Hirdetés
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- ZIDOO médialejátszók
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
-
vick33
tag
válasz
eladogeppc #3198 üzenetére
Nem fogod. Egyáltalán nem számit, hogy 8 vagy 13. A kamera minősege nagyon jó vasárnap osztottam meg pár képet lesd meg azokat.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
eladogeppc #3194 üzenetére
Már megbocsáss mit keres itt S4 ?Ki mondta neked jó képeket csinál?
Főleg ,hogy N4-ed van és ilyent írsz nem szégyelled magad?
De már többször is leírtuk kamerába jobb az N5,aksiba meg LG G2 remélem érthetők vagyunk
Eladnád az N4-et és vennél helyette S4-et gratula ember -
Lecs@
addikt
válasz
eladogeppc #3194 üzenetére
Ahogy olvasom másnak is van nem csak a havernak. Ő csak akkor vette észre amikor N5 - t nyomkodta.[link]
De szerintem mind2 - t vedd kézbe mert mind2 nagyon jó telefon.
-
Lecs@
addikt
válasz
eladogeppc #3189 üzenetére
N5 kamera jobb, G2 akksi sokkal jobb. G2 is nagyon jó készülék. Mivel az neked jobban tetszik azt venném a helyedben.
Sorry szerk ..
3179 cyberpunk : azt hiszem el vagy tévedve. N5 kamerája simán veri G2 - t. Sok-sok tesztkép utáb merem ezt kijelenteni. Te mi alapján ? MA teszt ?
-
Lecs@
addikt
-
eladogeppc
veterán
Pontok nem érdekelnek annyira.
Használható legyen !! Kamera mint írtam fontos, illetve az akkuidő.. Meg hogy ne vegye le a fényerőt.
G2 annyival tetszik jobban, hogy szebb.. -
BDave
őstag
válasz
eladogeppc #3184 üzenetére
-
Adams15
aktív tag
válasz
Egy videoban én azt láttam, hogy azért, mert a többi telefon "csal". A nexus 5-ben a tesztek indításakor a processzorok órajele 1,6 Ghz-en van, és csak a mérés közben megy fel. A többi telefon pedig már a benchmark indításakor max órajelen pörög.
-
Lecs@
addikt
válasz
eladogeppc #3178 üzenetére
G2 vagy Note 2 de jól vizsgáld meg minden téren mielőtt megveszed ! Járj utána mert mind2 elromolhat !
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Benchmarkolni akarsz, vagy használni a készüléket? Ha ez ekkora gond, akkor vedd azt, amelyik több pontot dob.
-
BDave
őstag
válasz
eladogeppc #3181 üzenetére
Nem akarlak kioktatni, de felejtsd el a pontokat. Egy telefon nem attól lesz jó, hogy hány pontot ért el valamilyen programban vagy egy tesztelőnél.
-
eladogeppc
veterán
Csak azt nem értem, hogy pontokban miért kevesebb az N5 mint a G2 ?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
eladogeppc #3178 üzenetére
G2 jobb mindkét szempontból, de főleg üzem időben.
-
eladogeppc
veterán
N4 / LG G2 vagy N5 ami jobb ?
Kamera/üzemidő téren ? -
zsirfecske
addikt
válasz
eladogeppc #3176 üzenetére
olvass vissza van néhány linkelt fotó. meg keress rá itt a 4.4.2 kulcsszóra.
egyértelműen sokkal jobb lett.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Az új frissítéssel változott a kamera minősége ?
N5 / LG G2 / S4 között vacilálok, és nem tudom melyik a jobb.
Fontos lenne nekem a nagy kijelző, jó kamera. -
Cyberpunk
félisten
válasz
rolcsibácsi #3174 üzenetére
Én is csak használatát tudok venni. 15" 2011, vagy 2012-es modellt. Remélhetőleg i7-el.
-
icons
addikt
Olyan nincs, hogy eszközkezelőben nincsen ott (=99%, hogy ott van, csak nem nézted jól meg). Nézd végig az összeset, vagy fel van sorolva, vagy az "Other Devices" alatt lesz kérdőjellel felsorolva, mert a gép nem tudja mi az (de ezt kétlem).
(#3169) Tomace91
Semmi különleges. Ahogy írták Gmail fiókkal bejelentkezel, és utána használod. EnnyiSzépen, lassan magadtól is rájössz majd a dolgokra, szerintem egy hétig mindenképpen érdemes próbálkoznod, és amik összegyűltek kérdések, azokat utána felteheted. Minden másra ott a MasterCard!
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem mondhatom azt, hogy tényleg csatlakoztam a Nexus 5 tulajokhoz (bár már megvan a telefon ki is van fizetve, csak a bátyám még nem hozta haza németből mivel csak 25-én jönnek). Tudom, hogy sokakat valószínű untatni fognak a kérdéseim, de mivel sose volt még androidos telefonom ezért kérek segítséget itt.
- Szóval mik az első teendők?
- Mi az amit meg kell csinálnom egyből az első bekapcsolás után?
- Kb mindenre kíváncsi vagyok mert semmit nem tudok a rendszerről, csak meguntam a mostanit és ki szeretnék próbálni valami újat.
- Mi az a RAW támogatás amit írtatok itt a kamerával kapcsolatban?Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget annak, aki időt szán rá!
(Egyébként iPhone 3GS-ről és iOS 5.1.1-ről váltok, ha valakit érdekelne, hogy miért nem tudok semmit)
-
gabro0
őstag
válasz
zsirfecske #3165 üzenetére
az jó dolog
-
gabro0
őstag
Az N5-tel lehet csatlakozni az 5GHz-es WiFi-re?
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Még mindig a Nexus 5-el szenvedek.
Valamiért a gép nem látja meghajtóként, illetve az eszközkezelőben sem találom, vagyis a drivert sem tudom frissíteni. Nemrég még ment. Asszem miután frissült 4.4.2-re, utána már nem ment.
Miért nem látom, van ötletetek? Mit lehetne csinálni?Ha rádugom a gépre, akkor tölt a telefon, csak sehol nem látom. Néztem más USB-n kereszül is, biztos nem azokkal van a gond...
Megőrjít már a dolog...
Köszönöm a segítséget!
-
mrdavid
aktív tag
Én is erre várok, reménykedem, de már elég rég óta várok, szoval ha január akkor addig várok :-)
-
bakesz23
tag
Szerintetek, tudom hogy hülyeség de ezen a héten már tuti nem lesz szolgáltatónál? Nagyon jó lenne ha telenornál lenne azonnal meg is venném. Nem tud erről esetleg valaki valamit?
-
G4bi89
senior tag
Garancia miatt, tudom én is túl parázom mint itt sokan de az MM-es itthon is érvényesíthető lesz a másik kettő meg egyáltalán nem biztos. Persze vannak akik ráíratták a papírra az IMEI számot ami szerintem nem sokat fog érni ha az LG k*csögösködik.
Amúgy Saturnban sincs tegnap volt ott az ismerős. -
hakydakillah
senior tag
Kicsit már megint dilemmázgatok :-) Felraktam a telóra mindent, amire jelenleg szükségem van, és maradt üres 9GB-om. Nem tudom, hogy ez a tárhely mennyire lesz elkövetkezendő legalább 2évben. Sok nagyobb játék már simán 1,5GB-ot foglal. Nem mintha fel szeretnék pakolni 10et egyszerre.. A telóm viszont német playről lett vásárolva. Erősen kétlem, hogy ha a jövőben valami gond lenne vele, akkor utazgatnék oda szervizbe vinni, és hozni + rokon / ismerős sincs ott.
Kollégám viszont vasárnap óta bombáz ajánlataival, mert teljesen oda van érte. Ma már 410 eurót ajánlott érte. Ő tele van pénzzel, nem akar utazni, német gari nem gond. Az enyémhez vannak fóliák, tok, és a fehér szín nagyon bejön neki. Erősen gondolkodom, hogy eladom neki, aztán keveset hozzáteszek, és veszek egy 32GB-os verziót egy ilyen gsm boltból. Partnero-tól pl. legalább 1évig lesz szervizem, és nem kell több száz km-t utaznom. -
G4bi89
senior tag
Hellosztok
Van itt valaki aki picit beszél németül ? Mert az osztrák MM levette online a N5-öt igaz azt írják, hogy személyesen még van rá esély. Gondoltam meg kellene kérdezni tőlük melyik üzletükben van még pár darab.
Megérteni megértem a németet, de a nyelvtanhoz h*lye vagyok úgy meg nehéz megírni.
(privátban elmondanám bővebben) -
jaszy91
aktív tag
Akkor vegyél Sony Xperia SP-t, már 85-ért van gyári garanciával.
-
assemble
addikt
Hogy kinek mi mennyit er meg, az termeszetesen relativ.
Ugyanakkor a legtobb konkurens termek masfelszer ennyirol indul, de (foleg kulfoldon) jellemzoen inkabb dupla ilyen arban van. 124-ert sem nagyon van a kozeleben kb semmi. Talan a G2 itthoni ara nehany helyen ami meg viszonylag versenykepes vele, de nagyjabol semmi mas. -
Peace
nagyúr
válasz
zsirfecske #3128 üzenetére
Sejtettem, hogy túl sokat szeretnék. Kb. ez az a pénz, amit megér szerintem, 124-et semmiképp.
-
djgeg
őstag
Na én se bírtam magammal, és vettem egy 32 GB-os fehér Nexus 5 öt
Fólia és tok idehaza még mindig a telefonnál is jobban hiánycikk? Vagy valaki tud? -
assemble
addikt
válasz
zsirfecske #3128 üzenetére
"Kicsit" tulzas... Egesz EU-ban 100k alatt a 16 gigashoz se jutsz hozza sehol, kb semelyik play store-bol
-
leslien
nagyúr
-
Peace
nagyúr
Valaki rendelt már esetleg külföldről Nexus 5-öst, aminek van itthon érvényesíthető garanciája, vagy esélytelen ilyenben gondolkozni? Találtam 83k körül új 32 gigásat, ami vámmal és szállítási költséggel együtt ennyi. Nevetséges, hogy idehaza 124k körül van a legolcsóbb helyen is. De gari nélkül igencsak rizikós egy ilyen kütyü megvétele.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
RocknRoller #3119 üzenetére
Új kamera szoftver pontosabban
Cyberpunk
Hát majd meglátjuk szerintem elég jó képeket csinál 1020 hát szerintem nem sokkal jobb
-
icons
addikt
válasz
eladogeppc #3111 üzenetére
Olvass vissza, ez a téma elég sokszor felmerült!
Akksiban nyilván jobb a G2.
-
Kunsztler
senior tag
válasz
eladogeppc #3116 üzenetére
Ja és Januárba új kamera lesz RAW támogatással-> az az még jobb képeket fog készíteni
-
Kunsztler
senior tag
válasz
eladogeppc #3114 üzenetére
Kamerába ugyan az mint a G2 de én még azt azt mondom jobb N5 főleg este dob rajta HRD+
(Haveromnak G2 van most akarja elcserélni itt ph-n egy sráccal persze N5-re
ő is azt mondja jobb kamerába
Aksi nekem durván 1-és félnapot bír de volt már 2 is -
Tisza96
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy milyen tokokat használtok és milyet ajánlotok nekem? Külföldről hogy szereztétek be őket?
-
manokaki
addikt
válasz
eladogeppc #3111 üzenetére
Én most cseréltem el a G2-met aNexus 5-re , G2-ben nincs hiba ezzel még ismerkedek.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Szerintetek N5 vagy LG G2 ?
-
vick33
tag
válasz
Cyberpunk #3108 üzenetére
Hát igen ez már erősen ízlés kérdése. Én 3.5 inchről indultam, most 5-nél járok és nagyon fájna a kis felbontás meg a kijelző. Emlékszem Spicám volt, amikor haver vett egy iphone4-et. Akkor az a felbontás csúcs volt. Most a nexus mellé raktam egy 4s-t és hát:-) messze nem retina az a retina kijelző. A galaxy S4-em állandóan rootolni akartam ez meg tök stock:-)
Más .. Nem tud valaki valami nem freemium rpg-t vagy rts-t androidra... Rühellem a freemiumot -
Kari1
aktív tag
válasz
Looserke #3104 üzenetére
Nekem ezt válaszolták anno (november 11-én kérdeztem rá)
Kérdés:
Nexus 5 (LG D821) telefonnal kapcsolatban szeretnék érdeklődni, pontosabban azt szeretném megtudni, hogy ha német vagy osztrák Media Marktban vásárolok majd egy ilyen telefont az Önöknél is tudom majd garanciálisan javítani, ha szükséges? Vagy mindenféleképpen vissza kell nekem küldeni az adott német/osztrák boltba?Ha Önöknél is lehet javítani, kérem írják le, a garanciáztatás pontos menetét. Mi kell ahhoz, hogy Magyarországon is tudjam ezt intézni, illetve mire kell ügyelnem, milyen információknak kell szerepelni a számlán (sorozatszám, IMEI szám stb,)? Kell-e LG garanciajegy vagy elég csak számla?
Válasz:
Európán belül bármelyik Media Markt áruházban lehet érvényesíteni a garanciális jogot.
Meghibásodás esetén a készüléket bármelyik áruház vevőszolgálati pultján le lehet adni javításra.A garancia érvényesítéséhez a vásárláskor kapott számlára, illetve amennyiben kapott garanciajegyet, akkor arra is szükség van.
Osztrák vásárlás esetén nem feltétélen biztos, hogy lesz garanciajegy, ilyenkor elég csak a számla. -
Looserke
őstag
válasz
RocknRoller #3092 üzenetére
"Btw ez a sztori, hogy az itthoni MM is adja a kinnti MM-ba vásárolt készülékre a garit, ez 100% biztos infó?"
Ez engem is érdekelne.
-
Algotis
addikt
Valaki nem olyan régen linkelt ide egy oldalt a kamera modul felépítéséről! (asszem' Iphone 5 kamerát boncoltak)
Az a valaki vagy akárki aki elmentette be tudná linkelni nekem még egyszer?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest