.0 alatt? kb 2h SOT van mprew 3-on meg 4 körül kopogott
-
bl4ze
veterán
válasz
randras_83 #46776 üzenetére
Tegnap felment a 6.0 M OTA-val.
Sajnos ezzel is nagyon nehéz futtatni a Lux fényerő szab. appot, sokszor kilövi. Ez az 5.1.1 biztonsági frissítés óta van, előtte semmi gond nem volt
Van valami ajánlott beállítás, tweak a 6.0-ra ? Stock, no root OTA
Amit olvastam itt : "én meg javaslom kikapcsolni-> Location->Scanning->Wifi scanning"
Nekem a tartózkodási hely alatt nincsen ilyen, hogy Wifi scanning
Ezt hol keressem, hol lőjem le ? Nem találtam
-
YAS-dude
őstag
Atl4ntis szerint ennyire beta:
"Known issues:
AROMA: removing TTS cause Setup Wizard error.
AROMA: some disabled apps are installed anyway.
Speaker proximity not working.
Volume skipping music tracks on press instead of longpress.
Sometimes double clock is appearing.
Sometimes voice assist shortcut icon is replaced by phone one.
Longpress stats tile brings up unexpected results as service monitor has been removed in MM.
Rotation tile icon doesn't show as landscape when in landscape.
NFC tile under certain circumstances may not work.
Disable / force headsup dependency issues. " -
csipuka
senior tag
Nem tudom olvastatok-e az uj android backup funkcionalitast. Csak azok az app-ok tamogatjak amik az uj API 23-at hasznaljak. Teszteltek a legnepszerubb 200 app-ot, es ezek kozul 10 hasznalta meg csak, abbol is 3-nal mukodott, a tobbinel vagy le volt tiltva, vagy beszart a mutatvany.
Ami jo hir, hogy az appok nagy resze mar a L-es API-n van, tehat elobb utobb feljonnek valszeg a 23-asra. Vagyis amikor ujrarakom a telomat 0-rol (fo release valtasnal), akkor mar talan menni fog az app-jaim java.
Meglassuk. -
TOZ
addikt
válasz
redwhite78 #46964 üzenetére
Fastboot bejön? (Vol - és bekapcs egyszerre után)
-
csipuka
senior tag
Nekem a wifi scanning kikapcsolasa utan csak akkor szunt meg, hogy a wifi szivja az akksit, ha ujraboot-oltam. Most teljesen jo a fogyasztas.
Asszonynak feher N5-e van, es panaszkodott, hogy az ove jobban merul, mint az enyem. Lassan 2 eves lesz mind2 telo. Tegnap rendeltem is egy uj akksit neki.
Ma nekilattam tesztelni a 2 telot, meg a regi akksival. Feltoltottem mindet, es egy avit jatszottam le 50% fenyeron. 52 perc utan allitottam meg a videot, az egyik telo 82%-on volt a masik 83-an.
Lehet feleslegesen rendeltem meg az akksi, de ha megjon, most mar azzal is letesztelem. -
redwhite78
aktív tag
Nexus 5 zizzent egyet kb. 20 perce és azóta csak a négy mozgó színes kör megy, nem kapcsol be a telefon, újraindítás után sem.
Nem volt rootolva, pár napja ment rá a Marshmallow OTA, de nem tapasztaltam semmi galibát...eddig.
Tudja esetleg valaki hogy miért lehet ez? És legfőképp mit lehet vele kezdeni, hogy helyrejöjjön?
Köszi előre is! -
bucsupeti
senior tag
Úgy tűnik megoldódott az óra probléma, valamint a wfi okozta akku merülés is.
egyszerűen csináltam egy gyári visszaállítást és semmilyen mentést nem állítottam vissza.
most az óra a hálózatról szinkronizál és pontos! a wifin keresztül lefrissített minden google appot és meg sem jelenik a wifi az akkustatiban.úgy tünik tehát hoigy egy gyári reset és a mentés vissza nem állítása helyrehozta a problémáimat.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Martinitius #46956 üzenetére
Nálam Chroma 5.1+Electroactive párossal volt ilyen. Akkor kernel csere után (vissza stock-ra) megoldódott. Az az érdekes, hogy nem mindenkinél jön elő. Szerintem mivel nagyon spórolni akartak az energiával, hogy készenléti állapotban tovább bírja a teló, ezért valami nagyon alacsony órajelen megy olyankor a proci ami még esetleg valami más körülménnyel együtt ezt okozza..... De persze csak találgatok!
-
bucsupeti
senior tag
válasz
Martinitius #46956 üzenetére
Engem leginkabb az zavar hogy nem mindenkinel van ez a problema. Lehet h újrahuzom a romot...
-
sgamez
tag
válasz
Martinitius #46959 üzenetére
Köszi a választ, erre gondoltam hogy valami frissítés volt... nem zavar, de ez nagyon kellett
-
sgamez
tag
Sziasztok
Tudnátok abban segíteni, hogy nekem alapból a menü jobbra lapozós volt mint a főképernyőn, de most lefelé görgetős. Valamit elnyomtam és sehol nem találom hol lehetne vissza állítani, vagy ez valami frissítéssel jött? A teló Nexus5 -
dobolson
senior tag
Sziasztok! Arra van valami megoldás, h nova alatt a roló ne csigalassan jöjjön le?
Na meg összementek a betűim a SwiftKey billentyűzeten...
-
Martinitius
tag
válasz
bucsupeti #46947 üzenetére
Ugyan ez a probléma nálam is, de nálam már pre 3-nál előjött, igaz, hogy csak később, úgy kb másfél - két hete, de ha jól emlékszem, még a végleges 6.0 flash előtt (de a nyakam nem tenném rá, hogy mikor). Baromi zavaró am, mert hiába állítottam be manuálisan, másnapra megint késett, amit már csak onnan vettem észre, hogy gyönyörűen lekéstem a buszt zsinórban háromszor...
-
YAS-dude
őstag
Nem azt mondtam, hogy nagyon beta, hanem hogy a catacylsm-hoz (-hez-höz) képest. Pl az aroma installer akkor is felrak minden szemét google appot, ha nem kérem (diavetitő, fit meg news, meg ilyenek), nálam nem működik az in call proximity speaker, vagymi, pedig azt nagyon szeretem: elveszem a telefont a fülemtől hívás közben és beállított idő elteltével átvált kihangosítóra.
-
bucsupeti
senior tag
az óra nálatok pontosan jár? most vettem észre a napokban, hogy késik nálam az óra, pedig hálózatról szinkronizálja. áttettem manuálisra majd vissza automatára de semmi változást nem hozott, nem javult meg.
letöltöttem egy atomórát aztán átállítottam manuális beállításra, egy napig ment így és teljesen pontos volt az atomhoiz képest. ezután visszaraktam hálózati szinkronra, akkor már ott is pontosat mutatott. meg is nyugodtam, de néhány óra mulva ismét késik.
a család többi telefonján pontos az idő úgyhogy nem a gsm hálózaton van a probléma.ja a késés jelentős, egészen pontosan 105 másodperc és ez nem változik.
valakinek hasonló tapasztalat? előtte M preview-n biztzosan nem volt ilyen probléma, én a marshmallow uodatehez tudom kötni ezt a jelrnséget.
-
HREH
senior tag
Nekem ma orbitális hibát csinált a 6.0, silent (rezgő) módba tettem, mert olyan helyen voltam, ahol elég kellemetlen lett volna, ha csörög. Erre max hangerőn kezdett csörögni....
Nem tudom, hogy ez 6.0, vagy Tasker hiba-e, az előbbire tippelek, ugyanis Taskerben semmilyen némítós profilom meg taskom nincs még eddig. (Vagyis van, de az délelőtti időintervallumhoz van kötve, ez meg estefelé volt.)
Ráadásul ez a hívás utáni fekete képernyő is elég zavaró, bár nekem eddig 10-ből 1-2x ha előjött. -
kislaci
senior tag
válasz
Martinitius #46943 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy ha kell a tárcsázó vagy ki akarod hangosítani akkor...
-
Látom, hogy nem csak nekem van gondom azzal, hogy hívás végén fekete marad a képernyő. Az elmúlt majd egy évben - mióta használom a N5-öt - soha nem volt ilyen problémám, 6.0 alatt viszont állandóan. Addig is, míg a google javítja a hibát
, találtam rá egy megoldást egy fórumban, ami nálam működik, igaz még nem sokat teszteltem.
Szükség van hozzá egy segédprogramra, Proximity Screen Off Lite és a beállításaiban (Settings -> All Settings) be kell pipálni az "Enable during call only" opciót. Ezután el kell indítani a szolgáltatást. Ma kezdtem el használni, azóta mindig visszajött a kép a hívás végén...
-
TOZ
addikt
5x előrendeléses HUF ár az expansyson: 149.560. EH?:!
-
roland091
senior tag
nem tudom másnak mik a tapasztalatai de elég zavaró, h 6.0 óta egyszer nem tudtam lerakni rendesen a telefont csak ha duplán nyomom a bekapcs. gombot. :/
más: egyik nap olvastam h valahogy átlehet állítani zárképernyőn h ne a google keresés jöjjön be hanem helyette a telefon mint L-alatt, próbáltam vissza keresni de nem találtam esetleg valaki akár itt v privibe leírná nekem azt megköszönném ?
-
bl4ze
veterán
válasz
lord.lakli #46923 üzenetére
Várok akkor inkább, eddig minden OTA-n jött.
Kivárom, csak furcsa ennyire nagy átfedések vannak, napok-hetek.... -
lord.lakli
őstag
válasz
membrandj #46918 üzenetére
Köszi szépen, megvan. Csak akkor jön elő, ha az ébresztés nem túl távoli jövőben van. Holnap reggeli ébresztéshez nem tudom most beállítani, csak ha direkt beállítok egy közelebbi ébresztést.
(#46919) bl4ze: tedd fel kézzel. Nekem sincs még OTA, de nem akarok most romolni, így csendben várok. Már nem első körös vagy frissítésben. Több hét is lehet az egész.
-
bubu333
tag
A wifi fogyasztásra van valami megoldás? A wifi beállításoknál kikapcsoltam az ébren tartást és a helymeghatározás is energiatakarékoson van, de még mindig toronymagasan vezet a fogyasztásnál a wifi.
-
bl4ze
veterán
ez az OTA nem akar jönni
-
membrandj
nagyúr
válasz
lord.lakli #46911 üzenetére
Igen. Hangerő le pl, bal oldali ne zavarj mód kiválaszt vagy teljesít némítás, már nem tudom a pontos nevét. Ott, ha be volt állítva már az ébresztő , akkor feldobott egy olyan lehetőséget,hogy ébresztésig. Ha nincs beállítva ébresztő, akkor nem mutatja.
-
Just486
senior tag
Az amúgy ismert tény, hogy a 6.0 már gyárilag tud usb-t mountolni Nexus 5 -ön?
-
-
válasz
TaylorPro #46903 üzenetére
+1
3 db Moto G-m is volt, nagyon jó, de a Nexus 5 még (sokkal) jobb - leszámítva az akksit.Más: ma este frissítettem M dp3-ról a végleges M-re; először a user data megtartásával próbálkoztam, de egy rakat alkalmazás kifagyott. Végül gyalultam az egészet.
Kíváncsi vagyok, hogy holnap amikor visszamásolom a fotókat PC-ről , akkor új fotóként érzékeli őket és fel akarja újra tölteni a Drive-ra? -
Dottore
addikt
válasz
zolka95 #46902 üzenetére
Megváltoztatták a kernelt, nem lehet rootolni anélkül, hogy ne módosítanád és ha van root nincs havi frissítés. Mindezt pedig a jogvédett tartalom és a security miatt. Ezt az is alátámasztja, hogy a marshmallowban megjelent a működő backup (már nem kell root) és a precízebb jogosultságbeállítások.
Egyszóval minden jel arra felé mutat, hogy a root most nagyon rossz.
36? mester!
-
Buster17
addikt
Loool. Ti megtaláltatok a rejtett játékot a telefonon? 2 pontot sikerült elérnem benne
-
Madoc
veterán
válasz
Just_Reboot #46900 üzenetére
Még tesztelik. 1-2 nap és elérhető. A köv. buildek már egyszerre jönnek kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest